Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai - 2

QUOTE(davija @ 2009 02 17, 11:06)
dėl juodos kavos jis man prabangus  doh.gif

man tai noretusi automatinio. Mazdaug paspaudi mygtuka ir eini praustis. Nusiprausi ir gali megautis kava. Isgasdino tai, kad jie garsiai dirba. As keliuosi anksciausiai ir galiu pasimegaut ramybe , kol jaunimas miega. Del triuksmo negalesiu naudotis schmoll.gif ir liksiu kaip ta bobute is pasakos prie suskilusios geldos - prie uzpiltines kavos

Savaitgalio rytais, galima ir paprastu Espreso kavinuku naudotis, kai niekur nereikia skubet.
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2009 02 17, 10:32)

Noriu paklaust, ar yra tokiu merginu, kad automatus naudojat 1-2 puodeliui per diena?

Pirkom pilnai automatinį DeLonghi aparatą,nors kavą geria tik vyras.Kapučino ar Late dažniausiai geria svečiai.šiaip vyras kavos išgeria nemažai,bet aparatas daugiau naudojamas tik savaitgaliais. sugrįžęs namo po darbo išgeria 1-2 puodelius, o kartais ir nei vieno..(darbe prigeria)Aparatas kainavo nemažai ,bet tikrai negaila ,kad pirkom.Jei žmogus dievina kavą ir ji kaip sako(nes pati negeriu jos ir nežinau)labai skiriasi kur užplikyta puodelyje, o kur iš aparato..Matyt,kad skiriasi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 17 vasario 2009 - 12:27
QUOTE(arulis @ 2009 02 17, 12:19)
man tai noretusi automatinio. Mazdaug paspaudi mygtuka ir eini praustis. Nusiprausi ir gali megautis kava. Isgasdino tai, kad jie garsiai dirba. As keliuosi anksciausiai ir galiu pasimegaut ramybe  , kol jaunimas miega. Del triuksmo negalesiu naudotis  schmoll.gif  ir liksiu kaip ta bobute is pasakos prie suskilusios geldos - prie uzpiltines kavos

Savaitgalio rytais, galima ir paprastu Espreso kavinuku naudotis, kai niekur nereikia skubet.

Šiaip ar taip automatiniai mala kavą prieš ją gamindami, tai visai be garso to nepadarysi.
Jei aparatas stovi virtuvėj, tai galima duris uždaryt, kad paslopintų tą garsą, nors mano mažiausiasis vaikis, kai miega, mano kava jo nepažadina, nors lova stovi toj pačioj patalpoj.

Beje, kol nusiprausit, kava bus šalta, geriau jau knopkę spaust nusiprausus.

Dar galit nueit pas specializuotus kavos aparatų pardavėjus (ne į kokį topo centrą ar pan.) ir galėsit vietoj įvertint garso lygį.
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 15, 22:49)
Pabandysiu paaiskint, nes kaip tik ieskom aparato ir pradejom dometis.
1. Tie kur turi tik vamzdeli, pucia karstus garus ir piena suplaka atskirame puodelyje, paskui ji pati uzsipili ant kavos
2. Kurie jau su slanngute, kuria gali imerkt, kad ir i paprasta pieno pokeli, jau tau iskart i kavos puodeli supils paruosta piena. Arba tik bus karstas pienas jei norit vaikams kakavos padaryt.
3. Variantas su asoteliu, tas pats kaip ir 2 tik dizainas grazesnis, tas asotelis skirtas pienui laikyti.
Stai tokios mano zinios, geriau butu kad merginos jau tuincios tokius aparatus paaiskintu. Vakar apziurejom Jura Ena 3 modeliuka, visai patiko.

RamuteS, aciu labai uz atsakyma. Jau pradeda aisketi ax.gif Jura aparatus zinau, pazistami turi, superiniai atsiliepimai, bet mum jie siek tiek brangi, nors is kitos puses norim pilnai automatinio ir su asoteliu pienui arba bent jau su ta slangute, tai kaina kaip ir nelabai skiriasi..... mano vyras geria tik juoda kava, o as visad tik late arba kapucino. Gal dar kuri mergina galetu ka patarti is savo patirties? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 02 15, 21:33)
Bet cia yra ir pigesniu, jos ne tokios skanios?  g.gif

Del skonio nesigincijama biggrin.gif Kazkada as gerdavau Tschibo is geltono pakelio, uzplikyta puodelyje, ir buvo skanu, paskui Jacobs, dar veliau Lavazza... Po kiekvienos geresnes paragavus ankstesniaja- atgal nesinoredavo lotuliukas.gif Veliau atejo eile pupelinems kavoms ir aparatams. Kaina visgi daug pasako smile.gif

QUOTE(davija @ 2009 02 17, 10:50)
Aš pirkau Julius Meinl esprsso kavą Rimi, kadangi stiprių ir aš nemėgstu tai šita man bigsmile.gif  thumbup.gif ir labai patogu, nes supakuota po 0,5 kg. - kaina kažkur 34lt 4u.gif

bigsmile.gif Cia pupeles? Tada dar pigiau negu Arabica bigsmile.gif

QUOTE(arulis @ 2009 02 17, 11:32)
Noriu paklaust, ar yra tokiu merginu, kad automatus naudojat 1-2 puodeliui per diena?

