Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Akfak @ 2008 08 18, 20:47)
kchi biggrin.gif

Sausainiai gaidelis vilniaus pergales sveikoki sakyciau, bent jau mano vaikui nuo viso pakelio nieko bloga nepasidare. Ir aviziniai sausainiai kur sveiko prado, dar batoneliai corny, hematogena atsargiai galima, kozinaka, hm... va.  4u.gif

o sjp tai troškinta mesa be druskos ir prieskoniu, bulves ir kitas darzoves taip pat virt galima, manu, grikiu, perliniu kruopu koshes, kas cia dar... makaronai visokie... nu dabar daugiau nepasakysiu, bet yra yra ka valgyt  mirksiukas.gif  4u.gif

tai o tu viska be druskos valgai?? blink.gif as tai dedu biski.....tik vat cukraus nevartoju smile.gif
Atsakyti
ash atvirksciai biggrin.gif gal nereiketu taip druskos baidytis... bet kazkaip nuo neshtumo ypratau, kad nevalgyt, tai taip ir liko. be to cukrus skaniau blush2.gif

na dabar jau nebeturesiu bedu, galiu viska valgyt. Ka tik susibintavau krutine, baigsis mano pienas. ale tai susibintuot nelengva, kreivai gavos ir kvepuot neina lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mielos mamaytes, pasigirkit, kiek Jusu mazyliai uzaugo per menesi? maniskis visus 8 cm, tai baisu pasidare ar tik ne per daug....
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2008 08 19, 10:06)
ash atvirksciai biggrin.gif gal nereiketu taip druskos baidytis... bet kazkaip nuo neshtumo ypratau, kad nevalgyt, tai taip ir liko. be to cukrus skaniau  blush2.gif

na dabar jau nebeturesiu bedu, galiu viska valgyt. Ka tik susibintavau krutine, baigsis mano pienas. ale tai susibintuot nelengva, kreivai gavos ir kvepuot neina  lotuliukas.gif  doh.gif

oho.....kokios proceduros blink.gif .... cia taip reikia kad pienas dingtu?? doh.gif ..... pas mane tai kol kas uztenka pieno...bet vat galvoju ka daryt kai reikes ilgiau is namu iseit negu 2 val.( nes valgom tik namie).... nemokam valgyt kitaip...tik gulint doh.gif .... nes namo krutine tokia biski thumbup.gif )))) ir pries nestuma nesiskundziau o db nuo pieno tai isvis ax.gif .... tai sedint mums nelabai gaunasi valgyt verysad.gif .... ka daryt? reikes nutraukinet ir susavim veziotis ar kaip? nes neisivaizduoju unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruggiagele @ 2008 08 19, 11:12)
Mielos mamaytes, pasigirkit, kiek Jusu mazyliai uzaugo per menesi? maniskis visus 8 cm, tai baisu pasidare ar tik ne per daug....

ne mes 25 d. suzinosim)))) ir svori ir ugi) o siaip su MB bandem ugi pamatuot tai mum gavosi 56 cm o gimem 51))) tai neblogai manau...o del svorio tai galvoju nemaziau 1.5 kg. nes liazkos tai ogogo)))) ne i visus bodikus telpam thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano irgi milzinukas... manau bus nemazai priauges...

tai cia taip daktare liep, nusitraukt paskutiny karta, subintuot ir vaistus gert. subintavus nera tiek vietos pienui kauptis...
pieno tau ir uzteks, jei krutim maitini. siaip sau pienas nedingsta mirksiukas.gif

nu ka tau patart... jei bijai kad vaikas prie zinduko pripras, tai turi pirkt ta puoduka su snapeliu ir taip, nusitraukt ir su savim termose veziotis. nors kiek zinau, paprastai vaikai lauke ilgiau ishmiega... bet visko gali but, geriau turet pieno, jei kas. o tu pasitark su daktare, 25 jau tuoj.. drinks_cheers.gif be to nuo poros kartu prie zinduko nepripras, manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 08 18, 20:25)
mamytes...... issiduokit ax.gif  kas maitina MP))) ka jus valgot?? o is saldaus ka nors?  blush2.gif ....

O aš valgau viską. Tik vengiu rūkyto, aštraus ir sūraus maisto, bei visokių svogūnų ir česnakų. Druską vartoju saikingai, cukraus irgi neatsisakau. Taip pat ir visų kitų saldumynų. Šokolado privengiu, bet kartais paragauju. Ką valgei nėščia, tą gali valgyt ir dabar, nes vaisus yra pratęs prie to maisto. O jei dabar vengsi kažko, valgysi tik kruopas, tai kaži ką tavo vaikiukas galės valgyt užaugęs, arba alergijas turės, arba skrandį skaudės, negi jį ir tada tik košėm maitinsi... Tai va, taip manau aš, o tokią nuomonę susidariau gyytojų prisiklausius ir literatūros prisiskaičius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2008 08 19, 18:01)
mano irgi milzinukas... manau bus nemazai priauges...

tai cia taip daktare liep, nusitraukt paskutiny karta, subintuot ir vaistus gert. subintavus nera tiek vietos pienui kauptis...
pieno tau ir uzteks, jei krutim maitini. siaip sau pienas nedingsta  mirksiukas.gif

nu ka tau patart... jei bijai kad vaikas prie zinduko pripras, tai turi pirkt ta puoduka su snapeliu ir taip, nusitraukt ir su savim termose veziotis. nors kiek zinau, paprastai vaikai lauke ilgiau ishmiega... bet visko gali but, geriau turet pieno, jei kas. o tu pasitark su daktare, 25 jau tuoj.. drinks_cheers.gif be to nuo poros kartu prie zinduko nepripras, manau ax.gif

tai kad mano berniuks nei namie nei lauke diena nemiaga doh.gif ..... maksimum 4 val. per visa diena.... po puse val mazdaug kiekviena karta blush2.gif ....ir nesvarbu stumi vezima ar stovi vietoj tas pats....ziuresim.....ne visada gi prie namu suinetis....reikes tuoj i darba nuvaziuot...tai isbandysim ka galim 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Taip ir padarykit, nolikai 4u.gif

vikija, gal ir gerai sakai, bet kazkodel gydytojai sako, kad gali alergizuot, tai ash pvz pieno negeriu, nu del viso pikto. Neshcia geriau, bet tada tai vaisius pasisavina ko jam reikia, o y piena patenka viskas, todel reikia ziuret vistiek manau biski... bet tai jei dabar pieno negersiu, kad vaikui alergija nebut, tai negi manai kad jis uzauges pieno negers? juk ne...? ax.gif
Atsakyti
Mamytės,o ar valgote žalios spalvos daržoves? Man daktarė liepė jų nevalgyti,kol maitinu.
Atsakyti
nu tai kad gimdymo namuos kopustu sriuba duoda. dave kokius 4 kartus, vien kol buvau. ar kopustas ne zalia darzove...? nzn. visi gydytojai skirtingu nuomoniu. o tokios dar negirdejau.
Atsakyti
Nu aš manau, kad viską reikia valgyt. Aišku, jei pastebi, kad negerai, tada venk, bet šiaip... O tarkim, jei dabar gersi pieną ir alergizuos, tai gal didesnė tikimybė, kad ir vėliau taip bus. Net nžn... Aš tik šokolado vengiu - beria mažylį.
Atsakyti
ir stai mums jau MENUO thumbup.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif sokiai.gif
kaip greitai laikas eina 4u.gif
Papildyta:
ta proga pasirodom)) 4u.gif rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolikas: 22 rugpjūčio 2008 - 09:47