Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

O mes turim ir medinę lovytę ir maniežą,bet nemiegam nei viename biggrin.gif
tik didelėje lovoje,tarp tėtės ir mamos lotuliukas.gif
maniežą pirkom ne miegui,o tik žaidimams arba kai reikia ''užtverti''.Aišku,jei reikalas atsiras(kai bus kitas vaikas) -migdysiu jame,bet šiaip aš už medines lovytes....
Atsakyti
Mamytes,gal kas "išaugote" maniežą ir turite parduoti?Mano emailas barclayte@one.lt
Labai lauksiu pasiūlymų! smile.gif
Atsakyti
Namuose mūsų mažylė miega medinėj lovytėj, o pas senelius vežamės maniežą. Taip pat maniežas praverčia namie, kai reikia šiek tiek man laisvo laiko pietų gaminimui ar kambarių tvarkymui, tada jame mažoji puikiausiai žaidžia.. thumbup.gif
Atsakyti
mano manymu maniezas geriausiai tik zaisti o lovyte miegui tai tik medine dar gerai kur supuojasi o kai nereik pasidaro stabili
Atsakyti
Na mes pirkom lovyte-manieza su antru aukstu ir vystymo lenta ji vibruoja ir muzikele yra....ilgai galvojom kas geriau bet pliusu surinko daugiau maniezas...ziuresim jau greit isbandysim 4u.gif wub.gif
Atsakyti
namuose rinkciausi medine lovele, o isvyku metu butu maniezas patogu, nes uzima mazai vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2008 02 15, 22:17)
Na mes pirkom lovyte-manieza su antru aukstu  ir vystymo lenta ji vibruoja ir muzikele yra....ilgai galvojom kas geriau bet pliusu surinko daugiau maniezas...ziuresim jau greit isbandysim 4u.gif  wub.gif

Na mes irgi įsigijome tokį maniežą-lovytę Graco firmos, sakykit ar pirkote specialiai dar ir čiužinuką, nes man dugnas kažkaip minkštas atrodo, norėtųsi kietesnio ir lygesnis,kad būtų.
Atsakyti
Mano manymu, tik medinė lovytė. Dėl vaikučio sveikatos (stuburiukui geriau). O maniežas juk skirtas žaidimams, bet ne miegui schmoll.gif Kadangi manoji nemėgsta būti ribojama, tai maniežo iš viso pagal paskirtį nepanaudotume. Iš bėdos jį pirkčiau tik dėl važiavimo į svečius.
Atsakyti
maniske vis dar miega medineje loveleje, taciau kelsim i manieza, nes neretai uzsigauna ir kojytes i tarpus ikisa , ilgainiui pradeda erzintis, nes ne visada pavyksta jas istraukti. manau, kad maniezas ugtelejusiam kudikelui labai thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz medine lovyte,nemanau,kad maniezas tinkamas vaiko migdymui,man didziausias minusas,kad jo dugnas beveik ant zemes,manyciau labai salta rolleyes.gif
Atsakyti
mano mazius irgi miega medinej lovelej
Atsakyti
Man maniezas reikalingas kad mano mazius vasara galetu lauke miegoti,juk lovytes nenesi i lauka kiekviena diena lotuliukas.gif ,beto manau vaikams jame saugu zaisti g.gif
Atsakyti