Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(rasituk @ 2008 08 22, 18:07)
Sveikos mamytes,

Gal kam reikia vaistuku nuo pilvo diegliu? Jie geresni nei Espumizanas, nors mano maziukui labiau jie padejo  smile.gif . Vadinasi "Infacol". Lietvoje ju neparduoda, man is Airijos atsiunte. Turiu 3 buteliukus. jei susidomejot rasykit i AZ.

sekmes auginant pypliukus  biggrin.gif

Laba vakareli 4u.gif

Niu nezinau kaip su tuo INFACOL'iu jums g.gif Bet manoji coliuke jo nemegsta, raukosi, lupytes suspaudzia kai reikia gerti doh.gif o jei isgeria veliau viska atpila unsure.gif As gyvenu Londone ir prasau mamytes jog is Lt atsiustu mums Espumisano, kuri mergaiciuke geria be problemu ir pasilaizydama dar lotuliukas.gif Jei tik galima butu isgertu ne viena sauksciuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niestukas @ 2008 08 28, 15:02)
labukas,uzsiregistravau jau senokai,bet dar neseniai radau laiko normaliai prisesti prie kompiuterio ir pasidairyti super mama lt.randu tikrai idomiu dalykeliu,dar kai rinkom mazylei varduka,tai irgi dairiausi cia biggrin.gif
tikiuosi priimsite i savo gretas blush2.gif
vat mano skaciukas irgi lb nenori miegoti diena,zirzdavo,tai vat gavau patarima,kad reikia uzsiimti daug,tada nuvargsta ir ejna miegucio,pas mus vat jau atsirado pietu miegiukas ax.gif 
ir lb gaila,kad nebeturiu pieniuko mazulei savo,jauciuosi del to kalta verysad.gif

Zinok ir pas mane pienukas nesigamina... labai mazai jo turiu, bet gi nelaikysi vaiko alkano, tai misinukais maitinu, nors labai noreciau savo pienu. Svarbu manau, kad myletum ir ruointumeis savo vaiku, o jei jau neiseina savo pienuku maitinti tai nesigrauzk labai... 4u.gif

Beje, panos, turiu kl. del auto kedutes... pas mus ta nuo 0 iki 13kg. su + zenklu, dukrytei 2-ni menesiukas bus, bet as kai isodinu ja i ta kedute kazkaip persilenkusi ji man atrodo, ar cia taip turi buti? Stuburiukui nepakenksiu? Jus veziojate vaikiuka toje auto keduteje?

Atsakyti
sveikutes smile.gif
del autokedutes, tai mums lygiai toks pat klausimas buvo iskiles, kai pabandem savo mazaja isodint, tai atrode, kad jai baisiai nepatogu ir toks vaizdas, kad ji ten susilenkus sedetu, o ne guletu... tai nezinau ar cia mes su tetuku gerai padarem, bet padejom sulankstyta ranksluosti po medziagyte ties viduriu kedutes, tai dabar ji guli, o ne sedi. vakar kaip tik kelione turejom , tai pramiegojo visas dvi valandas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2008 08 30, 11:59)
sveikutes smile.gif
del autokedutes, tai mums lygiai toks pat klausimas buvo iskiles, kai pabandem savo mazaja isodint, tai atrode, kad jai baisiai nepatogu ir toks vaizdas, kad ji ten susilenkus sedetu, o ne guletu... tai nezinau ar cia mes su tetuku gerai padarem, bet padejom sulankstyta ranksluosti po medziagyte ties viduriu kedutes, tai dabar ji guli, o ne sedi. vakar kaip tik kelione turejom , tai pramiegojo visas dvi valandas smile.gif

Mes va jau grizome, tai lygiai ta pati padareme, sulanksteme maza pleduka ir pakisome per viduriuka po ta kudikiu apsaugele smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 17, 14:59)
mamytės kurios maitina MP ar duodat papildomai mažiukams arbatėlės ar vandenuko?  g.gif  Jei taip ką duodat?

