Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(ausrine @ 2008 10 01, 15:55)
MANISKIU 3 SAV, noreciau gaut patarima , paryciui apie 5-6 atsikelia ir miegodamas pradeda steneti lyg negaledamas tustintis, ka galetumet patart.tiesa maitinu pati ir kas kart primaitinu po 30 ar 90 ml pirktiniu pienuku.

manau kad pilvo diegliukai.tokiu laiku jie ir prasideda apie 3 sav schmoll.gif mano mazylei nuo 2 sav prasidejo ir nuo to laiko kovojam kiekviena diena su jais verysad.gif espumisan lasiukai padeda pries maitinima arba po mirksiukas.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(braske1977 @ 2008 10 02, 06:20)
O nebandai dazniau det prie kruties, kad pienuko daugiau gamintusi. Pati pagerk kmynu arbatytes su pienu, arba Hipp arbatyte maitinanciom  thumbup.gif  Gali pavalgyt chalvos. O vienu maitinimu abi krutis istustint duodi?

o hipp arbata matinanciom tikrai liuks daiktas thumbup.gif thumbup.gif man lb padejo pagerus kelias dienas smile.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
maniskiam menuo, jis irgi stena pavalges, kriuksi ir siaip juokingus garsus leidzia, bet neverkia, miega sau pastenejes.O jau kai tustinasi tai neisgirsti neimanoma....
Atsakyti
Sveikos! Mano mazylei 3 savaites 4u.gif
QUOTE(maman @ 2008 10 01, 20:40)
Musu mazylis nuo pat gimimo pasimaitines stena, kriuksi, urzgia ir daugybe kitu idomiu garseliu leidzia hihihi.gif

drinks_cheers.gif Pas mus lygiai taip pat.

QUOTE(ausrine @ 2008 10 02, 07:15)
primaitinu nes paciulpes ir isciulpes visa pienuka is manes , rekia nes valgyt nori schmoll.gif

O tau taip nuo pradziu ar tik dabar taip prasidejo kad kudikelis rodos neprivalgo? Nes jei tik dabar, tai zinok gali buti triju savaiciu krize. Mus irgi tokia aplanke, bet nereikia skubeti duoti misinuko, reikia stengtis kuo daugiau ir dazniau maitinti ir pienuko prisigamins pagal padidejusius vaiko poreikius mirksiukas.gif Beje jei paspaudus kruti nebega pienukas tai dar nereiskia kad jo nebera. Daugiau gali pasiskaityti temoje apie tas krizes 4u.gif

QUOTE(Laimir @ 2008 10 02, 07:30)
Geriausias vaistas yra ne pompytes nosytei, o mamos pienukas, nes su pomputėmis galima ir yra pažeidžiama mažiuko nosytės gleivinė. Dar vienas patarimas paimkite vatos mažą gumuliuką ir susukite tarp pirštų, tada kiškite mažiukui į nosytę ir prasukite, ir jam bus maloniau ir jūs žinosite, kad nieko jam neužgavote ir nepažeidėte.  bigsmile.gif

Viename zurnale skaiciau, kad lasinti mamos piena kudikiui i nosi yra atgyvenusi priemone, nes mamos pienas tada isdziusta ir sekreta pasalinti dar sunkiau.
O nosytes valymas su susukta vata nelabai padeda mums, nes pacioje nosyteje snargliuku nera beveik, o dukryte sunkiai prakvepuoja ir girdisi kad tie snargliukai giliau yra. Tai mes naudojame ta respiratoriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magne @ 2008 10 02, 17:49)
Sveikos! Mano mazylei 3 savaites  4u.gif

drinks_cheers.gif Pas mus lygiai taip pat.
O tau taip nuo pradziu ar tik dabar taip prasidejo kad kudikelis rodos neprivalgo? Nes jei tik dabar, tai zinok gali buti triju savaiciu krize. Mus irgi tokia aplanke, bet nereikia skubeti duoti misinuko, reikia stengtis kuo daugiau ir dazniau maitinti ir pienuko prisigamins pagal padidejusius vaiko poreikius  mirksiukas.gif Beje jei paspaudus kruti nebega pienukas tai dar nereiskia kad jo nebera. Daugiau gali pasiskaityti temoje apie tas krizes  4u.gif
Viename zurnale skaiciau, kad lasinti mamos piena kudikiui i nosi yra atgyvenusi priemone, nes mamos pienas tada isdziusta ir sekreta pasalinti dar sunkiau.
O nosytes valymas su susukta vata nelabai padeda mums, nes pacioje nosyteje snargliuku nera beveik, o dukryte sunkiai prakvepuoja ir girdisi kad tie snargliukai giliau yra. Tai mes naudojame ta respiratoriu  thumbup.gif

