
na jau kaip noriu tų virtinukų ir viščiuko 'taboka'

Idaryta paprika -parika -isimt seklas, idaras - malta jautiena+kiauliena+prieskoniai+virti ryziai+troskintos darzoves (svogunai, sparagines pupeles, cukinija, morkos), petrazoles. Troskinau puode
sorry tik uz foto -nes vakar vakare nespejau nufotkyt -tad cia viena nabagele likusi is po vakar

sorry tik uz foto -nes vakar vakare nespejau nufotkyt -tad cia viena nabagele likusi is po vakar



QUOTE(Renatėlė @ 2008 07 21, 18:42)
o čia mano labai skanūs pietūs
Niam niam

QUOTE(grange)
Jatus kaip užsimaniau

QUOTE(gija23 @ 2008 07 22, 08:23)
Kepsneliai
Ir aš dažnai tokius darau,skanumėlis

QUOTE(Ulė @ 2008 07 22, 10:51)
Sparneliai su plutele
pamarinuoju,tada apvolioju i krakmola ,apkepu is abieju pusiu,tada susedu i puoda uzpilu grietinele ir kelias min. patroskinu.
\


QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 12:30)
Idaryta paprika
Skaniai atrodo

QUOTE(Ulė @ 2008 07 22, 10:51)
Visciukas 'taboka'
kokia išsižergus

bet jaučiu kad skani

QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 12:30)
Idaryta paprika -
o kokios spalvos čia paprika buvo? geltona?

[quote=grange,2008 07 22, 12:43]
o kokios spalvos čia paprika buvo? geltona?
Manau, kad geltona. Bet šiaip iš toli atrodo, kad tas įdaras ne paprikoje, o tešloje...
o kokios spalvos čia paprika buvo? geltona?

Manau, kad geltona. Bet šiaip iš toli atrodo, kad tas įdaras ne paprikoje, o tešloje...
QUOTE(grange @ 2008 07 22, 13:43)
ne, negeltona



tai vat man dėl to taip ir pasirodė, o sakau gal kokia rūšis dar kartais nauja

QUOTE(grange @ 2008 07 22, 13:52)
ne, nenauja rusis




Papildyta:
cia kazkas pan i sitas



o cia palyginimui -anos



QUOTE(Ulė @ 2008 07 22, 09:51)
ojeja

QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 11:30)
Idaryta paprika
as irgi megstu jas, tik as garpuodi verdu
QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 12:52)
ne, negeltona
o tokia, kokia ir rodo -sviesiai zalia. Jos tokios pailgesnes buna nei tamsiai zalios
man ir skanesnes 



man irgi jos skanesnes uz zalias, patogiau farsiruoti, ir valgyti, nes pailgos, o ir pigesnes jos buna

Papildyta:
Idaryta cukinija
cukinija isskrobiam, farsiruojam farsu - kiaulienos+jautienos farsa pakepiau su morkytem, svogunais, cesnakais, saulej dziovintais pomidorais ir prieskoniais, farsiruojant sumaisiau su kiausiniu farsa, po to uzdedam gabalelius pomidoro ir i orkaite, baigiant kepti uzbarstom suriu. valgem su skrudintomis bulvytemis ir jogurto+pomidoru pastos+cesnako+krapu padazu





Siandieniniai musu pietus "PLOVAS"


Recaptelis:
Mesyte (600gr.) supjausciau gabaliukais ir pakepinau keptuveje. Veliau isemus mesyte, pakepinau supjaustytas 2 morkas su svogunu, idejau tomato padazo. Viska sudejau i stiklini inda, kuriame buvau jau sudejusi dvi stiklines ryziu, prieskonius. Uzpyliau verdanciu vandeniu ( jai 2 stikl. ryziu, tai reikia 4 stikl. vandens) uzdengiau dangciu ir idejau i mikrobangine 40min. Ipusejus laikui visada pamaisau!
Taip gaunasi visada birus plovas

QUOTE(Nerytė @ 2008 07 22, 14:35)
man irgi jos skanesnes uz zalias, patogiau farsiruoti, ir valgyti, nes pailgos, o ir pigesnes jos buna

Idaryta cukinija
aha, ir anu pati ta paprika plonesne ir skonis kitas

kaip skaniai ta cukinija atrodo

ir plovas

[quote=gija23,2008 07 22, 08:23]
Kepsneliai
reikia 0,500 kg mėsos (aš ėmiau vištienos šlauneles, o mama daro su kiauliena). Mėsą supjaustom mažais gabaliukais. Į dubenį įmušam 3 kiaušinius, įdedam prieskonių, 5 šaukštus majonezo ir 5 šaukštus krakmolo. Sumaišom, sudedam į tešlą paruoštą mėsytę ir vėl išmaišom. Visą šitą "jovalą" reikėtų palaikyti porą valandėlių, kad pasimarinuotų, bet vakare neturėjau laiko
. Kepam keptuvėje kaip paprasyus blynelius:
gal gali i az man kuo greiciau parasyt kiek laiko ta jovala(beje labai skaniai atrodanti)kept ir ant kokios ugnies, nes noriu pasidaryt siandien o ryt tik kept, beje ar galiu as ji per nakti marinuot,nebus perdaug
P.S as nusipirkau siam skanestui pasidaryt puse kg kiaulienos mentes,ar tiks
ir dar kokiais gabaliukais mazdaug kept
tikiuosi greito atsakymo
didelis
is anksto
Kepsneliai
reikia 0,500 kg mėsos (aš ėmiau vištienos šlauneles, o mama daro su kiauliena). Mėsą supjaustom mažais gabaliukais. Į dubenį įmušam 3 kiaušinius, įdedam prieskonių, 5 šaukštus majonezo ir 5 šaukštus krakmolo. Sumaišom, sudedam į tešlą paruoštą mėsytę ir vėl išmaišom. Visą šitą "jovalą" reikėtų palaikyti porą valandėlių, kad pasimarinuotų, bet vakare neturėjau laiko

gal gali i az man kuo greiciau parasyt kiek laiko ta jovala(beje labai skaniai atrodanti)kept ir ant kokios ugnies, nes noriu pasidaryt siandien o ryt tik kept, beje ar galiu as ji per nakti marinuot,nebus perdaug

P.S as nusipirkau siam skanestui pasidaryt puse kg kiaulienos mentes,ar tiks


tikiuosi greito atsakymo




