Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

vietoj atsakymo i klausima klausimas:
o jums patogiau miegoti normalioj lovoj ar ant raskladuskes?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 22, 13:40)
vietoj atsakymo i klausima klausimas:
o jums patogiau miegoti normalioj lovoj ar ant raskladuskes?

thumbup.gif lotuliukas.gif
mes ir miegam medinej lovelej thumbup.gif (puse nakties, o paskkui pas mama lovoj hihihi.gif )
Atsakyti
Namuose miegame medinėje lovytėje. Ilgai svarstėme ką pirkti doh.gif (manieža ar medinę). Dabar nesigailiu, kad pirkom medinę thumbup.gif . Gulėdama lovoje vaiką matau (nereikia žiūrėt pro medžiagą), jei iškrenta čiulptukas - įkišu ranka pro strypelius blush2.gif nereikia keltis iš lovos ax.gif ir šiaip tvirta konstrukcija, nebijau atsiremti 4u.gif Kai vaikas paaugs turės kur dantukus pagaląsti lotuliukas.gif Aš už medinę! O maniežą taip pat pirksim. Tik jį naudosim išvykom rolleyes.gif
Atsakyti
naudojam medine lovele 4u.gif
Atsakyti
Turėjom ir medinę ir maniežą. Manieže visai nemiegojo, tai pardavėm. Mums tik medinė geriausia thumbup.gif .
Atsakyti
Už medinę lovelę 4u.gif
Atsakyti
Kasdieniniam miegui - tik medinukė. Kelionėms/trumpalaikiui miegui svetur - super ir maniežas. Sūnus turėjo ir vieną, ir kitą.
O štai dukrai nereiks nė vieno iš šių daiktų, kogero biggrin.gif , nes miega kartu su tėvais biggrin.gif ...
Atsakyti
Aš kaip ir dauguma mergaičiu pasirašau už medinę lovytę 4u.gif
Atsakyti
turejom ir turim dabar ir ta ir ana, bet miegam visvien su mama doh.gif
kol mazyke buvo tai maniezas buvo patogiau, antras aukstas thumbup.gif dalykas, bet kai jau svoris neleidzia paguldyti i antra auksta tai zemin lenktis kad mieganti vaika paguldyti- tai tragedija, sio atveju medine geriau.
Maniezo privalumas- jo mobilumas, ir i soda, ir pat anyta, ir i kelione (aisku jei svoris maniezo "telpa i bagaza")na bent i palanga kokia daug geriau su savo maniezu nei vezimelyje migdyti vaika ar nuomota lovele naudotis.
Tai gi mano isvada, arba gyvenkit be nieko, arba turekit viska visais gyvenimo atvejais, kaip mes ir darom lotuliukas.gif
nes man si tema skamba kaip "kas geriau vaikui dviratukas ar vezimukas", na viskam savo laikas ir vieta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninoo: 03 vasario 2011 - 23:04
uz lovyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2005 07 17, 16:09)
Aš tai tik už medinę lovytę. Jeigu klausi, kur geriau vaiką migdyti... O lovytė-maniežas tai nebent į svečius ar šeip kur su nakvyne važiuojant. Aš tai net nepagalvočiau, kad lovytė-maniežas yra tinkama vieta vaikui nuolat miegoti g.gif  Be to, lovyčių dugnas kilnojasi ar šonas nusileidžia, tai patogiau kol visai mažiukas paguldyti ir pakelti. O paaugusiam galima kelis virbus iš šono išimti, tada pats ir įlips į lovytę, ir išlips iš jos.

O jei klausi, kur patogiau vaikui žaisti, tai maniežas irgi nėra pati tinkamiausia vieta. Nuobodu juk  2.gif  tame 1 kv.m. makaluotis. Abu vaikiukus be maniežo auginau ir visai nepasigedau. Kai pradėjo ropoti, tai ant žemės kilimėlį patiesdavau žaisti: ir saugiau, ir patogiau, man atrodo, ir daugiau laisvės judėti. smile.gif

Neįkalbinėju, bet jei klausi, tai siūlau išsirinkti gerą medinę lovytę ir miegos ten mažylis iki 2-3m., jei tik bendroj lovoj nepripratinsi miegoti, bet čia jau kita tema... biggrin.gif  biggrin.gif

Iskau maniezo, bet Jusu pasiskaicius, matyt ir mes apsieisime g.gif
Atsakyti
laukiuosiu pirmagimio, bet manau, jog tikrai priksime medinę lovelę, tik niekaip neapsisprendžiu, kokią blush2.gif kuo didesnis pasirinkimas, tuo sunkiau išsirinkti smile.gif
Atsakyti