QUOTE(Kašariukė @ 2009 02 25, 17:46)
Tai dėl to ir klausiu, nes tie kur buvo ideta nuoroda (kur reklamino merginos) jie atrodo metaliniai. Del to mane labai sudomino

Bet jūs sakot kad jie pramoniniai, tai o kodėl, kuo pramoninis skiriasi nuo naminio, jei yrač jo dydis nesiskiria?
Norit papasakosiu apie tuos kur reklamino merginos? Aciu joms, beje, uz gerus zodzius

Galima butu teigti kad jie yra pramoniniai, kadangi vidus ju varinis (kas yra naudojama pramoniniu kavos aparatu gamyboje, del patvarumo, ilgaamziskumo, kavos kokybes), o ne plastikinis. Taciau jie taikomi buityje ar ofisuose del kompaktiskumo, dydziu nesiskiria nuo minetu kitu aparatu. Toks derinys atsirado deka zmogaus dirbusio gamykloje gaminacioje pramoninius kavos aparatus, taciau nusprendusio pateikti rinkai ta pati gamini tik tinkama dydziu eiliniam vartotojui.
Kas del pastebejimo, kas sie aparatai atrodo kaip metaliniai. Teks nuvilti Vilmine, nes jie ir yra metaliniai, o ne tik tokie atrodo. Jeigu tiksliau, tai korpusas pilnai pagamintas is slifuoto aliuminio.
Tikiuosi uz sia info administratoriai mano zinutes neistrins, nes jau taip stengiausi nemineti si karta konkreciai pavadinimu...

ka padariau kitoje temoje ir buvau istrinta
O kas nesuprato apie ka kalbu, taciau idomu butu suzinoti, galit drasiai rasyt AZ, papasakosiu, kad viesai per daug nereklamint