Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinis retinitas

Man paskutiniu metu pablogejo regejimas, sunkiau skaityt, nes tekstas tarsi juda siek tiek atrodo:/ as tai tik visavertiskai maitinuosi. Man cia atrodo, kad man atsigriebia liga uz nestumo ir gimdymo laikotarpi kai nesikeite niekas visiskai, tai matyt db atsigriebia... Darbingumas pas mane jau 35proc. Rugseji tureciau grizti i darbeli po motinystes atostogu, po triju metu pertraukos, bet speju nebegrisiu i ta pacia pozicija, t.y. i prekybines saleles pardavejos vieta, nes asortimentas prekiu issiplete, atsirado pardavime pas mus ir dekoratyvine kosmetika, reik parinkinet pudras zmonem, papudruot juos ir pan, o kad man su spalvu skirimu sunkiau, o ka jau kalbet apie kito zmogaus dazyma... mastau gal reik i Lietuvos akluju ir silpnaregiu draugija nuvaziuot, pasidomet del kokios nors profesines reabilitacijos gal.... ale su regejimu kam blogiau tai ner pasirinkimo, tik masazisto prof. kvalifikacija...Gal kas turejot reikalu su LASS? patare ka, padejo?
Atsakyti
Sveiki visi, žmogus sergantis pigmentiniu retinitu norėtų pabendrauti su tokia pat liga sergančiais žmonėmis ir pasidalinti patirtimi. Kontaktai Vidmantas tel. 864781188, el. paštas vid7ma@gmail.com gyvena Kaune. Mielai lauks jūsų laiškų ir skambučių.
Atsakyti
Dar vienas pažadas... Gal ateis diena, kai nors vienas iš jų nesusprogs kaip muilo burbulas...
http://www.alfa.lt/s...-itin-reta-liga
Atsakyti