sveikutes. pavydziu toms mamytems, kuriu leliukai miega gerai naktimis.
nes mano kas dvi valandas vis valgyt, ir dar pora valandu neuzmiega, zaist nakti nori. o diena miega. bandziau neleist diena miegot, ziast su ja, tai pikta pasidare, rekia, po to net sunkiai uzmigo, o nakti vistiek prabunda. kad pavalgytu ir uzmigtu, tai butu gerai, bet gi ne, guli atsimerkus, spardosi, kalbet bando.
Papildyta:
QUOTE(Nolikas @ 2008 08 06, 20:27)
noriu paklausti mamyciu - ar jusu maziukai daug miega diena?
nes maniskis tai siandien pvz. atsikele 9 val. ryto.... tai tik db uzmigo normaliai...per visa diena buvo viena karta uzsndes 15 min. ir taip pastoviai...dienos metu ne uz ka n e miegos...o sako kad tokie maziukai tik valgo ir miega.....nors ir budamas pilve jis niekad nemiegodavo...tik nakti.....tai nzn,...sunku taip...nes pati nieko padaryt negaliu...nors jis ir neverkia praktiskai....vistiek..man ramiau kazka daryt kai jis miega
suprantu, kad diena nieko nepasidarai, bet gal nors issimiegot duoda nakti
Papildyta:
QUOTE(Akfak @ 2008 08 07, 12:56)
o ash sava pradejau maitint ish buteliuko, tai pradejo kas 5 val valgyt, ne kas tris. ir miega visa laika. geriausiu atveju valanda budrus ishlieka. kartais...
gal ir man taip pabandyt. bet zinau, kad kai nusitraukineji piena, tai jo labai daug gaminas. po to krutine tempia.
labai laukiu tos nakties, kai maziuke ismiegos nors 3,4 valandas manes nezadinus