Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(Akfak @ 2008 08 23, 06:48)
šita tai nuo nukraujavimo atsirado, bet gyvent netrukdo, geriu vaistus, praeis  ax.gif

o aš galvojau, kad irgi į senus rubus netilpsiu, bijojau, kad ypač per šlaunis, o pasirodo per jas telpu, tai pilvo skura nusikratyt bus vienas juokas:) su kojom buciau nežinojus ka daryt... o pilvui tai ne tik sportas bet ir dietos padeda.

o man kita beda aktualesne - kazkas atsitiko, ir aš y jokius batus nebetelpu...  doh.gif juk negalejo koja pastoret.. patinimai jau seniai praejo. Tuoj ruduo, o visi batai spaudžia  blink.gif  o kai nusipirksiu naujus, jei koja susitrauks vel, ka tada?  blink.gif
kaip cia taip išvis galėjo gautis...

hi smile.gif ....geras))) koja matyt pastorejo)) nu nors taip gerai...nesimato))
o as vis netelpu ne del to kad pastorejau...o kad kaulai dar i vieta negryzo... doh.gif doh.gif ... nu ka daryyyt.... ir i parda nueit kazka naujo nupirkt irgi kol kas nera kaip.... eh...lauksiu toliau unsure.gif
Atsakyti
chi biggrin.gif aš tik y senas kelnes kur su daug kišeniu (kazkada madingos budavo, plačios tokios) telpu, su tom ir vaikštau. bet nuo juosmens gumos tokiu raštu randu, kad ohoho biggrin.gif na, dar yra dzinsai neščioms, bet ka daryt su maišu pilvui? vaika įsidėt? biggrin.gif

pas mane matyt kaulai tvarkoj. g.gif nors senas kelnes tik ant koju buvau užtraukus. tai gal irgi dar negryžo į vietas...

Atsakyti
O jumi maziukai per nosyte neatpilineja? Maniske per vakar ir siandien 4 kart atpyle per burnyte ir nosyte, o paskutini kart isvis tik per nosyte. kazkaip neramu ar normalu cia taip
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2008 08 23, 16:50)
O jumi maziukai per nosyte neatpilineja? Maniske per vakar ir siandien 4 kart atpyle per burnyte ir nosyte, o paskutini kart isvis tik per nosyte. kazkaip neramu ar normalu cia taip

kiek zinau buna taip, juk ten viskas susije. suauge irgi buna per nosy padaro... smile.gif nieko tokio. tik kad daug atpila pas tave, tai va cia kazi ar nieko. na, jei nedaug, tai nieko, bet jei tiek kartu fontanu atpyle, tai jau susirupinciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2008 08 23, 15:50)

smile.gif mum tai iprastas dalykas))) tik mes valgio metu per nosi leidziam)) matyt srove jam per stipri tai kiek nespeja nuryt per nosyte isbega biggrin.gif bet as nepergyvenu...man dar geriau)) su visais snrgliukais isbega mirksiukas.gif
manau kad jeigu atpilineja pas tave taip tai nieko blogo....sverbu kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 08 23, 17:54)
smile.gif  mum tai iprastas dalykas))) tik mes valgio metu per nosi leidziam)) matyt srove jam per stipri tai kiek nespeja nuryt per nosyte isbega biggrin.gif  bet as nepergyvenu...man dar geriau)) su visais snrgliukais isbega mirksiukas.gif
manau kad jeigu atpilineja pas tave taip tai nieko blogo....sverbu kiek 4u.gif

Nu va pas mane pora dienu irgi pienas fontanais pradejo varyt, nespeja ryt, pyksta, matyt cia del to tie aptpilinejimai. Pirmadieni eisim pas gyd reiks pasiteiraut.

O dar norejau paklaust ar jus duodat Vitamina D? Mum sake nuo 3 sav duot, bet dar nedaviau kazkur girdejus kad negerai vasara, nes kazkaip ten reaguoja su saules spinduliais g.gif
Atsakyti
nu negirdejau ir sjp nemanau, kad reaguotu. Kokiais dar spinduliais, gi negalima vaiko ant saules laikyt, o be to saule ir žiemą šviečia. Mum sake duot nuo menesio, tai dar kol kas neduodu. Matrods ir neduosiu iki apziuros. Tai bus jau menuo ir savaite, bet nemanau, kad kas blogo atsitiks. Bunam lauke pakankamai ir sjp sviesos netruksta. turbut... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
mum israse nuo 3 sav. o siaip manau vasara tam ir yra vasara kad visi gautu to vit.D smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 08 23, 21:16)
mum israse nuo 3 sav. o siaip manau vasara tam ir yra vasara kad visi gautu to vit.D  smile.gif

ej, jus susituoke tik du menesius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2008 08 23, 22:15)
ej, jus susituoke tik du menesius?  bigsmile.gif

aga biggrin.gif ))) tempem iki paskutines dienos smile.gif buvo mintis kad vaziuosiu is zagso tiesiai i GN.... bet .... teko dar menesi palaukt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolikas: 24 rugpjūčio 2008 - 10:47
QUOTE(Nolikas @ 2008 08 24, 11:47)
aga biggrin.gif ))) tempem iki paskutines dienos smile.gif   buvo mintis kad vaziuosiu is zagso tiesiai i GN.... bet .... teko dar menesi palaukt biggrin.gif  4u.gif

O tai kaip apsipuošei??? ir kaip vestuvės? papasakok bigsmile.gif ax.gif
Sveikinu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akfak: 24 rugpjūčio 2008 - 11:25
QUOTE(Akfak @ 2008 08 24, 11:22)
O tai kaip apsipuošei??? ir kaip vestuvės? papasakok  bigsmile.gif  ax.gif
Sveikinu  4u.gif

user posted image

oj...turejau nuostabiausia vestuvine suknele))) biggrin.gif o jau sukuosena tai vabshe thumbup.gif

user posted image

biggrin.gif lotuliukas.gif nestuke.gif thumbup.gif

registracija buvo be ceremonijos...tai atvaziavom tik su liudininkais))) uzejom i kabinetuka...o ta moteriske kur regostruoja pasake kad dar yra laiko iki kitu vestuviu .... tai paleido Mendelsono marsha per maga biggrin.gif .... ir su visais pricindalais mes susirasem))) zodziu isejo visai neblogai)) tik baisiai juokinga kazkodel buvo biggrin.gif biggrin.gif

o cia musu vestuvinis tortas thumbup.gif

user posted image

tevai musu padare baliu sode))) tai liuks vestuves isejo thumbup.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolikas: 24 rugpjūčio 2008 - 13:40