Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

Nesupyyykit, bet jau kelios dienos kaip vien tik indai ir serviravimas g.gif Net neidomu skaityt. Aciu mamytems uz receptus su nuotraukomis (toks temos ir pavadinimas) 4u.gif
Atsakyti
makaronų apkepas
http://s56.radikal.r...7749d8ff97a.jpg
pakelį makaronų išviriau vandeny.
tuo tarpu keptuvėj ant lašelio aliejaus pakepinau svogūną, česnako skiltelę.įdėjau kept 0,5 kg faršo. apepus faršui sudėjau įv prieskonius.
inde išplakiau kiaušinį su šaukštu grietinės ir šaukštu pom padažo, prieskoniais, krapais. čia suverčiau perlietus šaltu vandeniu makaronus.
į stiklinį indą dėjau makaronus, patepiau paviršių pom padažo, tada sluoksnis faršo. paviršių pabarsčiau tarkuotu sūriu. kepiau orkaitėj, kol apkepė sūris - apie 20 min ax.gif
Atsakyti
skaniai prigaminot, mergytes, aciu!!
ir aishku, pakikenau ish jusu gincu ir nuomoniu mirksiukas.gif ...

Atsakyti
noriu kepti šiandien mėsos gabalą orkaitėje, toje vadinamoje rankovėje g.gif sakykite, o kai įdedi ir suriši mėsą į ta rankovę, reikia skylučių padaryti? g.gif o i į skardą vandens pilti? tikiuosi padėsite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 08 11, 09:29)
noriu kepti šiandien mėsos gabalą orkaitėje, toje vadinamoje rankovėje  g.gif  sakykite, o kai įdedi ir suriši mėsą į ta rankovę, reikia skylučių padaryti?  g.gif  o i į skardą vandens pilti? tikiuosi padėsite  biggrin.gif


na as taip darau, idedu mesa, uzrisu ir i orkaite, skysciu nepilu, nes atsiranda is mesos. skyluciu taip pat nedarau.Nes kaip kepa, ta rankove labai issipucia. man tai nelabai patinka kepti toj rankojeve, kzk mesa apdziusta, geriau tarp folgos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2008 08 10, 19:58)
makaronų apkepas

labai panasu i lazanija thumbup.gif

QUOTE(Cili @ 2008 08 11, 08:29)
noriu kepti šiandien mėsos gabalą orkaitėje, toje vadinamoje rankovėje  g.gif  sakykite, o kai įdedi ir suriši mėsą į ta rankovę, reikia skylučių padaryti?  g.gif  o i į skardą vandens pilti? tikiuosi padėsite  biggrin.gif

galus uzriska, arba as perku rankove su klipsais(tokiais segtukais, galams uzristi), skyluciu nedarau, vandens nepilu, pries baigiant kepti mesai perpjaunu rankove, kad mesa graziai apskrustu

QUOTE(astiti @ 2008 08 11, 08:53)
na as  taip darau, idedu mesa, uzrisu ir i orkaite, skysciu nepilu, nes atsiranda is mesos. skyluciu taip pat nedarau.Nes kaip kepa, ta rankove labai issipucia. man tai nelabai patinka kepti toj rankojeve, kzk mesa apdziusta, geriau tarp folgos ax.gif

g.gif nzn, man ji visad sultinga ir issitroskinusi graunasi thumbup.gif
Atsakyti
ačiū visoms,, visgi padariau skylutę, per vėlai čia perskaičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 08 11, 10:13)
ačiū visoms,, visgi padariau skylutę, per vėlai čia perskaičiau  ax.gif


O foto bus? g.gif
Atsakyti
Sveikos kulinares...
vaisinu visas zemaiciu blynais....isviriau bulves, sutryniau kose....idejau prieskoniu, zalia kiausini...viska simaisiau...pakepiau farsa su prieskoniais ir svogunais bei cesnakais ant keptuves, tada is bulviu dariau kaip cepelinus...i vidu farso.....suploji kaip blyna ir i keptuve, pakepiau kol apskrudo..skanaus

p.s. serviruoju tikrai ne kasdien mirksiukas.gif

http://public.fotki....picture012.html
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2008 08 11, 10:46)
O foto bus?  g.gif



jau suvalgėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai skaniai gavosi, visgi pyliau truputį vandenuko, bijojau, kad nebūtų sausa, visgi tokia kumpinė mėsa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 08 11, 10:13)
ačiū visoms,, visgi padariau skylutę, per vėlai čia perskaičiau  ax.gif

o aš visada darydavau skylutę, bet vieną kartą nepadariau tai ji taip išsipūtė ir prilipo prie orkaitės viršaus doh.gif Tai nuo to karto visada jei kepu maiše ar rankovėj padarau nedidelę angą bigsmile.gif ir kaip Nerytė pabaigoj prakerpu, kad apskrustų 4u.gif
Atsakyti
Kepu rankovėje dažnai.Jokių skylučių nedarau,vandens nepilu.Kaip Nerytė darau drinks_cheers.gif ,baigiant kept,praplėšiu,kad apskrustų.Niekad nebūna sausa ar pan.

Žemaitiški niam niam 4u.gif .Kaip tik norėjau daryt,bet patingėjau blush2.gif .

Užtat prikepiau ūmėdžių karbonadų biggrin.gif .Labai mėgstu juos,tiek karšti,tiek šalti laaabai skanūs smile.gif .

Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip blynai blush2.gif lotuliukas.gif .Nuvalom,odelę nulupam,apibarstom prieskoniais(pvz.kepsniui,truputis česnako).Paliekam trumpam,kad sulčių atsirastų,tada volioju į džiūvėsius,kiaušinį ir kepu essen.gif .Neatskirsit nuo mėsos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 11 rugpjūčio 2008 - 13:58