Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai - 2

QUOTE(Arita:) @ 2008 12 27, 12:40)
Sveikinu su pirkiniu. clap_1.gif O gal galima smulkiau, kodėl taip gavosi? Kiek sumokėjot? Ir kaip sekasi gaminti kapučino kavą?  smile.gif

Oi ilga istorija smile.gif
Nusprendem pirkti ena 5. Nuvaziavom i Avitela, ten jie turejo tik ena 3 jau. Kazkaip pasiziurejom i impresa C50. Patiko labiau dizainas ir patogesnis gal siek tiek vandens ipilimas ir pan. Kazkaip nusprendem kad skirtumas keli simtai galim ir ta sau leisti nusipirkti. Bet jo irgi nebuvo, skambinom i Alytu sako turim ir galim atvezti. Bet nuvaziavom dar i savanorius i Snaige plius parduotuve, ten tokio neturejo, bet padare nolaia ir uz ta pacia kaina nusipirkom F50. Todel toki ir pasirinkom biggrin.gif
Kapucino gaunasi super, nieko nereik ten daryti, atsuki kraneli ir bega pieno puta.
Atsakyti
"Mes pirkom uz 300lt., dviems puodukams,yra ir garu purskiklis. Nezinau,mums patinka ir kava skani,ir putu daug. "
Alacka, jei ne paslaptis, tai koki kavos aparata pirkote? Ir kur? ax.gif

Mastau, kad gal ir mums uztektu tokio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina: 03 sausio 2009 - 17:17
Pirkau savo mamai dovanu kavos aparatą su purškiklių pieno putai daryti, ji gyvena viena, ilgai ieškojau kad aparatas būtų 1 puodeliui. Tai pirkau labai nebrangu, mama sakė patenkinta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, o kokį vandenį pilat į automatinius aparatus? Iš butelio, ar iš arbatinio virintą ar dar kokį?
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2009 01 04, 13:15)
Merginos, o kokį vandenį pilat į automatinius aparatus? Iš butelio, ar iš arbatinio virintą ar dar kokį?

nuo vandens kokybės nemažai priklauso kavos skonis. Aš pilu žalią girią, nors jis irgi nevykęs, bet geriau negu iš krano, nes pas mus labai kalkinas.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 01 04, 13:37)
nuo vandens kokybės nemažai priklauso kavos skonis. Aš pilu žalią girią, nors jis irgi nevykęs, bet geriau negu iš krano, nes pas mus labai kalkinas.

Ir as pilu zalia giria.
Atsakyti
mes is krano ax.gif
Atsakyti
r mes is krano, nes dedam i vandens rezervuarą kavos aparate anglinį filtrą, tai gaunasi vandenukas kaip iš britos
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2009 01 04, 13:15)

Pas mus filtrai vandens stovi-toki ir pilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2009 01 04, 14:15)

As pilu is britos ir dar kavos aparate yra filtras, tai tikiuosi neuzkalkes labai smile.gif
Atsakyti
Kokį pieną perkate? Man nepavyksta išplakti standžios putos ax.gif ...girdėjau visokių nuomonių: vieni teigia, kad reikia lieso pieno, kiti, kad būtent riebesnio...
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 01 05, 08:25)
Kokį pieną perkate? Man nepavyksta išplakti standžios putos ax.gif ...girdėjau visokių nuomonių: vieni teigia, kad reikia lieso pieno, kiti, kad būtent riebesnio...

iš riebesnio lengviau išsiplaka, bet man tai gera būna ir iš lieso.
Atsakyti