Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(little bear @ 2008 10 02, 09:36)
gal kuri ejot i konkursa teismo sekretores pareigoms uzimti?

Ejau ir laimejau smile.gif Bet pries tai dirbau pakaitine posedziu sekretore.

QUOTE(Ka_kava @ 2008 10 02, 15:34)
O yra dirbančių personalo skyriuj?  4u.gif
Esu šiek tiek dirbusi su personalu, tačiau privačioj įmonėj, čia žinoma dokumentacijos daug mažiau ir viso kito popierizmo, tai galvoju- ar pavyks susitvarkyti? nors patirties nereikalauja, reikia tik bendrinio darbo stažo metų laiko. Noriu bandyt  smile.gif

Dirbu siuo metu. Viskas ismokstama ir iveikiama. Tik pirmyn mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteRa*: 03 spalio 2008 - 10:33
QUOTE(ašei @ 2008 10 01, 19:37)
Mano nuomone, tai laisvai  mirksiukas.gif

O kaip geriausiai ruostis? spresti testukus ar skaityti istatymus, nes girdejau, kad paskui is istatymu klausineja, tai jei as mokesiu tik testus g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 06, 11:50)
O kaip geriausiai ruostis? spresti testukus ar skaityti istatymus, nes girdejau, kad paskui is istatymu klausineja, tai jei as mokesiu tik testus  g.gif

ir spresti testus ir skaityti istatymus. nemokesi istatymu tai ir nelaimesi. o kokiam konkursui ruosiesi?
Atsakyti
sveikutes, as irgi ruosiuosi eiti spalio pabaigoje i konkursa. As tai sprendziu testus, o istatymus skaitysiu klausimams zodziu...., kur dave istatymu nuorodas
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 10 06, 14:51)
sveikutes, as irgi ruosiuosi eiti spalio pabaigoje i konkursa. As tai sprendziu testus, o istatymus skaitysiu klausimams zodziu...., kur dave istatymu nuorodas

teisingai darai wink.gif o kokiam konkursui ruošiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2008 10 06, 15:05)
teisingai darai wink.gif o kokiam konkursui ruošiesi? smile.gif

I VMI eisiu du konkursus. O tu? Tik taip nuteike mane, kad sunku is pirmo karto laimeti verysad.gif idomu kiek kandidatu bus, penktadieni buvau pati pirmoji uzsirasiusi, o priima dokumentus iki 10.14 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 10 06, 15:44)
I VMI eisiu du konkursus. O tu? Tik taip nuteike mane, kad sunku is pirmo karto laimeti  verysad.gif  idomu kiek kandidatu bus, penktadieni buvau pati pirmoji uzsirasiusi, o priima dokumentus iki 10.14  ax.gif

Jei viska ismoksi, tai ir is 1 laimesi smile.gif mano drauge is 2 karto laimejo. As dalyvausiu konkurse i Sodra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 06 spalio 2008 - 15:11
Aš irgi skaitau visus įstatymus, konspektuojuos, vėl skaitau, ir tada sprendžiu testus, pasprendus pasižiūriu į kokio tipo klausimus sunkiau atsakyt ir vėl skaitau, skaitau...
Tik dar jokiam konkurse nedalyvavau, buvau tik viena kartą nunešus dokumentus, bet per draugės vestuves susirgau ir nenuėjau į konkursą... verysad.gif
Tai vėl skaitau įstatymus ir žiūrinėju skelbiamus konkursus.

Įdomu, ar uždavinėja per pokalbį tokio tipo klausimus kaip pvz.: Vyriausybės ar apskrities virsininko uždaviniai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dintars @ 2008 10 06, 16:14)
Aš irgi skaitau visus įstatymus, konspektuojuos, vėl skaitau, ir tada sprendžiu testus, pasprendus pasižiūriu į kokio tipo klausimus sunkiau atsakyt ir vėl skaitau, skaitau...
Tik dar jokiam konkurse nedalyvavau, buvau tik viena kartą nunešus dokumentus, bet per draugės vestuves susirgau ir nenuėjau į konkursą... verysad.gif
Tai vėl skaitau įstatymus ir žiūrinėju skelbiamus konkursus.

Įdomu, ar uždavinėja per pokalbį tokio tipo klausimus kaip pvz.: Vyriausybės ar apskrities virsininko uždaviniai...  g.gif

nemanau, kad tokius placius uzdavineja. na as iki siol dalyvavau tik vienam konkurse, tai tokiu placiu per pokalbi nebuvo. o kokiam konkurse dalyvausi?
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2008 10 06, 16:17)
nemanau, kad tokius placius uzdavineja. na as iki siol dalyvavau tik vienam konkurse, tai tokiu placiu per pokalbi nebuvo. o kokiam konkurse dalyvausi?

dar jokio neišsirinkau.... labiausiai tai norėčiau sodroje dirbt...
Atsakyti
Ekspromtu prisiminiau tik vieną klausimą iš pokalbio - kokios pareigybės Ministerijoje yra politinio pasitikėjimo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 10 06, 17:14)
Ekspromtu prisiminiau tik vieną klausimą iš pokalbio - kokios pareigybės Ministerijoje yra politinio pasitikėjimo.  cool.gif

Viceministras, ministro patarejai ir kiti? o kiek tu kitu gali but? unsure.gif
Atsakyti