Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(*Dita* @ 2008 07 28, 23:51)
as irgi rytoj kepsiu zuvyte pagal aguoneles recepta, siandien produktus visus susipirkau...tik dar pagalvojau ar nereikia zuvies atskirai pakept?ar gerai ji iskepa? blush2.gif

nereikia, supjaustai nedideliais gabaliukais, per pusvalanduką pilnai iškepa ir išsitroškina žuvytė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 07 28, 18:37)

Vištukai niam niam bigsmile.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 07 28, 18:57)
thumbup.gif ar patiko uzkandele? ax.gif
kaip skaniai atrodo bigsmile.gif

Nu laabai patiko,dėkui 4u.gif .Jei MB valgė tai patikėkit kaip skanu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(JoanaS @ 2008 07 28, 22:27)
nors ne manęa klausėt, bet šiandien kaip tik dariau, nepyliau nieko, nepridegė, labai sultingai gavosi, nes daržoves kepinau ant aliejaus + sviesto, tai ir jo prisigėrė, o kai išėmiau, dar ir padažiuko buvo per gerą pirštą nuo dugno  mirksiukas.gif

Aš irgi nedėjau nieko rolleyes.gif .Labai sultinga žuvytė gaunasi smile.gif .Kepiau apie 25-30 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 28 liepos 2008 - 23:04
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 28, 23:52)
nereikia, supjaustai nedideliais gabaliukais, per pusvalanduką pilnai iškepa ir išsitroškina žuvytė  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 07 28, 16:04)

Turiu vieną klausimėlį.Nesijuokit,jei jis juokingas pasirodys...
Norėjau paklausti dėl kepimo orkaitėje.Kaip jūs kepat pvz. mėsą orkaitėje?
Ar pilat į skardą vandens,aliejaus.Kartą kepiau kauliukus rankovėje.Truputį įpyliau vandens.Bet mėsa man vistiek prikepė, t.y. apdegė doh.gif . Pasakykit,ką ne taip dariau???

Ar kepnt ant folijos,folijoje reikia dar pilt ka nors i skarda,kad nepridegtu???

niekad nieko nepilu ir nieko netepu schmoll.gif kepu dazniausia 200 tempoj..labai retai 180 mirksiukas.gif
o kauliukus gal per ilgai kepei? g.gif
Atsakyti
aš pasiūlysiu paprasta desrtuka (vakar pagaminau) blush2.gif user posted image
supjausčiau arbūza, ištiprinau 2 žėlė pakelius 0,5 ltr vandens ir užpyliau.
pašaldžiau.
visai nieko toks gaivus desertas.
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 07 29, 08:58)
aš pasiūlysiu paprasta desrtuka (vakar pagaminau) blush2.gif

speju -gausi velniu tongue.gif tongue.gif nes desertam yra atskira tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 29, 09:01)
speju -gausi velniu tongue.gif  tongue.gif nes desertam yra atskira tema mirksiukas.gif

nu prie karštu reikia ir deserto g.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 28, 19:51)
nes jei jau aš bandau padaryt kažką, kas galbūt pagelbės kitoms, kas nesinaudos tema, tam nerūpi aišku, tai man reikia dar eiti per temą ir rinkti, kur yra foto, o kur vienos foto recpetas, kur kitos... nes kai skaitau nežiūriu, o paskiau kai jau dedu, tai tik einu ir kur foto matau ten įtraukiu, nes jei dar skaityt viską reiktų per naują, tai man ne tik valandą užimtų bet ir visas 3..

atsiprasau bet nesuprantu tiesa sakanat apie ka kalba eina. ax.gif
O pasitaisyti jau pazadejau-nuotrauka desiu kartu su receptuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 07 29, 14:08)
atsiprasau bet nesuprantu tiesa sakanat apie ka kalba eina. ax.gif
O pasitaisyti jau pazadejau-nuotrauka desiu kartu su receptuku smile.gif

Grange padarė štai ką .Kad nereiktų visose temose recepto knist mirksiukas.gif .O kai foto ir receptas atskirai tai ir darbo daugiau....niekas nieko neužsipuolė tik kiekvieną kart atskirai reik visiem sakyt,kad čia tema foto+receptas.
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 07 29, 14:28)
Grange padarė štai ką .Kad nereiktų visose temose recepto knist  mirksiukas.gif

Nu cia tai nerealu, neispasakytai didelis ACIU, Grange thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2008 07 29, 15:42)
Nu cia tai nerealu, neispasakytai didelis ACIU, Grange  thumbup.gif

Užtai ir medalį gavo thumbup.gif .Šauni mūsų Grange thumbup.gif
Atsakyti
Labai šauni ši tema, tad įkelsiu vieną paprastą savo receptuką.

Žiedinių kopūstų ir morkų apkepas

4 porcijoms reikia:
1 didelio žiedinio kopūsto gūžės
500g morkų
400ml grietinėlės
1 svogūno
200g fermentinio sūrio
3 šaukštų tarkuoto sūrio pabarstymui
prieskonių

Visus produktus, išskyrus daržoves ir sūrį, skirtą pabarstymui, sutrinkite smulkintuvu iki vienalytės masės. Į riebalais išteptą kepimo formą sudėkite skridinėliais pjaustytas morkas ir žiedinėliais išskirstytą kopūstą, užpilkite prieš tai paruošta tyre, pabarstykite sūriu ir kepkite iki 180 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40min.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuoskytej: 29 liepos 2008 - 16:53