Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(jpg @ 2008 10 04, 14:47)
Pasirodykite gydytojui. Gal su virskinimu kas blogai? Maniskis taip pat pabertas (tik veidukas) tokiais inkstyriniais spogiukais, be to ismatos yra skystos. Tai gydytoja liepe man paciai pakoreguoti mityba, vaikuciui israse bakteriju, kad stabilizuotusi virskinimas. Dar atkreipki demesi i akytes, kad netraiskanotu. Sie faktoriai gali buti pasigautos stafilokoko bakterijos pozymiai.

Jungiuosi ir as prie "1 menuo" 4u.gif

aciu uz informacija 4u.gif butinai atkreipsiu demesi. o ta bakterija pavojinga?jau ir neramu pasidare, nors akytes netraiskanoja
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,stai ir as papildziau jusu gretas biggrin.gif Gime musu maziukas savaite veliau,tad siandien jau trys dienos ir mes labai gera balsa turim pasirodo lotuliukas.gif nors siaip vaikutis geras thumbup.gif
Mamytes,kaip ten su ta gelta vaiku g.gif ?vyras isgazdino ryta,kad maziukas pageltes,o midwife kai buvo dave ta lapa,klad jei ka skambinti.drauge tuo tarpu sako,kad nieko tokio,visi perserga maziukai.Labai bijau kad nieko nenutiktu,dabar darau kaip parasyta,laikau ant dienos sviesos prie lango ,valgom ir taip gerai ir mieguistas jis irgi nera tai tik gelsvumas biski.Buciau labai dekinga uz pagalba.
Tiesa siandien dar pasisiojo ir biski ruzava buvo,paskui diena vel normaliai.skaiciau ligonineje ,kad pink nieko tik kad kraujinga nebutu g.gif Oi ,atrodo tiek daug skaiciau ir domejausi,o stai kai maziukas ant ranku tai kaip lygtis su nnn nezinomuju ir tada panika porasideda doh.gif
P.S.Kiek zinau uz midwife vizitus moket nereikia,pas mane buvo jau vakar,ateis antradieni ir apie mokejima kalbos nebuvo g.gif
Atsakyti
Eglute, sveikinu susilaukus savo stebuklelio 4u.gif Del geltos nereikia labai nerimauti. Viska gerai darai ir po keliu savaiciu praeis gelta. Maniskei irgi buvo, bet jau praejo.
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 10 04, 16:14)
aciu uz informacija 4u.gif butinai atkreipsiu demesi. o ta bakterija pavojinga?jau ir neramu pasidare, nors akytes netraiskanoja

Nezinau manoji buvo paberta, bet as nieko nedariau ir viskas kuo graziausiai praejo. Nes iki 2 men. jei beria inkstiriniais spuogeliais yra normalu. As tavo vietoj luktelciau dar. Gal jie savaime praeis. Juk sakau is patirties ir manoji buvo ir galvyte ir veidukas isberta labai. Va radau tavo vaiko priedukas "vaiku odele". ten raso: Vos gimusio maziuko riebalines liaukos daznai uzsikemsa ir atsiranda spuogeliu. Tai ne liga, o viena dazniausiai pasitaikanciu kosmetiniu odos problemeliu pirmais gyvenimo menesiais.Mazdaug 2-3 kudikiams is desimties isdyksta spuogeliu ant kaktytes, veiduko, plaukuotoje galvytes dalyje, ypac jei plaukuciu mazai. Pastebeje mazu, siek tiek paraudusiu mazgeliu, kuriu virsunelese - pulinukai, teveliai issigasta, pradeda naudoti tepaliukus, turincius antibijotiku. O i gydytojus kreipiasi del to, kad kudikis neramus ar verkia, teveliams kelia siauba, kad staiga odele pasidare negrazi. Po 2-4 savaiciu spuogeliai dazniausiai isnyksta niekuo netepami. Jei teveliams labai neramu, nori vaikuti greiciau matyti vel grazu, kad odele aprimtu, spuogelius galima patepti bet kuriuo minkstinamuoju tepaliuku, skirtu kudikiu odeliai.
Na va viska nurasiau zodis zodin.
va cia visa informacija is " Tavo vaikas " priedo apie vaiku odele. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(EgluteN @ 2008 10 04, 20:30)
Sveikutes 4u.gif
Na,stai ir as papildziau jusu gretas biggrin.gif Gime musu maziukas savaite veliau,tad siandien jau trys dienos ir mes labai gera balsa turim pasirodo lotuliukas.gif nors siaip vaikutis geras thumbup.gif
Mamytes,kaip ten su ta gelta vaiku g.gif ?vyras isgazdino ryta,kad maziukas pageltes,o midwife kai buvo dave ta lapa,klad jei ka skambinti.drauge tuo tarpu sako,kad nieko tokio,visi perserga maziukai.Labai bijau kad nieko nenutiktu,dabar darau kaip parasyta,laikau ant dienos sviesos prie lango ,valgom ir taip gerai ir mieguistas jis irgi nera tai tik gelsvumas biski.Buciau labai dekinga uz pagalba.
Tiesa siandien dar pasisiojo ir biski ruzava buvo,paskui diena vel normaliai.skaiciau ligonineje ,kad pink nieko tik kad kraujinga nebutu g.gif Oi ,atrodo tiek daug skaiciau ir domejausi,o stai kai maziukas ant ranku tai kaip lygtis su nnn nezinomuju ir tada panika porasideda doh.gif
P.S.Kiek zinau uz midwife vizitus moket nereikia,pas mane buvo jau vakar,ateis antradieni ir apie mokejima kalbos nebuvo g.gif