Sveikos mamytes.
Noriu prisijungti.Mano maziukui rytoj sukaks menesiukas.Su slogyte vargstam jau nuo 2 savaites.Pirma bandziau pati gydyti,o veliau kai niekas nebepadejo ir baime,kad visai vaikiuka nugydysiu,kreipiames i gydytojus.Tai patare plauti nosyte juros vandeneliu ir 3 dienas lasinti lasiukus,bet nelabai padeda. schmoll.gif Sekretas giliai,o istraukti neina.Gaila leliuko kai neprakvepuoja,o ypac nakti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oliuxxx @ 2008 10 03, 11:25)
Sveikos mamytes.
Noriu prisijungti.Mano maziukui rytoj sukaks menesiukas.Su slogyte vargstam jau nuo 2 savaites.Pirma bandziau pati gydyti,o veliau kai niekas nebepadejo ir baime,kad visai vaikiuka nugydysiu,kreipiames i gydytojus.Tai patare plauti nosyte juros vandeneliu ir 3 dienas lasinti lasiukus,bet nelabai padeda. schmoll.gif Sekretas giliai,o istraukti neina.Gaila leliuko kai neprakvepuoja,o ypac nakti. verysad.gif

Nusipirk Rithomer firmos respiratoriu. Pades thumbup.gif .
Atsakyti
Pasidalinkit, mielos naujai iskeptos mamytes, savo patirtimi. Ar pas jus pirma menesi kas savaite atvykdavo med. sesele? Ir ar jai kiek nors mokedavote? Pas mane atvyko pirma ir antra savaite, o stai trecia ir ketvirta, nei atvyko, nei paskambino. Sakau, gal as nezinau kazkokiu nerasytu taisykliu, tarkim, kad reikia kazkaip atsilyginti?
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2008 10 03, 21:05)
Pasidalinkit, mielos naujai iskeptos mamytes, savo patirtimi. Ar pas jus pirma menesi kas savaite atvykdavo med. sesele? Ir ar jai kiek nors mokedavote? Pas mane atvyko pirma ir antra savaite, o stai trecia ir ketvirta, nei atvyko, nei paskambino. Sakau, gal as nezinau kazkokiu nerasytu taisykliu, tarkim, kad reikia kazkaip atsilyginti?

Pas mus isvis viena karta buvo. bigsmile.gif Sekancia diena po grizimo is gimdymo namu. mirksiukas.gif Ir tai nepergyvenu.
Atsakyti
pas mus buvo kai gryzom is ligonines, ir dar karta po poros savaiciu mazdaug. daugiau turbut nebepriklauso ateit.
Atsakyti
o pas mus visai nebuvo.mes patys vezeme kita diena,po grizimo is ligonines unsure.gif ten tokia tvarka durna g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
noreciau prisijungti prie jusu smile.gif
Mano mazylei 2savaiteles biggrin.gif
Tik va, beda, jau kelinta diena atsirado paberimu ant uzpakaliuko ir veiduko, bei galvytes, nors nedaug, bet nesuprantu kokia priezastis. gal ka galit patart?
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 10 04, 13:17)
Sveikutes 4u.gif
Tik va, beda, jau kelinta diena atsirado paberimu ant uzpakaliuko ir veiduko, bei galvytes, nors nedaug, bet nesuprantu kokia priezastis. gal ka galit patart?

Sveika prisijungus sonnija! 4u.gif Ant veiduko ir galvytes paberimai gali buti naujagiminiai paberimai. Taip valosi riebalu liaukos. Mano mazoji ir iki 1.5 men. buvo isberta veidukas ir galvyte. O uzpakaliukas gal nuo pampersiuku? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 10 04, 12:17)
Sveikutes 4u.gif
Pasirodykite gydytojui. Gal su virskinimu kas blogai? Maniskis taip pat pabertas (tik veidukas) tokiais inkstyriniais spogiukais, be to ismatos yra skystos. Tai gydytoja liepe man paciai pakoreguoti mityba, vaikuciui israse bakteriju, kad stabilizuotusi virskinimas. Dar atkreipki demesi i akytes, kad netraiskanotu. Sie faktoriai gali buti pasigautos stafilokoko bakterijos pozymiai.

Jungiuosi ir as prie "1 menuo" 4u.gif
Atsakyti