O mes turim ir medinę lovytę ir maniežą,bet nemiegam nei viename tik didelėje lovoje,tarp tėtės ir mamos maniežą pirkom ne miegui,o tik žaidimams arba kai reikia ''užtverti''.Aišku,jei reikalas atsiras(kai bus kitas vaikas) -migdysiu jame,bet šiaip aš už medines lovytes....
Namuose mūsų mažylė miega medinėj lovytėj, o pas senelius vežamės maniežą. Taip pat maniežas praverčia namie, kai reikia šiek tiek man laisvo laiko pietų gaminimui ar kambarių tvarkymui, tada jame mažoji puikiausiai žaidžia..
Na mes pirkom lovyte-manieza su antru aukstu ir vystymo lenta ji vibruoja ir muzikele yra....ilgai galvojom kas geriau bet pliusu surinko daugiau maniezas...ziuresim jau greit isbandysim
Na mes pirkom lovyte-manieza su antru aukstu ir vystymo lenta ji vibruoja ir muzikele yra....ilgai galvojom kas geriau bet pliusu surinko daugiau maniezas...ziuresim jau greit isbandysim
Na mes irgi įsigijome tokį maniežą-lovytę Graco firmos, sakykit ar pirkote specialiai dar ir čiužinuką, nes man dugnas kažkaip minkštas atrodo, norėtųsi kietesnio ir lygesnis,kad būtų.
Mano manymu, tik medinė lovytė. Dėl vaikučio sveikatos (stuburiukui geriau). O maniežas juk skirtas žaidimams, bet ne miegui Kadangi manoji nemėgsta būti ribojama, tai maniežo iš viso pagal paskirtį nepanaudotume. Iš bėdos jį pirkčiau tik dėl važiavimo į svečius.
maniske vis dar miega medineje loveleje, taciau kelsim i manieza, nes neretai uzsigauna ir kojytes i tarpus ikisa , ilgainiui pradeda erzintis, nes ne visada pavyksta jas istraukti. manau, kad maniezas ugtelejusiam kudikelui labai