Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

na jau kaip noriu tų virtinukų ir viščiuko 'taboka' wub.gif
Atsakyti
Idaryta paprika -parika -isimt seklas, idaras - malta jautiena+kiauliena+prieskoniai+virti ryziai+troskintos darzoves (svogunai, sparagines pupeles, cukinija, morkos), petrazoles. Troskinau puode mirksiukas.gif
sorry tik uz foto -nes vakar vakare nespejau nufotkyt -tad cia viena nabagele likusi is po vakar ax.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2008 07 21, 18:42)
o čia mano labai skanūs pietūs

Niam niam bigsmile.gif
QUOTE(grange)
Virtinukai su mėlynėmis ir kiti su varške

Jatus kaip užsimaniau essen.gif .

QUOTE(gija23 @ 2008 07 22, 08:23)
Kepsneliai

Ir aš dažnai tokius darau,skanumėlis  thumbup.gif
QUOTE(Ulė @ 2008 07 22, 10:51)

Sparneliai su plutele 
pamarinuoju,tada apvolioju i krakmola ,apkepu is abieju pusiu,tada susedu i puoda uzpilu grietinele ir kelias min. patroskinu.
\

swoon.gif nors pro ekraną trauk doh.gif

QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 12:30)
Idaryta paprika

Skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 22 liepos 2008 - 12:13
QUOTE(Ulė @ 2008 07 22, 10:51)

Visciukas 'taboka'

kokia išsižergus laugh.gif
bet jaučiu kad skani biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 12:30)
Idaryta paprika -

o kokios spalvos čia paprika buvo? geltona? g.gif
Atsakyti
[quote=grange,2008 07 22, 12:43]

Manau, kad geltona. Bet šiaip iš toli atrodo, kad tas įdaras ne paprikoje, o tešloje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 22 liepos 2008 - 12:51
QUOTE(grange @ 2008 07 22, 13:43)

ne, negeltona mirksiukas.gif o tokia, kokia ir rodo -sviesiai zalia. Jos tokios pailgesnes buna nei tamsiai zalios thumbup.gif man ir skanesnes thumbup.gif
Atsakyti
tai vat man dėl to taip ir pasirodė, o sakau gal kokia rūšis dar kartais nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 22, 13:52)
tai vat man dėl to taip ir pasirodė, o sakau gal kokia rūšis dar kartais nauja  g.gif

ne, nenauja rusis mirksiukas.gif mirksiukas.gif jau senai yra mirksiukas.gif tik sitos gal ne apvalius metus buna, kaip raudonos, geltonos ar tamsiai zalios mirksiukas.gif
Papildyta:
cia kazkas pan i sitas mirksiukas.gif gal net tokios mirksiukas.gif
user posted image

o cia palyginimui -anos mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 07 22, 09:51)
Sparneliai su plutele 

Visciukas 'taboka'

ojeja unsure.gif labai skanu

QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 11:30)
Idaryta paprika

as irgi megstu jas, tik as garpuodi verdu

QUOTE(bonda @ 2008 07 22, 12:52)
ne, negeltona mirksiukas.gif o tokia, kokia ir rodo -sviesiai zalia. Jos tokios pailgesnes buna nei tamsiai zalios thumbup.gif man ir skanesnes thumbup.gif

man irgi jos skanesnes uz zalias, patogiau farsiruoti, ir valgyti, nes pailgos, o ir pigesnes jos buna thumbup.gif
Papildyta:
Idaryta cukinija

cukinija isskrobiam, farsiruojam farsu - kiaulienos+jautienos farsa pakepiau su morkytem, svogunais, cesnakais, saulej dziovintais pomidorais ir prieskoniais, farsiruojant sumaisiau su kiausiniu farsa, po to uzdedam gabalelius pomidoro ir i orkaite, baigiant kepti uzbarstom suriu. valgem su skrudintomis bulvytemis ir jogurto+pomidoru pastos+cesnako+krapu padazu thumbup.gif nuotrauka nekokia galutinio var., nes labai skubejau MB alkanas buvo, o kvapai pasakiski, zodziu buvo labai skanu, MB gyre ir gyre wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 22 liepos 2008 - 13:36

Siandieniniai musu pietus "PLOVAS" 4u.gif

user posted image

Recaptelis:

Mesyte (600gr.) supjausciau gabaliukais ir pakepinau keptuveje. Veliau isemus mesyte, pakepinau supjaustytas 2 morkas su svogunu, idejau tomato padazo. Viska sudejau i stiklini inda, kuriame buvau jau sudejusi dvi stiklines ryziu, prieskonius. Uzpyliau verdanciu vandeniu ( jai 2 stikl. ryziu, tai reikia 4 stikl. vandens) uzdengiau dangciu ir idejau i mikrobangine 40min. Ipusejus laikui visada pamaisau!
Taip gaunasi visada birus plovas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 22, 14:35)

man irgi jos skanesnes uz zalias, patogiau farsiruoti, ir valgyti, nes pailgos, o ir pigesnes jos buna  thumbup.gif
Idaryta cukinija

aha, ir anu pati ta paprika plonesne ir skonis kitas thumbup.gif

kaip skaniai ta cukinija atrodo wub.gif

ir plovas wub.gif
Atsakyti
[quote=gija23,2008 07 22, 08:23]
Kepsneliai

reikia 0,500 kg mėsos (aš ėmiau vištienos šlauneles, o mama daro su kiauliena). Mėsą supjaustom mažais gabaliukais. Į dubenį įmušam 3 kiaušinius, įdedam prieskonių, 5 šaukštus majonezo ir 5 šaukštus krakmolo. Sumaišom, sudedam į tešlą paruoštą mėsytę ir vėl išmaišom. Visą šitą "jovalą" reikėtų palaikyti porą valandėlių, kad pasimarinuotų, bet vakare neturėjau laiko ax.gif . Kepam keptuvėje kaip paprasyus blynelius:

gal gali i az man kuo greiciau parasyt kiek laiko ta jovala(beje labai skaniai atrodanti)kept ir ant kokios ugnies, nes noriu pasidaryt siandien o ryt tik kept, beje ar galiu as ji per nakti marinuot,nebus perdaug g.gif
P.S as nusipirkau siam skanestui pasidaryt puse kg kiaulienos mentes,ar tiks mirksiukas.gif ir dar kokiais gabaliukais mazdaug kept doh.gif
tikiuosi greito atsakymo 4u.gif didelis aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif is anksto 4u.gif
Atsakyti