QUOTE(ich @ 2009 02 15, 21:33)
Bet cia yra ir pigesniu, jos ne tokios skanios?
Del skonio nesigincijama

Kazkada as gerdavau Tschibo is geltono pakelio, uzplikyta puodelyje, ir buvo skanu, paskui Jacobs, dar veliau Lavazza... Po kiekvienos geresnes paragavus ankstesniaja- atgal nesinoredavo

Veliau atejo eile pupelinems kavoms ir aparatams. Kaina visgi daug pasako
QUOTE(davija @ 2009 02 17, 10:50)
Aš pirkau
Julius Meinl esprsso kavą Rimi, kadangi stiprių ir aš nemėgstu tai šita man

ir labai patogu, nes supakuota po 0,5 kg. - kaina kažkur 34lt

Cia pupeles? Tada dar pigiau negu Arabica
QUOTE(arulis @ 2009 02 17, 11:32)
Noriu paklaust, ar yra tokiu merginu, kad automatus naudojat 1-2 puodeliui per diena?
Mes dazniausiai kokius 3-4 viso per diena isgeriam.
Bendrai apie aparatus, tai mano nuomone, jei finansai leidzia ir kas nors seimoj geria kapucino,- as uz pilnai automatini. Musu aparate programuojamas laikas, tai ryte dar pries mums atsikeliant jis pats isijungia, pasildo vandeni, prasiskalauja, taigi vyras praustis eidamas tik mygtuka paspaudzia- isejes jau megaujasi rytine kavute

As kadangi megstu karsta kapucino, tai darausi pries pat gerdama- tik istatau pieno indeli, mygtuka paspaudziu- ir kol cukru isimu- kava paruosta

O paskui paspaudus isjungimo mygtuka jis vel pats prasiskalauja pries issijungdamas. Jokio zaidimo su vamzdeliais ar slangelemis

Pieno indeli i saldytuva pastatau ir psio

Tiesa, musiskio DeLonghi'io gan garsiai malunelis dirba, bet dabar isleistam naujesniam sakosi geriau ji izoliave. Nors visai be garso negali but juk, nes kavos pupeles mala kiekvienam puodeliui pries pat daryma