Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

o kaip vaikuciai zaidzia manieze? ar galima ten palikt?
ar yra skirtumas kur pirkti manieza-ar parduotuveje ar gaiunuose?
gal kas galetu atsakyt i tokius klausimus? smile.gif
Atsakyti
na as turiu medine lovyte, bet gailejaus kad iskart nepirkau lovytes-maniezo, nes daznai vis tenka kazkur isvykt ir su vaiko migdymu buna visokiu nepatogumu, tai siulyciau pirkt jei daug vazinejat.. smile.gif
Atsakyti
mes paveldėjom medinę. dažnai keliaujam pas senelius ar dar kur tai nusipirkom maniežą. drauge manieže užaugino savo mergyte. nematau jokio skirtumo, jei vaikas lovytej miega, o ne gyvena smile.gif na nebent kad manieže gulimi du auksčiai, o lovytėje trys ar keturi būna.
Atsakyti
na mano nuomone tokia:siaip turime lovyte medine, taciau manau kai vaikas paauga ir pradeda stotis reik maniezo, nes vistiek atsitrenkia i pagalius ne karta per diena.... verysad.gif
Atsakyti
Mes turim medinę lovelę .Maniežas manau patogu tiem, kas daug keliauja
Atsakyti
As dabar ieskau pirkti lovytes - maniezo . Noreciau didesnio, kad vaikiukas galetu ir miegot, ir zaisti, su landa gale, graco ar bebe confort firmos. Gal kas toki ar panasu turit ir jums nebereikalingas blush2.gif . Labai lauksiu pasiulymu i az.
Atsakyti
Mamytės,gal kas turit parduoti naudotą maniežą?Labai reikia,o skelbimuose nerandu verysad.gif
Atsakyti
mes ir abu turim thumbup.gif lovytėj miegam,o manieže kartais žaidžiam kai mamai reik susitvarkyt,ar sesei kad pamokas daryt netrukdytu.beto labai saugu trumpap palikt,na kad ir vežimuką i apačia nusinešt,ar laikrasčius parsinešt.mes jau nemažos ir lovytėj palikt labai nesaugu,nes pupa gali persisvert ir iškrist verysad.gif tai maniežas gelbėja labai thumbup.gif o kur nors važiuojant tai išvis super thumbup.gif pailsi ir vaikutis ir tėveliai-nereikia kartu miegot thumbup.gif
Atsakyti
Mes miegame tik medineje lovyteje.
Atsakyti
Namie turime medine lovyte ir joje miegame ir as tik uz medine lovyte namie,bet turime ir lovyte -manieza,kuri labai mums tinka kelioniese ir miegant sveciuose!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 07 19, 11:51)
man pasirode, kad is maniezo daugiau sansu isgriuti, kai vaikas prades stoveti. visgi medine lovyte turi tvirtus sonus, kurie tikrai veikia kaip atramos, o maniezo tai sieneles medziagines ir lankscios????????

Tikrai vaikai neisgriuna is manieziniu lovyciu rolleyes.gif Mano drauges vaikas atsistojes isikimpa ir siubuoja ta lovyte kad galetu parverst ir pabegt, bet nevirsta nors tu ka lotuliukas.gif
Papildyta:
O siaip tai as manau kad yra svarbiau geras ciuzinukas o ne kokia lovyte 4u.gif
Atsakyti
Medinė lovytė. Aš tokia turbūt labiau link tradicijų..... smile.gif
Atsakyti