Taip sisioja, nes is inkstuku valosi druskos ir yra normalu. man gydytoja ligoninej sake. biggrin.gif Sveikinu sulaukus savo dziaugsmelio. 4u.gif
Atsakyti
As manau, kad irgi palauksiu, jei nepraeis, kreipsiuos i medikus. bet siaip, turetu dar sesute aeit i namus, tai jos paklausiu. o siaip negaletu dar buti tie paberimai nuo prakaito?gal jai per silta?

Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 10 04, 21:53)
As manau, kad irgi palauksiu, jei nepraeis, kreipsiuos i medikus. bet siaip, turetu dar sesute aeit i namus, tai jos paklausiu. o siaip negaletu dar buti tie paberimai nuo prakaito?gal jai per silta?

Gali. nors manajai jauciu buvo nuo prakaito, nes buvo patys karsciai pirmus menesiukus. Kai tik atveso oras visi ir dingo. mirksiukas.gif
Papildyta:
O del stafilokoko mane tarkim siunte nescia issitirt, kad nebutu jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 10 04, 16:30)
Sveikutes 4u.gif

Sveikinu Eglute pagaliau sulaukus savo dziaugsmelio mirksiukas.gif rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(braske1977 @ 2008 10 04, 17:20)
Nezinau manoji buvo paberta, bet as nieko nedariau ir viskas kuo graziausiai praejo. Nes iki 2 men. jei beria inkstiriniais spuogeliais yra normalu. As tavo vietoj luktelciau dar.  Gal jie savaime praeis. Juk sakau is patirties ir manoji buvo ir galvyte ir veidukas isberta labai. Va radau tavo vaiko priedukas "vaiku odele". ten raso: Vos gimusio maziuko riebalines liaukos daznai uzsikemsa ir atsiranda spuogeliu. Tai ne liga, o viena dazniausiai pasitaikanciu kosmetiniu odos problemeliu pirmais gyvenimo menesiais.Mazdaug 2-3 kudikiams is desimties isdyksta spuogeliu ant kaktytes, veiduko, plaukuotoje galvytes dalyje, ypac jei plaukuciu mazai. Pastebeje mazu, siek tiek paraudusiu mazgeliu, kuriu virsunelese - pulinukai, teveliai issigasta, pradeda naudoti tepaliukus, turincius antibijotiku. O i gydytojus kreipiasi del to, kad kudikis neramus ar verkia, teveliams kelia siauba, kad staiga odele pasidare negrazi. Po 2-4 savaiciu spuogeliai dazniausiai isnyksta niekuo netepami. Jei teveliams labai neramu, nori vaikuti greiciau matyti vel grazu, kad odele aprimtu, spuogelius galima patepti bet kuriuo minkstinamuoju tepaliuku, skirtu kudikiu odeliai.
Na va viska nurasiau zodis zodin.
va cia visa informacija is " Tavo vaikas " priedo apie vaiku odele.  biggrin.gif
Papildyta:

Taip sisioja, nes is inkstuku valosi druskos ir yra normalu. man gydytoja ligoninej sake.  biggrin.gif  Sveikinu sulaukus savo dziaugsmelio.  4u.gif

dekui braske uz patarimus mirksiukas.gif as taip pat labai nerimavau tu spuogeliu.bet manau kad tai alergija nes isryskeja vakare ir dazniausiai greit praeina,manau kad tai nuo mano mitybos daug priklauso ax.gif
Atsakyti
sakykit brangiosios mamytes o nuo kada kudikio galvyte reikia deti ant pagalveles?nes dabar mano mazylei 1menuo as jos dar neguldau ant pagalveles g.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos dar karta smile.gif jauciuos tokia zalia mamyte,aisku tokia ir esu biggrin.gif pas mane begale klausimu g.gif noreciau isgirst jusu komentara.situacija tokia:kiekviena diena kankinames su pilvo skausmais doh.gif nuejome pas daktare pasitart.paklause kaip maitinu,kas kiek laiko.sakau kas pusvalandi,kas valanda,tada kai manau kad vaikas alkanas. rolleyes.gif sako blogai turi but rezimas,vaikelis turi pailset nuo valgymu,juk skrandukas negali istisai virskint bigsmile.gif turi but pertraukos.sutinku,rezimas turi but,liepe kaip galima ilgiau istempt ir maitint bent kas 2,5val g.gif kartais valgo kas 3,kartais 2,5h,o kartais istempia vos 2h nevalgius.mano mazyle valgo tik apie 10min,kai daktare sake vaikelis turi valgyt bent 20min g.gif bet ji isspjauna papuli,as dar pasiulau bet ji neima.ir kai ji verkia nebezinau is skausmo ar alkio,nors pilvas kieteja.taip pat sake pagert babynos.Jusu kopmentarai.labai laukiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrine @ 2008 10 02, 01:55)
MANISKIU 3 SAV, noreciau gaut patarima , paryciui apie 5-6 atsikelia ir miegodamas pradeda steneti lyg negaledamas tustintis, ka galetumet patart.tiesa maitinu pati ir kas kart primaitinu po 30 ar 90 ml pirktiniu pienuku.

