O pas mus maniezas nestandartinis, kur uzsisakyt ciuzini?

QUOTE(Nuska @ 2006 08 17, 12:58)
mamos, tos kurios naudojat maniežus-loveles - o koks ten dungnas? ar pakankamai lygus ir tvirtas miegojimui? ar reikia papildomai kokio čiužinuko ar yra jau su maniežu?
Pas mus tai toks yra, bet jis nestoras ir vaikas laabai jau pazemiui miega, taip kad miegojimui namie noreciau uzsisakyti porolonini
Siaip tai jis toks kietas, taip kad vaikutis guli tiesiai

Daznai pagalvoju apie maniezus,bet manau,kad lovelė yra lovelė,o zaidimams vieta yra zaidimams vieta...
Cia mano nuomonė nors gal
Cia mano nuomonė nors gal

QUOTE(vitalijas @ 2006 08 09, 11:21)
teisingai viena mama pradzioje parase - nereikia maisyti daiktu finkciju.
mes turim abi lovytes - medine ir lovyte-manieza. Medine stovi pas mus namie, o keliaujant imam lovyte-manieza. Nepakeiciamas daiktas nakvojant ne namie. ir apskritai neisivaizduoju, kaip su kudikiu keliaut be tokios lovytes, nebent mamos yra pripratusios miegoti kartu su vaikuciu.
mes turim abi lovytes - medine ir lovyte-manieza. Medine stovi pas mus namie, o keliaujant imam lovyte-manieza. Nepakeiciamas daiktas nakvojant ne namie. ir apskritai neisivaizduoju, kaip su kudikiu keliaut be tokios lovytes, nebent mamos yra pripratusios miegoti kartu su vaikuciu.

Aš irgi taip galvoju. Mes turime ir medinę lovytę ir lovytę-maniezą.
QUOTE(Mekačka @ 2006 08 22, 13:13)
ir mes turime abu daiktus.

QUOTE(*lavista* @ 2006 10 14, 00:26)
Lovyte ir maniezas - du skirtingi daiktai. Paprastai miegojimui namuose yra skirta lovele 

QUOTE(*lavista* @ 2006 10 13, 23:26)
Lovyte ir maniezas - du skirtingi daiktai. Paprastai miegojimui namuose yra skirta lovele 

Mes turim ir paprasta paprasciausia medine lovyte ir lovyte-manieza, kuri issitraukem visai nesenai, laikom svetaineje, kur dazniausiai bunam, kad dukrele nedingtu mums is akiu

Mes pirkom maniežą kai mergaitė pradėjo stotis. Niekur negalėjom palikti, net į lovytę guldome kai užmiega. Kitaip, kad ir snaudžia, tai stačiomis. Tai maniežas mane išgelbėjo; ten ir pavaikštinėja, ir pažaidžia, ir ramiausiai užsnūsta. O ir aš rami, kad neužsigaus.

Sūnui gimus mes pirkom medinę lovytę, kokosinį čiužinį. Kai vaikas pradėjo stotis nupirkom kelioninę lovytę arba kitaip sakant maniežą. Į tą maniežą dar įdėjom tą čiužinį,o medinę lovytę pardavėm. Vaikas mūsų beveik nešliaužiojo,nes nebijojo stotis toj lovelėj. Ir vaikščiot pradėjo po ją, iš pradžių laikydamasis,o paskui ir nesilaikydamas. O miega jis beveik visą laiką su mumis vienoje lovoje.
Aš tai dabar pirkčiau tik tą lovytę-maniežą. Į jį dar siūlo įsidėti tokį rėmą,kurį galima supti. Tai mažas leliukas guli aukštai ir jį dar pasupti galima. O paskui tą paaukštinimą išimi ir guldai ant dugno...
Tikrai super dalykas
Kai įdedi į apačią tą kietą grikinį ar kokosinį čiužinuką,tai dugnas yra lygus ir patogus. Nieko nesiskiria nuo medinės lovytės ir vaikas auga be guzų
Aš tai dabar pirkčiau tik tą lovytę-maniežą. Į jį dar siūlo įsidėti tokį rėmą,kurį galima supti. Tai mažas leliukas guli aukštai ir jį dar pasupti galima. O paskui tą paaukštinimą išimi ir guldai ant dugno...
Tikrai super dalykas