QUOTE(Garsink @ 2008 10 16, 20:10)
as nesakiau kad neimanoma, tik labai sudetinga ir tai vos ne laimes dalykas. Kaip ir pati sakete, skambinote 3 dienas. Ryanair pastoviai kokiu nors akciju metas 

Matyt man pasiseke, nes prisiskambinau is pirmo karto, net negalvojau kad sudetinga gali but

QUOTE(Raschida @ 2008 10 16, 20:11)
labai paprastas atsakymas buvo:"ponia, o Jus zinote kokios salies avialinijoms priklauso Ryanair?" Pasakiau:"nu jo" ir padekojau.

QUOTE(Raschida @ 2008 10 16, 21:58)
As prisiskambinau is antro karto. Bet mano klausimas buvo toks blondiniskas, kad net dabar geda
. Paklausiau, kodel man nuo korteles nuskaiciavo bilieto kaina i Dublina, nors as pirkau i Londona 

Nu super

Sveikutes noriu tokios tai info.....Draugai atskrenda per Ryga i Dublina,kaip manote ar gali jie veztis cigaretes is Lietuvos,ar neprikibs jei ka?

QUOTE(kaalekn @ 2008 10 10, 01:49)
Gal galit man, blondinei, paaiskinti
Skrendu pirma karta gyvenime. Noriu draugei nuvezti lietuvisku lauktuviu pvz. zalios devynerios, bobleine ir kt. skaniu gerimai, taip pat cigareciu.
Kiek galima i bagaza (15 kg.) idet man tu litru ir bloku. Desru, surio ir kt. maisto produktu turbut niekas neriboja
Prisiklausiau visokiausiu istoriju kiek kas po kiek veza, bet rizikuot kazkaip nesinori, kad netektu paskui puse ismest i konteineri.
Ir dar... O kai perkiesi oro uosto parduotuveje, tai jau sita visa as galiu nest i lektuvo vidu? Kiek? O tai i ta 10 kg. svori nesiskaiciuoja?
Aciu, kas atsakys

Skrendu pirma karta gyvenime. Noriu draugei nuvezti lietuvisku lauktuviu pvz. zalios devynerios, bobleine ir kt. skaniu gerimai, taip pat cigareciu.
Kiek galima i bagaza (15 kg.) idet man tu litru ir bloku. Desru, surio ir kt. maisto produktu turbut niekas neriboja

Prisiklausiau visokiausiu istoriju kiek kas po kiek veza, bet rizikuot kazkaip nesinori, kad netektu paskui puse ismest i konteineri.
Ir dar... O kai perkiesi oro uosto parduotuveje, tai jau sita visa as galiu nest i lektuvo vidu? Kiek? O tai i ta 10 kg. svori nesiskaiciuoja?
Aciu, kas atsakys

ir man aktualus butu atsakymas

QUOTE(Makalius @ 2008 09 08, 22:35)
Nugi kiek kalbėta jau šia tema........
Galima imti skysčius, ne didesnius nei 100 ml pakuotėje/bonkutėje/stiklainėlyje
Visi skysčiai su buteliukais turi tilpti į 1 litro talpos maišelį (jis toks dvigubai mažesnis už 1 litro pieno maišelį
).
Galima imti skysčius, ne didesnius nei 100 ml pakuotėje/bonkutėje/stiklainėlyje

Visi skysčiai su buteliukais turi tilpti į 1 litro talpos maišelį (jis toks dvigubai mažesnis už 1 litro pieno maišelį

Nu *****, kas per nesamone... O jei linziu skysti noriu vestis, o jo buteliuko talpa 120ml, vadinasi jo imtis negaliu?

QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 19, 12:35)
Nu *****, kas per nesamone... O jei linziu skysti noriu vestis, o jo buteliuko talpa 120ml, vadinasi jo imtis negaliu?
skrisiu su rankiniu bagazu

mazesni turi imti, gali but ir puse to buteliuko bet nesiskaito svarbiausia kas ant jo parasyta...
QUOTE(kaalekn @ 2008 10 10, 00:49)
Gal galit man, blondinei, paaiskinti
Aciu, kas atsakys

Aciu, kas atsakys

perkant oro uosto parduotuvei svoris i bagaza nebesiskaiciuoja nes bagazas jau buna priduotas ir to kas pas tave rankose niekas nesvers...
QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 19, 12:24)
Sveikutes noriu tokios tai info.....Draugai atskrenda per Ryga i Dublina,kaip manote ar gali jie veztis cigaretes is Lietuvos,ar neprikibs jei ka? 

jei atitinka galima kieki neprikibs
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 19, 14:35)
skrisiu su rankiniu bagazu

Registruotam bagaže alkoholio vežtis gali litrą, cigarečių vieną bloką, rankiniam - visi skysčiai turi būti supilstyti į ne didesnius nei 100 ml buteliukus... Bent man jau oro uoste sakė, kad gali vežtis daugiau tų buteliukų (rankiniam bagaže), bet ne didesniuose nei šimto ml buteliukuose... IR būtinai kiekvienas buteliukas turi būti supakuotas į maišelį atskirą.
QUOTE(jolie23 @ 2008 10 21, 10:52)
Registruotam bagaže alkoholio vežtis gali litrą, cigarečių vieną bloką, rankiniam - visi skysčiai turi būti supilstyti į ne didesnius nei 100 ml buteliukus... Bent man jau oro uoste sakė, kad gali vežtis daugiau tų buteliukų (rankiniam bagaže), bet ne didesniuose nei šimto ml buteliukuose... IR būtinai kiekvienas buteliukas turi būti supakuotas į maišelį atskirą.
nenenenene visi maziukai buteliukai turi buti supakuoti i viena litrini maiseli, o ne i atskirus...
QUOTE(jolie23 @ 2008 10 21, 11:52)
Registruotam bagaže alkoholio vežtis gali litrą
Naaaaa, aš vežiausi 4-is 0,7 talpos butelius ir 8-nis 100 ml buteliukus alkoholio. Niekas nė nepyptelėjo.