Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

QUOTE(Zaneta Z. @ 2007 01 02, 15:46)
Mes nusipirkom lovele-manieza,ir gailimems:vaikiukas vos is jos neiskrito,nes loveles sonai buvo zemi. db nusipirkom medine lovele ir negalim atsidziaugt biggrin.gif  pirkit tik medines loveles,tai saugiau smile.gif

kaip galejo vaikas iskriropsti is beveik metro aukscio? nebent dugnas buvo pakeltas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Skorpe @ 2007 02 03, 20:34)
o gal žinote kur maniezui antra auskta gauti, t.y. paaukstinima? ir ar galima ant jo zaisliuku pakabinti ir baldakima? ar ne? dekui is anksto...

Manau jei komplektacijoj nebuvo,tai atskirai pirkt nebuna,na bent as tikrai niekur nemaciau jokiu papildomu dalyku maniezams-lovytems... g.gif O kodel nepasiklausi parduotuvese?Pvz "Jonelio kieme"
Atsakyti
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2007 02 05, 20:15)
kaip galejo vaikas iskriropsti is beveik metro aukscio? nebent dugnas buvo pakeltas  g.gif
Papildyta:

Manau jei komplektacijoj nebuvo,tai atskirai pirkt nebuna,na bent as tikrai niekur nemaciau jokiu papildomu dalyku maniezams-lovytems... g.gif O kodel nepasiklausi parduotuvese?Pvz "Jonelio kieme"

girdejau, kad pardavineja, taciau tiksliai nezinau kur? kadangi nesniai is Vokietijos parsvezeme, tai dar nebuvo kada pasiklausineti? bet bandysiu ir jonelyje ir ko.... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir būsimos mamytės. gal kuri galėtų patarti kas iš tiesų yra geriau. Medinė lovytė ar maniežas.???? Teko girdėti įvairiausių atsiliepimų....
Atsakyti
Na aš tai rinkausi medinę lovytę nes manau mažiukui ji pati geriausia thumbup.gif na o maniežai tikrai yra geras dalykas kai kur išsiruoši keliauti, tik įsimeti į bagažinę ir psio ir vaikutis visada turi kur miegoti keliaudamas thumbup.gif na vienu žodžiu įsigyję abu daiktus tikrai nepasigalėsite lovytėje migdysit namie, o manieže kai kur nors keliausite o gal vaikutis ir pats parodys savo norus kur jam labiau patinka miegoti mirksiukas.gif na vienu žodžiu gal dar ką kitos mamytės patars,bet aš renkuosi taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
tema buvo.
lovyte yra lovyte. namam lovyte mano nuomone yra geriausia, o kelionems - maniezas smile.gif
Atsakyti
namuos tik lovyte. manieze- tai koks skersvejis, nelabai kas matos per kitus aukstesnius baldus vaikuciui, neidomu. schmoll.gif nepatogu nakti paduot soske ar patikrint kur kaldryte- reik keltis
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2007 07 02, 21:20)
namuos tik lovyte. manieze- tai koks skersvejis, nelabai kas matos per kitus aukstesnius baldus vaikuciui, neidomu. schmoll.gif nepatogu nakti paduot soske ar patikrint kur kaldryte- reik keltis

nebent lovele palei tavo lova. o jei lovele toliau - tai vistiek keltis reik wink.gif o skersvejis per strypus irgi praeina smile.gif ir su matomumu - taspats wink.gif
maniezo del poros priezasciu nenoreciau vietoj lovos: vaikas atsistoja pirmiausia lovelej laikydamasis - su maniezu atimtume ta malonuma (maniskis siandien ryte pirma kart atsistojo - jausmas superinis); maniezo tinklelis kazin ar labai gerai vaiko akytem. tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2007 07 01, 15:20)
sveikos esamos ir būsimos mamytės. gal kuri galėtų patarti kas iš tiesų yra geriau. Medinė lovytė ar maniežas.???? Teko girdėti įvairiausių atsiliepimų....

mes turime manieza-lovyte...ir esu labai patenkinat kolkas...ir grazu, ir patogu, visur sava lova.....o ir atityje gales tarnauti kaip zaidimu objektas... ax.gif
Atsakyti
Mano pirmas augo lovyteje, antras manieze, jei taip galima pavadint, nes ten nebudavo. Antras vaikas gime stambus, sunkiau judeti pradejo ir t.t. zodziu kiek susiduriau, jei butume lovyte tureje, butu anksciau uz virbu emes ir bandes kazka daryt, sedesis, stojesis, o manieze tik nubudes papuldavo i namiskiu rankas, mankstos nulis, o ir pasizaidimai manieze prasti, nemegsta mano vaikas ten buti, dabar kai jau stovi ir aplink pavaiksto, tai pabuna, o mazas tik miegot ten galejo, bet norejo visada miegoti tik kartu su manim, tai per virbus bent ranka paduociau, aj ka cia bekalbet, lovyte tik lovyte, jei galvoti apie vaika. O i keliones ... jei vaziuot uzsienin, ten duoda viesbutyje lovytes, jei vaziuot pas baba i kaima, galima ir kelias naktis kartu pamiegot. Buvau su mazium uzsienyje pora kartu ir pas baba daznai smile.gif AS UZ LOVYTE
Atsakyti
kol vaikas nejuda,gerai lovyte,bet kai pradeda vartytis ir bando atsisest,krenta ir susimusa galvyte i tuos medinius pagaliukus,bent jau pas mane taip buvo,ir apsaugeles nepadeda nes kai vaikas bando stot sest dugna nuleidi,ir apsaugeles neuzdengia visu pagaliuku,tai mes tada pirkom manieza ir buvom patenkinti
Atsakyti
Turim ir manieza ir lovyte,o miegojom iki 7 menesiu tik pas mama lovoj doh.gif Bet siaip namuose as tik uz medine lovyte,nes manieze,kad ir su ciuzinuku,vaikas maiega pazemiui,kur ir vejas pucia ir visokios nuotekos (kaip duju) kaupiasi,tai kuom kvepuoja vaikiukas ten miegodamas blink.gif Aisku,kol maziukas ir maniezas turi "antra auksta",tada gerai,bet paaugusiam ne kas schmoll.gif Kelionese maniezas nepakeiciamas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 07 13, 11:16)
kol vaikas nejuda,gerai lovyte,bet kai pradeda vartytis ir bando atsisest,krenta ir susimusa galvyte i tuos medinius pagaliukus,bent jau pas mane taip buvo,ir apsaugeles nepadeda nes kai vaikas bando stot sest dugna nuleidi,ir apsaugeles neuzdengia visu pagaliuku,tai mes tada pirkom manieza ir buvom patenkinti

su mano dukra lygiai tas pats buvo. Tai būdavo gaila žiūrėt, kaip susitrenkia ir rauda, kaskart vis iš naujo bandydama stotis. Maniežą turėjom tinklinį kvadratinį, tą, kuris didesnis, tai ten buvo keturios rankenėlės, kad vaikutis galėtų įsikibti stodamasis - o aš nurišau nuo muzikinės karuselės žaisliukus (plastmasiniai) - ir pririšau po vieną ant tų rankenų - tai dukra galėjo įsitverti - nes kitaip negalėjo pasiekti. O kai išmoko atsistoti, vėl naudojom lovytę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauksna: 25 liepos 2007 - 19:11