nieko tikrai nereikia papildomai duoti,jei duosi pienuko pas tave mazes nes mazylis reciau prasys papuko
Atsakyti
tikrai nereikia jokios arbateles duoti, jei maitini pati, nes mamytes pienukas yra ir maistas , ir vaistas smile.gif) o jei ir reiketu maziukui ka nors papildomai duoti, tai geriausiai pasakytu jus priziurinti gydytoja, nes vistiek visu vaikuciai skirtingi smile.gif nors ir problemytes dazniausiai tos pacios.
mums tai nors dar ir mazytes, bet jau pucia pilveli sad.gif stengiuosi labai ziureti maista, bet jauciu cia ne nuo maistelio, gal nemoku teisingai maitinti, tai prisiryja mazyte oro verysad.gif siandien paryciais nerami buvo stenejo stenejo-purpteli tada vel lyg aprimsta, tada vel steni... gaila mazosios. sakiau ir gydytojai, tai sake, kad gali pilveli pusti, bet vaistuku jokiu neliepe gerti.
Atsakyti
mamytes, sakykit, ar normalu tai, kad vaikelis per miegus tarsi steni, kniurksi, tyliai sucypia, bet neverkia. Atrodo, lyg snaustu, bet ne kietai miegotu. Leliukui 1 savaite.

ACIU
Atsakyti
QUOTE(vilniete27 @ 2008 08 31, 11:13)
mamytes, sakykit, ar normalu tai, kad vaikelis per miegus tarsi steni, kniurksi, tyliai sucypia, bet neverkia. Atrodo, lyg snaustu, bet ne kietai miegotu. Leliukui 1  savaite.

ACIU

Tai yra visiskai normalu. biggrin.gif Ir nepergyvenk. mirksiukas.gif Didziaja mazo kudikelio dali sudaro budrus miegas, per kuri vaikutis gali verk, muistytis, bet neprabusti. Todel kai vaikutis miega ir suverkia nereikia iskart reaguoti, tiesiog buna, kad jis vel ramiai iminga. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniete27 @ 2008 08 31, 11:13)
mamytes, sakykit, ar normalu tai, kad vaikelis per miegus tarsi steni, kniurksi, tyliai sucypia, bet neverkia. Atrodo, lyg snaustu, bet ne kietai miegotu. Leliukui 1  savaite.

ACIU

Sveikos, as irgi esu naujoke, nors uzsiregistravau senokai. Tikiuosi priimsite mane i savo buri.

Paskaiciusi jusu diskusija dabar susipergyvenau, kad maniske kazkaip keistai perdaug rami - parekia 6 val ryto ir vakare pries miega (akivaizdziai del diegliuku), beveik visa kita laika miega. Taigi savo mazyle, kuriai uz poros dieneliu bus 2 men, apibudinciau taip: arba miega arba verkia. Ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Mamukas2008 @ 2008 08 31, 18:01)
Sveikos, as irgi esu naujoke, nors uzsiregistravau senokai. Tikiuosi priimsite mane i savo buri.

Paskaiciusi jusu diskusija dabar susipergyvenau, kad maniske kazkaip keistai perdaug rami - parekia 6 val ryto ir vakare pries miega (akivaizdziai del diegliuku), beveik visa kita laika miega. Taigi savo mazyle, kuriai uz poros dieneliu bus 2 men, apibudinciau taip: arba miega arba verkia. Ar tai normalu?

Taip ir turi daryt mazas vaikas. biggrin.gif Tik labai jau jie tobuleja ir demesio nori. lotuliukas.gif Mano pirmoji ir tik valge ir miegojo. O kai nemiegodavo vistiek rami budavo. Tad nepergyvenk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniete27 @ 2008 08 31, 09:13)

ACIU

Musu mazyte lygiaí taip pat per miegus visokiausius garsiukus leidzia smile.gif , mes kartais su vyru skaniai is jos pasijuokiam mirksiukas.gif . Nors is pradziu irgi buvau sunerimusi, ar cia normalu... Sakykit, mamytes, gal zinot, jeigu man suka vidurius [/COLOR][COLOR=yellow], tai ir mazytei bus tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 09 02, 02:33)
Musu mazyte lygiaí taip pat per miegus visokiausius garsiukus leidzia  smile.gif , mes kartais su vyru skaniai is jos pasijuokiam  mirksiukas.gif . Nors is pradziu irgi buvau sunerimusi, ar cia normalu... Sakykit, mamytes, gal zinot, jeigu man suka vidurius [/COLOR][COLOR=yellow], tai ir mazytei bus tas pats?

Nemanau jei tik ka uzvalgiai, bet kad nebutu kas rimciau. O siaip man atrodo galima angliuka isgert.
Atsakyti