Mes dazniausiai kokius 3-4 viso per diena isgeriam.

Bendrai apie aparatus, tai mano nuomone, jei finansai leidzia ir kas nors seimoj geria kapucino,- as uz pilnai automatini. Musu aparate programuojamas laikas, tai ryte dar pries mums atsikeliant jis pats isijungia, pasildo vandeni, prasiskalauja, taigi vyras praustis eidamas tik mygtuka paspaudzia- isejes jau megaujasi rytine kavute thumbup.gif As kadangi megstu karsta kapucino, tai darausi pries pat gerdama- tik istatau pieno indeli, mygtuka paspaudziu- ir kol cukru isimu- kava paruosta thumbup.gif O paskui paspaudus isjungimo mygtuka jis vel pats prasiskalauja pries issijungdamas. Jokio zaidimo su vamzdeliais ar slangelemis thumbup.gif Pieno indeli i saldytuva pastatau ir psio tongue.gif
Tiesa, musiskio DeLonghi'io gan garsiai malunelis dirba, bet dabar isleistam naujesniam sakosi geriau ji izoliave. Nors visai be garso negali but juk, nes kavos pupeles mala kiekvienam puodeliui pries pat daryma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 17 vasario 2009 - 16:15
Vakar jau gavau kavą, kurią užsisakiua (rašiau jau anksčiau). Išbandžiau vieną rūšį tik kol kas-tai super. Žiūrėsim kaip su kitomis rūšimis bus.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 19, 09:11)
Vakar jau gavau kavą, kurią užsisakiua (rašiau jau anksčiau). Išbandžiau vieną rūšį tik kol kas-tai super. Žiūrėsim kaip su kitomis rūšimis bus.

kokią išbandėt?, man kol kas iš mano pirktų kenija buvo geriausia
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Gal truputį ir ne į tą temą įlindau, bet gal ką nors sudominsiu. Labai seniai norėjau sanseo kavinuko( na kur kavytė dedasi tokiais lapeliais kaip arbata) Tai štai kavos turiu sočiai, o kavinukas ėmė ir sugedo rolleyes.gif Gal kas turi tokį kavinuką ir nori išbandyti mano parsisiųstą kavytę mirksiukas.gif Turiu įvairių skonių, beveik visus iš šio puslapio:
http://www.shop.kaff..._c5-6-13_x1.htm

už 18 vnt. pakelį noriu 9 litukų.
Atsakyti
Išbanėme Nicaragua shg Maragogype (didelės pupelės). Kenijos ir aš užsisakiau-va tokią KENYA AA
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2009 02 19, 11:03)
Sveikos mamytės  4u.gif  Gal truputį ir ne į tą temą įlindau, bet gal ką nors sudominsiu. Labai seniai norėjau sanseo kavinuko( na kur kavytė dedasi tokiais lapeliais kaip arbata) Tai štai kavos turiu sočiai, o kavinukas ėmė ir sugedo  rolleyes.gif  Gal kas turi tokį kavinuką ir nori išbandyti mano parsisiųstą kavytę  mirksiukas.gif Turiu įvairių skonių, beveik visus iš šio puslapio:
http://www.shop.kaff..._c5-6-13_x1.htm

už 18 vnt. pakelį noriu 9 litukų.

puslapiukas thumbup.gif ar atsiuntimas kainuoja 5.90 EUR? jei tik tiek, tai manau mergaitės galit susikoperuoti ir skanios kavytės už protingą kainą atsisiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 19, 10:05)
Išbanėme Nicaragua shg Maragogype (didelės pupelės). Kenijos ir aš užsisakiau-va tokią KENYA AA

Ta pati.
Reiks ir man ta Nicaragua tada pabandyt.
Aš vis tas pigesnes bandau. Tai iš jų Etiopija man dar patiko, tik ji kažkokių ypatingų skonių (rūgštumo, kartumo ir pan.) tai neturi.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 02 19, 10:28)
Ta pati.
Reiks ir man ta Nicaragua tada pabandyt.

Tik paskui nebark, jei napatiks biggrin.gif . Labai tiršta ir kvapni puta gaunasi šios kavos (Nicaragua)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 19 vasario 2009 - 10:55