Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

Na nezinau,lovyte yra lovyte,o maniezas yra maniezas.Gal ,jei maniezas pritaiko pastoviam miegui,tai kodel nepasinaudot kartonine deze? Dar ir keista daznai galesit doh.gif
Atsakyti
Pirmą vaiką auginau vadinamame "manieže". Nusiskundimų neturėjau, kol visai mažytis buvo, nes ir pasupt buvo galima. Tačiau kai paaugo ir reikėjo dugną nuleisti, tuomet pakeitėm į loytę, nes gaudavosi, kad tam manieže miega vos ne ant grindų doh.gif
Papildyta:
Beje, kelionėse jis buvo pats geriausias draugas thumbup.gif
Atsakyti
man ir tas ir tas gerai,vyresnele miegojo ir miega (nuimtas krastas) lovytej,o mazoji miega manieze
Atsakyti
Tik lovytė.
Maneižą naudojame kelionėse, išvykose, važiuojant į svečius.
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2010 11 13, 17:47)
Na nezinau,lovyte yra lovyte,o maniezas yra maniezas.Gal ,jei maniezas pritaiko pastoviam miegui,tai kodel nepasinaudot kartonine deze? Dar ir keista daznai galesit  doh.gif

pritariu,as irgi uz tai,kad lovyte yra lovyte,o maniezas ri yra maniezas,kuris atlieka savo funkcija.Siaip savo vaikui prikau tik medine lovyte,kaip atrod,man nesmagu vaikui miegpti sintetiniame manieze unsure.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai lovyte pastoviai miegoti. Kažkodėl manau pati negalvojate kur miegoti, namuose lovoje ar palapiineje miegmaisyje. Pamiegoti kelionėje ar per atostogas tinka maniezas, bet kasdien nea.
Atsakyti
Mano nuomone, svarbiausia geras ciuzinys ir svara. O is ko padaryti lovos krastai - is medziagos ar medzio, nera didelio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
tik lovyte, tokio daikto kaip maniezo as nesuprantu ir mes nenaudojom, visas vaiko gyvenimas vyko ant zemes, ropojo, zaide ir pan, o miegot reikia patogiai lovyteje, lovoje kur priklauso..
Atsakyti
man mielesnes namams-medines smile.gif ,kelionei-maniezas....Dabar taip pat sprendziam problema ka rinktis,as einu tik uz medine rolleyes.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Mes naudojames lovyte, na kelionėms tik maniežas, juk lovytės nesitempsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!
Kaip manote, kuris maniezas geresnis: chicco ar Cam america? 4u.gif
Atsakyti