Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(Liuksus @ 2008 08 08, 13:57)
matai, ne serviravime esmė, lėkštės per prastos g.gif

prajuokinai hihihi.gif
Idomu pasidare pati kokias turi, kad jau drista komentuoti kitas bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien valgeme vistienos ir spinatu apkepa su makaronais.
350g makaronu,
175g saldytu spinatu,
4vistu kumpeliai be kaulu,
kelios skilteles cesnako,
425ml pieno,
25g miltu,
25g sviesto,
140g surio,truputis aliejaus,prieskoniu,tarkuoto muskato.
Makaronus isvirti pasudytame vandenyje,likus 5min sudeti spinatus.Nusausinti.Supjaustyta juostelemis vistiena pakepinti,sudeti cesnakus,paprieskoniuoti.
Puode istirpinti sviesta,sudeti miltus,pakepinti truputi ir maisant sluotele supilti piena,maisnat kaitinti,kol sutirstes,sudeti apie 85g surio,ideti muskato riesuto,prieskoniu,druskos.Vistiena,makaronus su spinatais uzpilti padazu,ismaisyti,ant virsaus sudeti likusi suri ir kepti kol apskrus(grilyje)
P.S.spinatus naudojau sviezius,juos supjausciau,sudejau i puoda ir kaitinau kol suminkstejo.
labai skanu!
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 08, 20:22)
Siandien valgeme vistienos ir spinatu apkepa su makaronais.
350g makaronu,
175g saldytu spinatu,
4vistu kumpeliai be kaulu,
kelios skilteles cesnako,
425ml pieno,
25g miltu,
25g sviesto,
140g surio,truputis aliejaus,prieskoniu,tarkuoto muskato.
Makaronus isvirti pasudytame vandenyje,likus 5min sudeti spinatus.Nusausinti.Supjaustyta juostelemis vistiena pakepinti,sudeti cesnakus,paprieskoniuoti.
Puode istirpinti sviesta,sudeti miltus,pakepinti truputi ir maisant sluotele supilti piena,maisnat kaitinti,kol sutirstes,sudeti apie 85g surio,ideti muskato riesuto,prieskoniu,druskos.Vistiena,makaronus su spinatais uzpilti padazu,ismaisyti,ant virsaus sudeti likusi suri ir kepti kol apskrus(grilyje)
P.S.spinatus naudojau sviezius,juos supjausciau,sudejau i puoda ir kaitinau kol suminkstejo.
labai skanu!

oho kaip skaniai atrodo essen.gif:
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo, voveruškos kitaip, reiks kai jų turėsiu, pasidaryt ax.gif
Ir visi patiekaliukai thumbup.gif
Atsakyti
Daivididija good.gif .Kaip tu visur spėji..šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Menkės filė su džiūvesėliais.
Žuvis pamarinuota su žuvies prieskoniais, pamirkyta kiaušinio plakinyje, tada džiūvesėliuose ir apkepta aliejuje. virtos bulvės apteptos bulvių prieskonių, aliejaus ir pomidorų padažo mišiniu ir apkeptos orkaitejė. Ant bulvių - virtas ir apkeptas svieste kalafioras. Prie jų paprasčiausi pomidorai su grietine.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 09 rugpjūčio 2008 - 07:30
labukas vakar viriau pupeliu sriubyte su kvietinem kruopytem smile.gif buvo lb skanu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, auksinių rankų ir širdies meistrės,
kiek paskaitau, tai tiesiog nuostabu tai, kad visos labai labai stengiasi padaryti bet kokį patiekalą skaniausią, gražiausią, sudėti į ten viską ką moka geriausio. iš tikrųjų, aišku, kad tas atima LABAI LABAI, bet iš tekstų matyti, su kokia malonumu aprašote savo patiekalą. Tam tikra prasme gaminti naminį valgį yra pasišventimas. Na, o po saliutų (bet, mano manymu, tai pelnyta, nes šiais laikais aukoti TIEK laiko galima tik esant labai svarioms priežastims (pvz., meilė šeimai)), noriu užduoti klausimą: kokia BIRIŲ ryžių gaminimo paslaptis? Kokias ryžių rūšis tam naudojate ir kaip juos ruošiate? Turbūt turite įvairių gudrybių?
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 08 08, 15:53)
drinks_cheers.gif kaip tik norėjau pasakyt  doh.gif .Kiekvienam savo ta nuomonė.Mačiau vienkartinėse lėkštėse ir laaabai patiko  tongue.gif .

