Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(ing. @ 2008 09 22, 10:44)
Sveiki.Atsirado problemele: spalio 2d esam nusipirke bilietus i londona 6 zmonems. bet dabar vienas nebegali skristi.ar imanoma ji parduoti atgal-t.y. grazinti? vis tik pinigeliai nemazi...bilietas virs 400 kainavo..... kiek kazi atgautume-ar visa suma ar tik dali??? o jei perrasyti bilieta kito asmens vardu? galima?

400 ko? Svarų? Latų? Litų? Jei litų, tai ne taip jau ir daug. Na bet čia kiekvienam savo.
Teoriškai grąžinti bilietą galima. Bet tik teoriškai. Aišku nebus gražinami jokie mokesčiai, plius bus skaičiuojamas "gražinimo" mokestis - ar ne 15 svarų. Taigi nelabai kas jums liktų.

Kitas dalykas, kad jūs galite keisti jau įgyto bilieto datas ir skrendančio žmogaus pavardę - tai yra jūs galite skristi kitą kartą arba parduoti bilietą kitam.
Skrydžio datos ar skrydžio krypties pakeitimas - 35 EUR. Keleivio pavardės pakeitimas - 100EUR. Taigi geriausias variantas būtų tam žmogui skristi kitur/kitą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 22, 11:00)
400 ko? Svarų? Latų? Litų? Jei litų, tai ne taip jau ir daug. Na bet čia kiekvienam savo.
Teoriškai grąžinti bilietą galima. Bet tik teoriškai. Aišku nebus gražinami jokie mokesčiai, plius bus skaičiuojamas "gražinimo" mokestis - ar ne 15 svarų. Taigi nelabai kas jums liktų.

Kitas dalykas, kad jūs galite keisti jau įgyto bilieto datas ir skrendančio žmogaus pavardę - tai yra jūs galite skristi kitą kartą arba parduoti bilietą kitam.
Skrydžio datos ar skrydžio krypties pakeitimas - 35 EUR. Keleivio pavardės pakeitimas - 100EUR. Taigi geriausias variantas būtų tam žmogui skristi kitur/kitą kartą.

Na kelione 400litu... ne tokie ir mazi tie pinigeliai, bet ir ne tukstanciai....o siaip aciu uz visa info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2008 09 22, 11:17)
....o siaip aciu uz visa info rolleyes.gif

Nekainavo. Šiaip tai viskas yra Ryanair puslapyje.
Atsakyti
Zmones, labai reikia jusu patarimo. Man reikia Londone but Sausio 23 d. Ziurejau is kauno praeita savaite bilietai vienam zmogui buvo 169 Lt, vakar 200 Lt, siandien jau 230 Lt. Nezinau ka daryt: pirkt ar laukt pigesniu (juk dar 4 menesiai liko). Kodel taip brangsta net 3 kartus per savaite? Kaip manot: ar toliau dar labiau brangs? Siaip man sis skrydis labai tinka ir laikas...
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 09 22, 13:41)
Siaip man sis skrydis labai tinka ir laikas...

Matyt ne jums vienai.
Nemanau, kad rasite čia aiškiaregį, kuris žino Ryanair'o numatomas akcijas ir įvertinantį Lietuvos žmonių norą skraidyti.
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 09 22, 12:41)
Zmones, labai reikia jusu patarimo. Man reikia Londone but Sausio 23 d. Ziurejau is kauno praeita savaite bilietai vienam zmogui buvo 169 Lt, vakar 200 Lt, siandien jau 230 Lt. Nezinau ka daryt: pirkt ar laukt pigesniu (juk dar 4 menesiai liko). Kodel taip brangsta net 3 kartus per savaite? Kaip manot: ar toliau dar labiau brangs? Siaip man sis skrydis labai tinka ir laikas...

Manau kad iki to laiko, bus ir mazesniu kainu, cia as is asmenines patirties taip sakau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 09 22, 14:00)
Manau kad iki to laiko, bus ir mazesniu kainu, cia as is asmenines patirties taip sakau.  4u.gif

Būtent tai dienai? Penktadieniui? Kiek pamenu pagrindinės akcijos vyksta skrydžiams pirmadieniais - ketvirtadieniais...
Ar neliksit kalta, jei tai moteriai teks pirkti už kokius 800Lt ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 09 22, 14:00)
Manau kad iki to laiko, bus ir mazesniu kainu, cia as is asmenines patirties taip sakau.  4u.gif

Na sausio 23 d. - tai penktadienis. Tai sakote dar bus pigesniu bilietu?
Blogiausiu atveju galeciau ir ketvirtadieni vakare isskrist, bet ka as ten visa nakti veksiu - nezinau, nes kitas skrydis is Londono sausio 24 d. (sestadieni) anksti ryte

O siaip kas daugiau zino apie Ryan: gal ju tokia strategija - didint kainas kad zmones issigande greiciau pirktu, o paskui, kai kazkiek jau parduos bilietu, mazint kainas?
Ar tiesa, kad pries Kaledas buna nuolaidu ir akciju bilietams?
Atsakyti
Teoriškai sausio mėn bilietai pigesni, nes visi atsiskraido per Kalėdas. Bet niekas negarantuoja, kad tie pigesni bus būtent jums reikiama data.
Atsakyti
Sveiki, gal kas esat susidure su panasia situacija. Sestadieni su dukra (2.5 metuku) skrendam i Londona, tik dabar iskilo dilema - sketuka veztis galima ar ne, nes bilietas kaip ir nebevaikiskas (kur buna spec iki 2 metuku). Skambinausi i Ryanair Kaune, tai man sake tipo jo, be jokiu papildomu mokesciu, o rasiau emailu - tipo reik papildomai moket. Gal kas zinot ka ir kaip, nes tas "moket" - tai man iseina kita ten pigiau nusipirkt ir po keliones palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 22, 14:41)
... sketuka veztis galima ar ne,...

O kas čia per daiktas? Kadangi vaikas turi pilną bilietą, tai jam priklauso 10 kg rankinio bagažo. Tik neįsivaizduoju ką jūs norit vežtis...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 22, 14:51)
O kas čia per daiktas? Kadangi vaikas turi pilną bilietą, tai jam priklauso 10 kg rankinio bagažo. Tik neįsivaizduoju ką jūs  norit vežtis...

lengvu konstrukciju vezimukas, pagal svori jis telpa i bagazo jos kategorija (10 kg), bet pagal ismatavimus nikaip schmoll.gif , jei bilietas kudikiu, tai tipo be jokiu kalbu vezimukas priklauso bet koks, tik bagazas joks, o jei jau virs 2 metu - tai ir nebezinau, o ir jie nelabai g.gif .
Atsakyti