Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai - 2

QUOTE(kovo @ 2008 12 18, 22:54)
o ar negalima i automatinį kavos aparatą dėti ir maltą kavą kaip LAVAZZA

Į Jura aparatus galima, bet ar į visus tiksliai nežinau. Bet man kažkaip labiau patinka susimalti prieš darant kavą, todėl visuomet perkam pupeles.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2008 12 18, 22:54)
o ar negalima i automatinį kavos aparatą dėti ir maltą kavą kaip LAVAZZA

Galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 12 19, 07:39)
Į Jura aparatus galima, bet ar į visus tiksliai nežinau. Bet man kažkaip labiau patinka susimalti prieš darant kavą, todėl visuomet perkam pupeles.

drinks_cheers.gif visai kitokia kava iš tik ką sumaltų pupelių. Šiaip taigi tingisi kaskart malt, o čia aparatas pats sumala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 19 gruodžio 2008 - 09:30
Tai skaitau skaitau ir neapsisprendziu kok geriau pirkti: DeLongi ar Saeco?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2008 12 19, 15:48)
Tai skaitau skaitau ir neapsisprendziu kok geriau pirkti: DeLongi ar Saeco?

Ir mes iš pradžių mėtėmės tarp šitų, bet gavosi visai kitaip. Siūlau visus dominačius modelius apžiūrėti ir pačiupinėti gyvai.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 12 19, 16:07)
Ir mes iš pradžių mėtėmės tarp šitų, bet gavosi visai kitaip. Siūlau visus dominačius modelius apžiūrėti ir pačiupinėti gyvai.

aš lygiai taip pat svarsčiau svarsčiau, ką pirkt delonghi ar saeco ir nusipirkau jura.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 12 19, 17:07)

O koki jus pirkot?

QUOTE(keistuole @ 2008 12 19, 17:34)
aš lygiai taip pat svarsčiau svarsčiau, ką pirkt delonghi ar saeco ir nusipirkau jura.

Na Jura mums per brangu, ju uz 1500-2000lt nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2008 12 19, 17:26)
Na Jura mums per brangu, ju uz 1500-2000lt nera  blush2.gif

Pvz., Jura ENA3 kainuoja 2300 Lt. Gal verta pataupyti? g.gif
Nors man rekomenduoja geriau pirkti Jura IMPRESSA C5, kuris kainuoja 2700 Lt.
Aš dar mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2008 12 19, 17:26)
O koki jus pirkot?
Na Jura mums per brangu, ju uz 1500-2000lt nera  blush2.gif

Jeigu jau tuos 1500 - 2000 galit skirti, tai gal rasit ir dar kelis šimtus. Iš tiesų tai neskubėkit ir apžiūrėkit. Mes taip pat galvojom nu maksimaliai iki 2000, bet kai pamatėm ir pačiupinom Jura, tai visi kiti tikrai nublanko ir pagalvojom geriau pirkti brangesnį ir tą, kuris labiau patiko. Nenoriu nieko peikti ar girti, bet kol kas esam patenkinti savo pasirinktu aparatu.
Papildyta:
Pirkom Impressa F 50
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 12 19, 22:33)
Jeigu jau tuos 1500 - 2000 galit skirti, tai gal rasit ir dar kelis šimtus. Iš tiesų tai neskubėkit ir apžiūrėkit. Mes taip pat galvojom nu maksimaliai iki 2000, bet kai pamatėm ir pačiupinom Jura, tai visi kiti tikrai nublanko ir pagalvojom geriau pirkti brangesnį ir tą, kuris labiau patiko. Nenoriu nieko peikti ar girti, bet kol kas esam patenkinti savo pasirinktu aparatu.
Papildyta:
Pirkom Impressa F 50

O tai jeigu tu juos visus ciupinai ir matei kuom skiriasi, gal gali papasakoti, nes pvz Kaune tu Jura aparatu nera. O kad paciupinet reik vaziuoti i Vilniu ar Alytu. O jei bent uzvestum ant kelio i ka atkreipt demesi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2008 12 19, 23:22)
O tai jeigu tu juos visus ciupinai ir matei kuom skiriasi, gal gali papasakoti, nes pvz Kaune tu Jura aparatu nera. O kad paciupinet reik vaziuoti i Vilniu ar Alytu. O jei bent uzvestum ant kelio i ka atkreipt demesi?  unsure.gif

Ka tik vyras parveze Jura is Savanoriu pr. Snaige+,kazkokia firma.Kaune
Dar gavo dovanu 2 puodelius ir 7% nuolaidele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 20 gruodžio 2008 - 16:17
Sigitano, Kaune tikrai yra Aviteloj Mole.
Atsakyti