Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(sayonara2 @ 2008 07 24, 12:33)
ir man pirmas kartas nepavyko verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar mano drauge laike pirma karta-neislaike,sian vel bande-irgi ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 07 23, 19:01)
Sveikinu visas išlaikiusias! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Įdomu, kiek papildomų vairavimo pamokų pirkotės tos, kurios vairavimo mokykloje pirmą kartą atsisėdote už automobilio vairo? g.gif

Niu aš pirkausi 5 papildomas pamokėles,bet nemažai dar su savo vyru ir tečiu važinėjau drinks_cheers.gif Bet pagal instruktorių man dar kokių 10 pamokų reikėjo,o vat ir išlaikiau iš pirmo karto lotuliukas.gif
Atsakyti
DIDELIS DĖKUI visoms už palaikyma friends.gif aciuks.gif

Po visko atsigavus biggrin.gif ...galiu pasakyti,kad nėr labai baisi ta regitra,instruktoriai tikrai geri,bent tuos du kartus pateko,tik pati pirma kart susikirtau doh.gif .O antra kart,leido ir ne karta pasitaisyt,ir gatvėj padariau klaida,kad persirikiavau per ištisine ir dar prieš perėja blush2.gif ,iš to jaudulio žiurejau pro veidrodėlius ar mašina kokia nevažiuoja,o liniju nė nemačiau blush2.gif . O ir pirmu begiu važiavau ant 40 doh.gif blush2.gif ,išvis trūksta žodžių,kaip aš taip sugebėjau.Laimei instruktorius pasakė,pasitaisiau...aišku gryžtant iš gatves pasakė,kad teks ateit dar karta,tada jau galvojau viskas,ot žioplė,nors kiek važinėjau su instruktorium ir su vyru,tokių klaidų nedariau...bet vistiek susikaupiau,ir parvažiavau be jokiu klaidų.Kai sustojom paklausė ka su manim daryt biggrin.gif buvo aštuonios klaidos,truputi pagalvojas,sako:- eik darytis nuotrauka - išlaikiai.Nepamenu kiek kartų dėkojau,bet daug... lotuliukas.gif be galo esu jam dėkinga,kitas būtų ir nepraleidęs...tokia istorija...Didžiausias patarimas būtų nesijaudint ir parodyt ką mokat...aišku "perlipt" per savo baimę, jaudulį yra sunkiau nei pravažiuot aikštelėj lotuliukas.gif
Dar karta pasikartosiu, ir palinkėsiu nuoširdžiausios sėkmės thumb_yello.gif

O dabar laikas vacation1.gif vacation4.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip as noreciau pamirshti shita koshmara, pasiguosiu:

visada veziodavo kavaleriai arba autikas blush2.gif smile.gif niekad net neplanavau laikyti teisiu, sheimoi turi tik tetis ir tai ishsilaike 45iu, nes liko mashina nuo senelio.25eriu pastojau, ieshkojau uzsiemimo, sporto klubas, grozio salonas...staiga pirmam, musu namo aukshte, isikure vairav. mokykla, Vyras sako eik mokykis, veziosi vaika su savim po parduotuves, pas gydytoja, i darzeli, nupirksiu tau grazia mashina, vaikas didziuosies savo Mama...po shitu zodziu supratau kad tikrai reiktu, vien del vaiko. Teorija ishlaikiau savaite priesh gimdyma, is pirmo karto ir be klaidu, po 6men. emiausi vairavimo, sekesi sunkiai, labai bijojau vaziuot, tai visai ne mano kaip sakant, kai baigiau 10pamoku, nors instruktorius ir nesake, paemiau dar 5ias, aikshtelei per visa mokymasi nepadariau nei vienos klaidos, esu labai atsargi, skaiciuoju kiekviena milimetra iki liniju:) ir kaip bebutu keista 2kartus neishlaikiau butent aikshtelei ir abu du T sankriz. paskutinis pratimas, instruktorius buvo shoke, po tu 2ju kartu paemiau dar 6ias dvigubas(3h) pamokas kad vaziavimas butu nepriekaishtingas o aikshtele tuo labiau, instruktorius buvo 9am dangui, sake vairuoji kaip profi, palinkejo sekmes...sekme turejo aplankyti shian 12.30, net nebijojau, ramiai atsisedau, po pirmo pratimo instruktoriu ishejo ish mashinos, visus kitus pratimus atlikau pati, ishvaziavom i miesta, lygiai 7min pavazinejom, cituoju-" na matau vaziuoji gerai, varom atgal ner ko gaishti laiko", ok ivaziavau i isibegejimo juosta pradejau rikiuotis ir staiga sup....s dzipas tuoje juostoje pradejo pipsent ir "negaledamas" pristabdyt persirikiavo i kita juosta dar kairiau.Ten kur 80 jis vaziavo min 150, Instruktorius pasuko vaira atgal i isibegejio juosta ir pasake-" kaip tu galejai sukelti tokia avarine situacija, juk viskas buvo taip gerai".....ishspaudziau viena ashara ish pykchio, paklausiau ar tikrai viskas taip rimta....atveze mane atgal ir sake registruotis toliau....dzipas galejo pristabdyt, pagal taisykles turi praileist bent viena mashina, persirikiuot, nejaugi negalima buvo man atleisti shitos klaidos....zodziu instruktorius sako nemato prasmes imti pamokas nes jau viska moku..o ash daugiau nenoriu vairuot ir laikyt, man geda priesh vyra, nors jis pasake kad myli ir nupirko papuoshala kad tik neverkchiau, ir vaikas jau manim taip nesididziuos verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sumaishiau, turi praleist bent viena mash. jaigu kamshtis sad.gif bet jai vaziuotu dzipat nurodytu greiciu, tai viskas butu ok sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2008 07 24, 21:34)
sumaishiau, turi praleist bent viena mash. jaigu kamshtis sad.gif bet jai vaziuotu dzipat nurodytu greiciu, tai viskas butu ok sad.gif

