Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(Lejute @ 2008 12 13, 21:44)
sweikos o merginos noriu paklusti ar galima sutalpinti 30kg i wiena lagamina ant dwieju zmoniu ar butinai abiem turi but po atskira lagamina po 15kg? g.gif

negalima nei dalintis tarpusavy nei i viena deti...kiekvienas zmogus turi turet savo jei nenorit moketi uz virsvori...
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 12 13, 16:01)
mano drauge ateme vilniuj dar net niekur neisskridus su aerlingus ir kaune maciau kaip vyrui ateme is pagrindinio atiduodamo bagazo konservus naminius stiklainiuose...

Na jei sename terminale (kur tiek rankinis, tiek bagazas "skanuojami" tik iejus), gal tiesiog, jie neatkreipe demesio, kad tai bagazas arba Jus ne taip pastebejot g.gif Na nezinau, man dar nei karto nebuvo ateme bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 12 13, 22:46)
Na jei sename terminale (kur tiek rankinis, tiek bagazas "skanuojami" tik iejus), gal tiesiog, jie neatkreipe demesio, kad tai bagazas arba Jus ne taip pastebejot g.gif Na nezinau, man dar nei karto nebuvo ateme bigsmile.gif

nennene naujajam, viska labai graziai iskviete atgal jau praejus netgi pasus viska gerai nuziurejom....
Atsakyti
gal kuri zinot,jei vaikui balandzio pabaigoj sueis 2 metai ,o as pirkciau bilietus vaikui ir sau balandzio vidury ar bilietas vaikui butu uz uzdyka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 12 14, 17:46)
gal kuri zinot,jei vaikui balandzio pabaigoj sueis 2 metai ,o as pirkciau bilietus vaikui ir sau balandzio vidury ar bilietas vaikui butu uz uzdyka. ax.gif

pasiskaitykit taisyklese, raso kad iki 2 metu reik moket 20e i viena puse, o jei sueina 2 pavyzdziui atgalines keliones metu tada reik viska primoket...nieko ner uz dyka...
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 12 14, 19:46)

Ne pagal pirkimo datą fiksuojamas keleivio amžius, t.y., jei skrydžio dieną sukanka 2m., nuo tos dienos 00:00val mokama jau kaip už vaiką, o ne kūdikį. Be to ir kūdikiams skrydžių nemokamai nebūna, mokama apie 70 Lt mokesčių, nepriklausomai, kokia bilieto kaina mirksiukas.gif

Jau mėnesį laiko žvalgausi akcijų Kaunas-Londonas-Kaunas gruodžio 23 - sausio 3d.d.(+/-), 2 asm. Pigiausia, ką pavyko rast ~ 1600 Lt. Kaip manot užsakinėt ar dar palaukt, gal išmes dar kokį pasiūlymą? g.gif
Atsakyti
laba nelabai jau rasi mes 23 ir sausio antra gristam tai 1800sumukejau na mes i airija lekiam 4u.gif ir ryte ziurejom bilietus buwo wiens septyni ir uz keliu walndu jau simtu pabrango doh.gif o uz kudiky mokejom 60lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alumni @ 2008 12 15, 06:44)
Jau mėnesį laiko žvalgausi akcijų Kaunas-Londonas-Kaunas gruodžio 23 - sausio 3d.d.(+/-), 2 asm. Pigiausia, ką pavyko rast ~ 1600 Lt. Kaip manot užsakinėt ar dar palaukt, gal išmes dar kokį pasiūlymą?  g.gif

as jau nuo spalio ieskojau bilietu, tik londonas-kaunas ir nieko pigaus neradau blush2.gif nes mums su vyru apie 3000 butu iseje doh.gif delto persigalvojom ir neskrisim verysad.gif pigesnis variantas butu skristi is rygos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2008 12 15, 14:09)
as jau nuo spalio ieskojau bilietu, tik londonas-kaunas ir nieko pigaus neradau  blush2.gif nes mums su vyru apie 3000 butu iseje  doh.gif delto persigalvojom ir neskrisim  verysad.gif pigesnis variantas butu skristi is rygos  ax.gif

Radau šiandien už 1100 Lt/2 žm. Kaunas-Londonas-Kaunas rolleyes.gif
Atsakyti
ale ir pasiseke 4u.gif man tai sukiekwiena diena ieskojimai brango ir brango cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2008 12 15, 16:32)
ale ir pasiseke  4u.gif man tai sukiekwiena diena ieskojimai brango ir brango    cool.gif

nezinau kur ieskot ir kaip, bet yra ir dabar smile.gif

Papildyta:
va 23 isskrendi, sausio pirma grizti, zmogui 400lt.
Atsakyti
kaip supratau, vaikas (nuo 2m.) gali turėti savo rankinį bagažą?
Atsakyti