Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Levereti @ 2008 07 31, 16:46)
Mokesciai atskaiciuojami taip pat, bet turint staža arba klase, procentai prie atlyginimo prisideda smile.gif

o gal yra kur pasiskaityti apie staza, klase, o gal ir apskritai, kaip atlyginimas priskaiciuojamas priklausomai nuo tu dalyku?
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 31, 16:21)
blink.gif   lotuliukas.gif  o kodėl turėtų būti kitaip?

Kadangi nežinau, todėl ir klausiu. Juk sakiau, kad man taip minėjo, o ne kad aš taip teigiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2008 07 31, 16:46)
Mokesciai atskaiciuojami taip pat, bet turint staža arba klase, procentai prie atlyginimo prisideda smile.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 31 liepos 2008 - 16:35
Na zinokit is pradziu susigundziau ir uzsideginau bandyti konkursa,bet dabar pasiziurejus kiek info reiks isimint per tas 2 savaites (jei ne maziau),tai suabejojau blink.gif Ar realu ismokti 15-20 istatymu per tiek laiko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 01, 09:03)
Na zinokit is pradziu susigundziau ir uzsideginau bandyti konkursa,bet dabar pasiziurejus kiek info reiks isimint per tas 2 savaites (jei ne maziau),tai suabejojau blink.gif Ar realu ismokti 15-20 istatymu per tiek laiko? blink.gif

O čia tau vien specialiųjų įstatymų tiek yra? smile.gif
Na aš tai manau, kad realu.. Kaip pagalvoju- per tiek laiko pasiruošiau bakalauro baigiamajam egzaminui-kitam per savaite.. doh.gif
Juk mintinai jų neišmoksi, perskaityk, įsidėmėk svarbesnius dalykus, pasižymėt gali į ką svarbiau atkreipti dėmesį, paskui tik permesi akim tai ką pasižymėjai. Manau bandyk, nenuleisk rankų- ką gali žinot, gal pavyks būtent tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 01 rugpjūčio 2008 - 08:31
QUOTE(Ka_kava @ 2008 08 01, 09:29)
O čia tau vien specialiųjų įstatymų tiek yra?  smile.gif
Na aš tai manau, kad realu.. Kaip pagalvoju- per tiek laiko pasiruošiau bakalauro baigiamajam egzaminui-kitam per savaite..  doh.gif 
Juk mintinai jų neišmoksi, perskaityk, įsidėmėk svarbesnius dalykus, pasižymėt gali į ką svarbiau atkreipti dėmesį, paskui tik permesi akim tai ką pasižymėjai. Manau bandyk, nenuleisk rankų- ką gali žinot, gal pavyks būtent tau  4u.gif

Ne,specialiju istatymu berods tik 9.Bet dar tu bendru kiek! lotuliukas.gif Tai ir gaunasi verysad.gif
Aciu uz palaikyma smile.gif Na reiks pasinaudoti tuo savo uzsispyrimu ir tikrai si karta reikia bandyti,jei pradejau ta reikala,tai reikia testi iki galo mirksiukas.gif Ech..
Atsakyti
As bendruju istatymu neskaiciau schmoll.gif Tik sprendziau daug testu ir po kelis kartus. Tad, A.U.G.U.S.T.A., tavo vietoj spresciau testus ir taip mokyciaus mirksiukas.gif O testai yra www.darbo.lt smile.gif Aisku, specialiuosius istatymus butina skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2008 08 01, 11:46)
As bendruju istatymu neskaiciau schmoll.gif Tik sprendziau daug testu ir po kelis kartus. Tad, A.U.G.U.S.T.A., tavo vietoj spresciau testus ir taip mokyciaus mirksiukas.gif O testai yra www.darbo.lt smile.gif Aisku, specialiuosius istatymus butina skaityt biggrin.gif

Ir islaikei?Na gudriai padarei smile.gif As taip negaliu..Kazkaip ipratusi viska kalti blush2.gif Tai nedrisciau eiti i konkursa net normaliai nepasiskaicius paciu istatymu ir nepasimokius normaliai g.gif
Atsakyti
Testa islaikiau, aisku. Gavau 7.5. Bet kai 30 kl. buvo lb sunkus (is ju kokia 20 programavimo), tai savim patenkinta. Tiesa, konkurso nelaimejau. Kita sav. vel nesiu dokus i kelias vietas ir tikrai neskaitysiu bendruju istatymu, nes man skaitant istatymus niekas galvoj nelieka. doh.gif Labai sunkiai man jie skaitos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2008 08 01, 12:29)
Testa islaikiau, aisku. Gavau 7.5. Bet kai 30 kl. buvo lb sunkus (is ju kokia 20 programavimo), tai savim patenkinta. Tiesa, konkurso nelaimejau. Kita sav. vel nesiu dokus i kelias vietas ir tikrai neskaitysiu bendruju istatymu, nes man skaitant istatymus niekas galvoj nelieka. doh.gif Labai sunkiai man jie skaitos blush2.gif

kai perskaitysi visa kruva tris kartus, tada jau lskaitysis lengvai. pratinkites skaityti teises aktus - be ju dirbat valstybes tarnyboje - niekaip, juk valstybes tarnyba ir yra tam, kad igyvendintu priimtus teises aktus, taigi juos reikia labai gerai zinoti, o taip pat sekti ju pakeitimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 01, 11:31)
kai perskaitysi visa kruva tris kartus, tada jau lskaitysis lengvai. pratinkites skaityti teises aktus - be ju dirbat valstybes tarnyboje - niekaip, juk valstybes tarnyba ir yra tam, kad igyvendintu priimtus teises aktus, taigi juos reikia labai gerai zinoti, o taip pat sekti ju pakeitimus  mirksiukas.gif

Taip, bet dirbant reikes tikrai ne visu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2008 08 01, 12:37)
Taip, bet dirbant reikes tikrai ne visu smile.gif

nu zinok, nebuvo nei vieno bendrojo istatymo, kurio nebuciau panaudojusi dirbant.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 01, 12:54)
nu zinok, nebuvo nei vieno bendrojo istatymo, kurio nebuciau panaudojusi dirbant.

ooo,ar seniai laimejai konkursa?Kaip sekesi?ar sudetinga buvo antra egzamino dalis-pokalbis? g.gif
Atsakyti