Šiandien gaminau višitenos sparnelius su ryžiais.Patys skaniausi ryžiai man tokie essen.gif .
Sparnelius pamarinuojam(prieskoniai,sojos padažas,česnako skiltelė) .Ryžius paverdam,į juos sudedam kepintą svogūną,tarkuotas kepintas morkas.Sukrečiam i didelį indą,įpilam šiek tiek bulijono,apdedam sparneliais ir kepam orkaitėj  bigsmile.gif
Ryžiai jau tokie skanučiai gaunasi niam niam...
user posted image

ar čia man tik vienai nerodo foto mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2008 08 09, 06:21)
Sveikos, auksinių rankų ir širdies meistrės,
kiek paskaitau, tai tiesiog nuostabu tai, kad visos labai labai stengiasi padaryti bet kokį patiekalą skaniausią, gražiausią, sudėti į ten viską ką moka geriausio. iš tikrųjų, aišku, kad tas atima LABAI LABAI, bet iš tekstų matyti, su kokia malonumu aprašote savo patiekalą. Tam tikra prasme gaminti naminį valgį yra pasišventimas. Na, o po saliutų (bet, mano manymu, tai pelnyta, nes šiais laikais aukoti TIEK laiko galima tik esant labai svarioms priežastims (pvz., meilė šeimai)), noriu užduoti klausimą: kokia BIRIŲ ryžių gaminimo paslaptis? Kokias ryžių rūšis tam naudojate ir kaip juos ruošiate? Turbūt turite įvairių gudrybių?

As naudoju "basmati" ryzius,jie man geriausi.O verdu taip.Imu ryziu dvigubai maziau negu vandens,PVz,pilu 2 puodelius vandens.Vandeni uzvirinu,supilu 1 puodeli nuplautu ryziu,uzverdu ir sandariai uzdengus(puodo dangti apvynioju ranksluostuku),ant labai labai letos ugnies verdu 7min,tada atidengiu,idedu druskos,vegetos ar kokiu prieskoniu ir dar uzdengus palaikau bent 10min. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 09, 12:24)
ar čia man tik vienai nerodo foto mastau.gif


Man rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 08, 20:22)
Siandien valgeme vistienos ir spinatu apkepa su makaronais.

niam, man patinka spinatai, tik gaila MB nevalgo doh.gif

QUOTE(vasarele85 @ 2008 08 09, 07:56)
labukas vakar viriau pupeliu sriubyte su kvietinem kruopytem  smile.gif  buvo lb skanu   ax.gif

o kur nuotrauka... ka darei siandien pietums yra atskira tema, o cia RECEPTAI SU NUOTRAUKOM mirksiukas.gif

QUOTE(pupik @ 2008 08 09, 08:21)
Sveikos, auksinių rankų ir širdies meistrės,
kiek paskaitau, tai tiesiog nuostabu tai, kad visos labai labai stengiasi padaryti bet kokį patiekalą skaniausią, gražiausią, sudėti į ten viską ką moka geriausio. iš tikrųjų, aišku, kad tas atima LABAI LABAI, bet iš tekstų matyti, su kokia malonumu aprašote savo patiekalą. Tam tikra prasme gaminti naminį valgį yra pasišventimas. Na, o po saliutų (bet, mano manymu, tai pelnyta, nes šiais laikais aukoti TIEK laiko galima tik esant labai svarioms priežastims (pvz., meilė šeimai)), noriu užduoti klausimą: kokia BIRIŲ ryžių gaminimo paslaptis? Kokias ryžių rūšis tam naudojate ir kaip juos ruošiate? Turbūt turite įvairių gudrybių?

as visad perku parboiled ryzius, jie niekad nesulimpa ir nesuverda thumbup.gif arba laukinius ryzius, irgi pilu dvigubai vandens nei ryziu, kartais idedu kario arba santos marijos prieskoniu ryziams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 09 rugpjūčio 2008 - 10:58