Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

mes turim maniežą.. 4u.gif miegam nuo kažkur 3 mėn (prieš tai lopšy miegojom).. man labai patinka, dukrytei atrodo irgi ax.gif dėl patvarumo - nežinau, gal nuo vaiko priklauso, bet pas mus viskas dar vietoj ax.gif be to, mes dažnai keliaujam, ypač vasarą, ir vaikui nėra traumos miegot neįprastoj vietoj.. ax.gif dėl tinkamumo kūdikiui - nupirkau kokosinį čiužinuką, ir viskas ten ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 07, 12:10)
na taip, yra tinklelis.
bet MANO argumentai PRIES tokie:
vaikas praranda suvokima kur lova kur maniezas
netaip patogu isikabint kad atsistot
i ta tinkleli uzluzt nagas gali (turiu ta manieza, tai zinau)
per tinkla istisai ziuri - akim negerai
kelionine lova - maniezas - pavadinimas pasako viska
taip, dabar tokie laikai kad visi ieskom pigiau ir pan. kad butu kuo daugiau daiktas panaudojamas - kaip patogu susipakuot (o gal kaip tik uzknisa laiko svaistymas) ir veztis kai kazkur keliajama... taciau as turiu vaiko lova miegamajam, medini manieza kitam kamb kur diena leidziam, pas mama medini manieza, kuriame kartais numinga vaikas ir kelionini manieza extra atvejuj pas anyta, kuris jau siandien atsiras bagazinej ir ten ,,gyvens"... kiekvienas sau ieskom patogumo.
paskaicius sia tema moteris, kuriai aktualu tai, tikrai gales rasti geriausia varianta sau smile.gif uztat labai dziugu, kad nera vienodos nuomones ir vienodu zmoniu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu siems argumentams, man lovyte graziau atrodo negu maniezas. Ir daug sveikiau joje miegoti.
Atsakyti
maniskiui dabar 11 men. ir jau kokius 4 men miega tik manieze, lovyte kuriam laikui padeta pasiilseti, nes per miegus labai vartaliojasi , muistosi ir galvyte vis trankydavo schmoll.gif net apsaugos maza ka padedavo, o dar kai pradejo atsistijineti, tai krisdavi ir galvyte i medini sona, labai jau norisi apsaugoti galvyte maziuko, tai pergulde i manieza. Dabar pats tas jei nukrenta neuzsigauna ir nakti galvos netranko, o kai isaugs is siu dalyku gulsim vel i lovyte:)
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 10, 15:10)
maniskiui dabar 11 men. ir jau kokius 4 men miega tik manieze, lovyte kuriam laikui padeta pasiilseti, nes per miegus labai vartaliojasi , muistosi ir galvyte vis trankydavo schmoll.gif  net apsaugos maza ka padedavo, o dar kai pradejo atsistijineti, tai krisdavi ir galvyte i medini sona, labai jau norisi apsaugoti galvyte maziuko, tai pergulde i manieza. Dabar pats tas jei nukrenta neuzsigauna ir nakti galvos netranko, o kai isaugs is siu dalyku gulsim vel i lovyte:)

jo, cia biski problema del medines lovytes...nors manasis tfu tfu tfu nekritinejo nuo pat ismokimo stot...o ir dabar lyg nesidauzo. bet visokiu ir vaiku ir tevu yra - vieniem viena, kitiem kita.
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 10, 15:10)
maniskiui dabar 11 men. ir jau kokius 4 men miega tik manieze, lovyte kuriam laikui padeta pasiilseti, nes per miegus labai vartaliojasi , muistosi ir galvyte vis trankydavo schmoll.gif  net apsaugos maza ka padedavo, o dar kai pradejo atsistijineti, tai krisdavi ir galvyte i medini sona, labai jau norisi apsaugoti galvyte maziuko, tai pergulde i manieza. Dabar pats tas jei nukrenta neuzsigauna ir nakti galvos netranko, o kai isaugs is siu dalyku gulsim vel i lovyte:)

Pas mus ta pati problemyte buvo, nakti per miegus keldavosi, griudavo, uzsigaudavo ir kiekviena nakti asaros ir tada jau pas save i lova imdavomes,kad apraminti, taip ir priprato pas mus miegot, tai dabar uzmigdom pas save, o paskui perkeliam i manieza ir jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
As pasisakau uz medine lovyte! Sveikiau, o be to, tai jau vaiko sava teritorija...Sventas meigelis. Maniezas gelbsti kelionese ar svetimose vietose (pas senelius pvz.) reiktu to ir to.
Atsakyti
As uz lovyte smile.gif
Nors turim ir manieza.Ji vezames i keliones,pas senelius.Gal ju labai visokiu buna,bet musiskis man ir asocijuojasi tik su atostogom,"palapininis" toks ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Man irgi lovytė "rimčiau" atrodo. Mes tik lovytėje ir miegam. ax.gif
Bet manau, kad maniežas labai puikus daiktas, kai reikia kur kitur su vaikeliu miegoti, ar atostogaujant labai praverčia... rolleyes.gif
Atsakyti
Lovyte namie, maniezas-kelioneje. Niekada nereikejo vaiko kazkur uzdaryti doh.gif Sliauziojo po visus namus biggrin.gif
Atsakyti
As irgi uz lovyte. Manieza dabar neseniai isigijom.. kadangi bus patogu kai mazius prades visur sliauziot..be to..jis nesiojamas, bus galima paimti kartu kur nors toliau isvykstant.
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2007 08 21, 15:05)
drinks_cheers.gif pritariu siems argumentams, man lovyte graziau atrodo negu maniezas. Ir daug sveikiau joje miegoti.
O man lovytės baisios. Tos kurios gražios kainuoja kelis tūkstančius doh.gif Šiandien gyvai pamačiau maniežus, ir patiko. Taigi dabar bandau domėtis smile.gif
Atsakyti
Miegojimui-tik medine lovyte.Kelionems puiku tureti manieza-lovyte.O,kad zaistu manieze-tai nei man,nei mano vaikui nebuvo priimtina biggrin.gif
Atsakyti