friends.gif niu nenusimink labai,eik iki galo ir tikrai tavimi ir vyras ir vaikas didžiuosis,nesididžiuos jei dabar išskysi,juk jei vairuoji tikrai neblogai,tai tikrai išsilaikysi vairavimo egzaminą,o kad iš pirmo karto nepavyko-nieko tokio,ne pasaulio pabaiga,tik svarbiausia nepasiduoti,o eiti iki galo,juk mes MOTERYS-MES GALINGOS! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet pagal taisykles tu ji turejai praleisti.Ir nedelsk,rasykis egzui ir eik laikyti kuo greiciau,cia buvo tik ziopla klaida,ant to pacio greblio gal jau nebeuzlipsi smile.gif Imk baliona ir eik laikyt egzo,negali dabar isskysti 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Babystar @ 2008 07 24, 20:34)

Jeigu kliutis (stovinti,nejudanti),jei kamstis-slenki su visais mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu Mamytes, dabar negaliu galvoti apie tai ishvis, tik nervas ima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2008 07 22, 22:37)
Jie tą ilgą matei Kaune, tai jos jau lyg nebėra. Nes aš ją prieš daugiau nei mėnesį mačiau, tai gerokai supanikavau kad man ji netektų biggrin.gif Bet vėliau važiuojant pro Regitrą jos nebemačiau (ne darbo metu ten visos jų mašinos aikštelėj sustatytos būna)

Mazeikiuose maciau ir tikrai ja dar vazineja (su uzuojauta palydejau viena mergina, kai ja regitrininkas link jos palydejo). O toks opelis ne tik Mazeikiuose vazineja, dar ir Klaipedoje yra ar bent pries menesi buvo (drauge per jo gabaritus neislaike egzamino) verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(enora @ 2008 07 23, 12:47)
Sendien laikiau antra kart ir pavyko iveikt regitra thumbup.gif
Sekmes visoms,dar laikysiancioms  4u.gif

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kadangi keleta dienu cia nesilankiau, tai saunuoles visos visos kurios iveike ta regitra clap.gif clap.gif clap.gif O kurios dar tik ruosiasi - nenusiminkit, nes anksciau ar veliau ir mes ja iveiksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2008 07 25, 00:30)
aciu Mamytes, dabar negaliu galvoti apie tai ishvis, tik nervas ima sad.gif

nesinervuok, pamirks kas buvo ir vel pirmyn i regitra, si karta tau tikrai pasiseks 4u.gif imk ir dar viena 4u.gif
Atsakyti
ax.gif sveiki!
rasiau anoj temoj apie savo bedas su regitra, bet pagaliau ir as ja paemiau! visiska sekme- puikus egzaminatorius+golfas+nesunkus(ir veliau patrumpintas) marsrutas.
egzaminatorius buvo malonus, bet nepadejo nieko, leido paciai galvoti, stoveti, kiek reikia, pasibandyt pradzioje su masina. eismas buvo puikus! teko praleist gal 2 pesciuosius, masinu buvo palyginus nedaug, tiesiog visiska sekme. labai dziaugiuosi islaikius.
visiems neislaikiusiems patarimas- tik nemeskit pradeto darbo. laikykit, kol islaikysit, visiems ateina ta sekminga diena! pati zinau, kaip sunku prisiversti vel eit i Regitra ir bijoti, bet ,kai grizus i regitra ir uztraukus rankini egzaminatorius nusisypso ir paspaudzia ranka, visi vargai iskart pasimirsta. linkiu visiems anksciau ar veliau pasijusti nugaletojais.sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2008 07 25, 13:54)
ax.gif sveiki!
rasiau anoj temoj apie savo bedas su regitra, bet pagaliau ir as ja paemiau! visiska sekme- puikus egzaminatorius+golfas+nesunkus(ir veliau patrumpintas) marsrutas.
egzaminatorius buvo malonus, bet nepadejo nieko, leido paciai galvoti, stoveti, kiek reikia, pasibandyt pradzioje su masina. eismas buvo puikus! teko praleist gal 2 pesciuosius, masinu buvo palyginus nedaug, tiesiog visiska sekme. labai dziaugiuosi islaikius.
visiems neislaikiusiems patarimas- tik nemeskit pradeto darbo. laikykit, kol islaikysit, visiems ateina ta sekminga diena! pati zinau, kaip sunku prisiversti vel eit i Regitra ir bijoti, bet ,kai grizus i regitra ir uztraukus rankini egzaminatorius nusisypso ir paspaudzia ranka, visi vargai iskart pasimirsta. linkiu visiems anksciau ar veliau pasijusti nugaletojais.sekmes! 4u.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti