QUOTE(Greta77 @ 2008 10 01, 14:12)
Butent, kad niekada nesu dalyvavusi
Tikrai idomu darosi, o nervu kiek kainuoja. Man pasake konkrecia diena ir valanda kada turiu atvykti. As tik siaip buvau uzsukusi i ta imone pasidometi kada bus antras konkursas, nes pirmojo niekas nepraejo. Turejau garbes su paciu sefu pasikalbeti, o jis liepe palikt savo kontaktinius duomenis personalo vadovei. Sioji man ir paskambino vakar. Pasake, kad atvykciau i psichologo konsultacija, o konkurso dar neskelbia kol kas

Matai kiekvienas konkursas nemažai darbo kainuoja ne vien dalyvaujantiems, bet ir jį rengiantiems. Tad jei vieną kartą konkursas neįvyko (niekas nelaimėjo), personalas nori paprasčiausiai apsidrausti. Pakalbės su visais norinčiais, galbūt preliminariai išsirinks kažką ir tuomet spręs ar verta rengti konkursą ar dar laukti. Mūsų skyriuje ilgą laiką buvo tuščias etatas. Personalas niekaip nesutiko rengti konkurso, jei nesam garantuoti, kad bent kažkas dalyvaus (prieš tai keli konkursai neįvyko, nes net nebuvo norinčių). Tad vedėjas pats ieškojo ir su kiekvienu konkurso dalyviu (jų buvo viso labo du) asmeniškai pasikalbėjo. Ir su manimi kalbėjosi prieš konkursą, tik aš tada taip na ura nuvažiavau, net negalvojau rimtai apie tą darbą.
Taip, kad sėkmės tau pokalbyje, gal tai šansas gauti tą darbą.