QUOTE(Viltė @ 2008 07 31, 14:11)
Niekur nerandu užkandėlės recepto, gal padėsit?
nezinau kur tas receptas

bet atkeliu is uzkandziu, nes ten trumpiau ieskot buvo
o cia siek tiek italiskos virtuves:
gali buti ir uzkandele, ir garnyras prie antro patiekalo thumbup.gif
reikes: svoguno galvutes, cesnako skilteles, mazo baklazano, blansiruotu 2 pomidoru, 2 papriku, pomidoru pastos, alyvuogiu aliejaus, druskos, pipiru ir baziliko su oreganu
svoguna su cesnaku pakepam aliejuj, po keliu min. sudedam baklazana (ji pries tai pasudziau ir kelias min. palaikiau, po to nuploviau vandeniu), pakepam kelias min. sudedam pomidorus pjaustytus ir paprikas, baigiant kepti sudedam pasta ir prieskonius

kaip ir rasiau ji galima kaip uzkandele valgyti arba prie mesos patiekalu
QUOTE(daividija @ 2008 07 31, 15:03)
Cepelinu cia nedekit,nes kai pamatau tai net graudu kaip noriu,seiles tik bega,gamint tingiu,daug laiko atima
Neryte,tu bandyk daryt,neiseis viena karta,kita karta pavyks,tau viskas taip sauniai gaunasi,gausis ir cepakai.
va as irgi nedarau, nes labai daug terliones, o jei dar nesigaus

nu o uz tuos komplimentus tai aciu aciu, viskas gaunasi, nes is mesos man viskas gaunasi ka dariau, o va pvz. su miltais tai as nemegstu terliotis