O kaip as noreciau pamirshti shita koshmara, pasiguosiu:visada veziodavo kavaleriai arba autikas

niekad net neplanavau laikyti teisiu, sheimoi turi tik tetis ir tai ishsilaike 45iu, nes liko mashina nuo senelio.25eriu pastojau, ieshkojau uzsiemimo, sporto klubas, grozio salonas...staiga pirmam, musu namo aukshte, isikure vairav. mokykla, Vyras sako eik mokykis, veziosi vaika su savim po parduotuves, pas gydytoja, i darzeli, nupirksiu tau grazia mashina, vaikas didziuosies savo Mama...po shitu zodziu supratau kad tikrai reiktu, vien del vaiko. Teorija ishlaikiau savaite priesh gimdyma, is pirmo karto ir be klaidu, po 6men. emiausi vairavimo, sekesi sunkiai, labai bijojau vaziuot, tai visai ne mano kaip sakant, kai baigiau 10pamoku, nors instruktorius ir nesake, paemiau dar 5ias, aikshtelei per visa mokymasi nepadariau nei vienos klaidos, esu labai atsargi, skaiciuoju kiekviena milimetra iki liniju:) ir kaip bebutu keista 2kartus neishlaikiau butent aikshtelei ir abu du T sankriz. paskutinis pratimas, instruktorius buvo shoke, po tu 2ju kartu paemiau dar 6ias dvigubas(3h) pamokas kad vaziavimas butu nepriekaishtingas o aikshtele tuo labiau, instruktorius buvo 9am dangui, sake vairuoji kaip profi, palinkejo sekmes...sekme turejo aplankyti shian 12.30, net nebijojau, ramiai atsisedau, po pirmo pratimo instruktoriu ishejo ish mashinos, visus kitus pratimus atlikau pati, ishvaziavom i miesta, lygiai 7min pavazinejom, cituoju-" na matau vaziuoji gerai, varom atgal ner ko gaishti laiko", ok ivaziavau i isibegejimo juosta pradejau rikiuotis ir staiga sup....s dzipas tuoje juostoje pradejo pipsent ir "negaledamas" pristabdyt persirikiavo i kita juosta dar kairiau.Ten kur 80 jis vaziavo min 150, Instruktorius pasuko vaira atgal i isibegejio juosta ir pasake-" kaip tu galejai sukelti tokia avarine situacija, juk viskas buvo taip gerai".....ishspaudziau viena ashara ish pykchio, paklausiau ar tikrai viskas taip rimta....atveze mane atgal ir sake registruotis toliau....dzipas galejo pristabdyt, pagal taisykles turi praileist bent viena mashina, persirikiuot, nejaugi negalima buvo man atleisti shitos klaidos....zodziu instruktorius sako nemato prasmes imti pamokas nes jau viska moku..o ash daugiau nenoriu vairuot ir laikyt, man geda priesh vyra, nors jis pasake kad myli ir nupirko papuoshala kad tik neverkchiau, ir vaikas jau manim taip nesididziuos