Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai - 2

QUOTE(Evutia @ 2009 03 02, 23:49)
Sakykit merginos, o kur galima butu paragaut tos padarytos kavos ir pamatyt kaip jis dirba. as kazkaip kaune neradau, kad kas man parodytu. yra ju pilna prekybos centruose, bet jei yra galimybe pries perkant paziuret kaip dirba butu visai fainai....

atsakiau i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrasulyte: 03 kovo 2009 - 10:06
QUOTE(Kašariukė @ 2009 02 25, 17:46)
Tai dėl to ir klausiu, nes tie kur buvo ideta nuoroda (kur reklamino merginos) jie atrodo metaliniai. Del to mane labai sudomino  unsure.gif Bet jūs sakot kad jie pramoniniai, tai o kodėl, kuo pramoninis skiriasi nuo naminio, jei yrač jo dydis nesiskiria?

Norit papasakosiu apie tuos kur reklamino merginos? Aciu joms, beje, uz gerus zodzius smile.gif Galima butu teigti kad jie yra pramoniniai, kadangi vidus ju varinis (kas yra naudojama pramoniniu kavos aparatu gamyboje, del patvarumo, ilgaamziskumo, kavos kokybes), o ne plastikinis. Taciau jie taikomi buityje ar ofisuose del kompaktiskumo, dydziu nesiskiria nuo minetu kitu aparatu. Toks derinys atsirado deka zmogaus dirbusio gamykloje gaminacioje pramoninius kavos aparatus, taciau nusprendusio pateikti rinkai ta pati gamini tik tinkama dydziu eiliniam vartotojui.
Kas del pastebejimo, kas sie aparatai atrodo kaip metaliniai. Teks nuvilti Vilmine, nes jie ir yra metaliniai, o ne tik tokie atrodo. Jeigu tiksliau, tai korpusas pilnai pagamintas is slifuoto aliuminio.
Tikiuosi uz sia info administratoriai mano zinutes neistrins, nes jau taip stengiausi nemineti si karta konkreciai pavadinimu... smile.gif ka padariau kitoje temoje ir buvau istrinta smile.gif
O kas nesuprato apie ka kalbu, taciau idomu butu suzinoti, galit drasiai rasyt AZ, papasakosiu, kad viesai per daug nereklamint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 03 04, 17:50)
Norit papasakosiu apie tuos kur reklamino merginos? Aciu joms, beje, uz gerus zodzius  smile.gif  Galima butu teigti kad jie yra pramoniniai, kadangi vidus ju varinis

o tu galėtum imest nuorodų tikslesnių ir su kainom mirksiukas.gif gal i az 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit Delongi eam 4400 , Delongi esam 3200 S ar Delongi esam 2600 ?
Ka gero /blogo galit pasakyt apie truos modelius? Aciu
Atsakyti
Laba 4u.gif
Norėjau Jūsų pasiteirauti, kitą savaitę teks pravažiuoti pro varšuvą, kaip Jūs galvojate ar apsimoka lenkijoje nusipirkti kavos aparatą?Finansiškai labai apsimoka(mane dominantis modelis LT kainuoja 1800Lt, PL 900 Lt), o kaip dėl garantijų, kokybės ir pan...?
GAl kas pirkote jau?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2009 03 17, 01:02)
Laba 4u.gif
Norėjau Jūsų pasiteirauti, kitą savaitę teks pravažiuoti pro varšuvą, kaip Jūs galvojate ar apsimoka lenkijoje nusipirkti kavos aparatą?Finansiškai labai apsimoka(mane dominantis modelis LT kainuoja 1800Lt, PL 900 Lt), o kaip dėl garantijų, kokybės ir pan...?
GAl kas pirkote jau?
Ačiū 4u.gif

jei gamintojas ir modelis tas pats, tai ir kokybė ta pati mirksiukas.gif kaina per pus mažesnė, manau verta rizikuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2009 03 17, 00:02)
Laba 4u.gif
GAl kas pirkote jau?
Ačiū 4u.gif

oho bigsmile.gif jei toks skirtumas tai pirkčiau neabejodama biggrin.gif mirksiukas.gif
bet dabar tokia Lenkijos manija užėjo blink.gif ten viskas daug pigiau bigsmile.gif

(Rasulka tik aš čia ne tau , o aplamai rašau. kiek suprantu jūs tik pro šalį vaziuojat 4u.gif )
Atsakyti
Man atrodo, kad Lietuvoj kavos aparatai brangesni. Man vyras parvežė iš Austrijos Rowentos aparatą už 300 eurų. O Lietuvoj toks pat aparatas kainavo virš 1800 Lt. Skirtumas didžiulis.
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 03 17, 12:05)
(Rasulka tik aš čia ne tau , o aplamai rašau. kiek suprantu jūs tik pro šalį vaziuojat 4u.gif )

Važiuosim tik pro šalį mirksiukas.gif tad pagalvojau surizikuoti jei aišku bus laiko g.gif
Atsakyti
Turiu klausimą kavų aparatų turėtojoms (ypatingai Delonghi).
Prieš prą mėnesių pirkome štai šį aparatą
user posted image

Niekada prisikišusi nestovėjau ir nežiūrėjau, kokios spalvos (tirštumo/ stiprumo/tamsumo-nežinau kokį čia žodį tinkamesnį pavartoti) bėga iš aparato.
O kartą kai pažiūrėjau, tai išsigandau (o gal nustebau?). Pradžioje tik pradėjus bėgti kava būna tamsi (va net foto padariau):
user posted image
Po to kava šviesėja
user posted image
Dar šviesėja:
user posted image
Kol galų gale pradeda bėgti kažkoks birzgalas unsure.gif
user posted image
Skonis kavos tai normalus (na gal kiek skystesnė-bet čia man ko gero tik iš įsitikinimo taip atrodo), puta tiršta ir ilgai išsilaiko
Tai dabar ir nebežinau, ar čia taip turi būti, ar mūsų aparatui jau KAPIEC? verysad.gif
Kaip pas jus?
Nors pažiūrėjau internete, tai va irgi radau filumą, kuriame pabaigoje lyg irgi "birzgalas" bėga
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Pas mane tas pats, nieko blogo, manau, tame nera, tiesiog pradzioj is kavos issipaudzia viskas, o paskui jau pilasi vandens pagal kieki, kuo didesni vandens kieki nusistatai, tuo daugiau to byzalo pabaigoj buna, pabandyk pasidaryti visai maziuka espreso, tai byzalo beveik ner 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 03 21, 17:45)
Pas mane tas pats, nieko blogo, manau, tame nera,

karsta.gif jau buvau išsigandusi, kad sugedo aparatas doh.gif
Atsakyti