turbut pucia vidurius g.gif pas mus tos pacios bedos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2008 10 05, 13:00)
sakykit brangiosios mamytes o nuo kada kudikio galvyte reikia deti ant pagalveles?nes dabar mano mazylei 1menuo as jos dar neguldau ant pagalveles g.gif

user posted image

Na as nusipirkau i antra menesi lovyte ir padejau plona pagalvyte. Nors sakoma, kad iki metu galima nedeti vaikui jokios pagalves. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saidutea @ 2008 10 05, 13:27)
sveikos dar karta smile.gif jauciuos tokia zalia mamyte,aisku tokia ir esu biggrin.gif pas mane begale klausimu g.gif noreciau isgirst jusu komentara.situacija tokia:kiekviena diena kankinames su pilvo skausmais doh.gif nuejome pas daktare pasitart.paklause kaip maitinu,kas kiek laiko.sakau kas pusvalandi,kas valanda,tada kai manau kad vaikas alkanas.  rolleyes.gif sako blogai turi but rezimas,vaikelis turi pailset nuo valgymu,juk skrandukas negali istisai virskint bigsmile.gif turi but pertraukos.sutinku,rezimas turi but,liepe kaip galima ilgiau istempt ir maitint bent kas 2,5val g.gif kartais valgo kas 3,kartais 2,5h,o kartais istempia vos 2h nevalgius.mano mazyle valgo tik apie 10min,kai daktare sake vaikelis turi valgyt bent 20min g.gif bet ji isspjauna papuli,as dar pasiulau bet ji neima.ir kai ji verkia nebezinau is skausmo ar alkio,nors pilvas kieteja.taip pat sake pagert babynos.Jusu kopmentarai.labai laukiu 4u.gif
user posted image

Sveikute! Pirma menesiuka as savaja maitinau tada kada ji norejo, nors gydytoja sake, kad kas 3 val. mirksiukas.gif O pilvo skausmiukai mus ir labai kankino. As daviau espumisano, bet nepadejo nupirkau sabsempler jis efektyvesnis. O dar nepamirsk, kad jai buna diegliukai. Tada mazoji riecia kojytes sau prie pilvuko. Tada reikia panesiot pilvuku zemyn, po to pamasazuot pilvuka pagal laikrodzio rodykle pries kiekviena valgyma ir dazniau guldyti ant pilvuko. mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saidutea @ 2008 10 05, 10:34)
Sveikinu Eglute pagaliau sulaukus savo dziaugsmelio mirksiukas.gif  rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:

dekui braske uz patarimus mirksiukas.gif as taip pat labai nerimavau tu spuogeliu.bet manau kad tai alergija nes isryskeja vakare ir dazniausiai greit praeina,manau kad tai nuo mano mitybos daug priklauso ax.gif

Ner uz ka visada klauskit. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 17, 15:34)
Sveitkute
Kai buvo karščiai, mano pupa išgėrė pankolio arbatėlės iš Hipp. Aišku, tai buvo vienintelis kartas.. Daugiau jai įsiūlyti nepavyko  doh.gif

Mano suneliui tik 3 savaitesles , bet daktare sake duoti jam kminu arbateles , ash daviau karta ir vandenuko duodu tarp maitinimu , geria su malonumu.bet del tos knymu arbateles tai ka ash zhinau , nes man atrodo jinai labai ketina vidurius.
o dar norejau mamu paklausti : maitinu similac advance , nes savo pienuko neturiu visai ir net neturejau , esu po cezario pjuvio . tai vat mano mazhiukui zhiauriai ketina vidurius ar tas mishinukas ar kas tai dar ...gal kas buvo susidures ta problema ? jis tushtinasi tik karta per para o kartais net per 2 paras tik viena karta.gal reikia mishinuka pakeisti, gal kas maitina mishinuku NAN? daug kas sako kad geras tas mishinukas , bet ka ash zhinau...\
achiu uzh atsakymus
Atsakyti