Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(x_karamele_x @ 2008 07 26, 13:49)
sveikos busimos vairuotojos priimkit i bureli,siandien iveikiau teorija 100 % thumbup.gif mokykloj tiek spresdami nesurinkdavau,o cia tik te ir 100,dabar laukia sunkioji dalis doh.gif bet labai jau ji toli rugpjucio 21 tai bijau kad viska pamirsiu,nebent pasisektu rast kokia laisva vietele anksciau mirksiukas.gif

nieko sau kokia šaunuolė mirksiukas.gif aš užvakar tik 77 proc surinkau doh.gif
Atsakyti
As irgi noriu pasakyti, jei kas tures anksciau laika negu rugpjucio 27, parasykit 4u.gif . Siandien man buvo pirmas kartas regitroj ir ... verysad.gif Reikia pavazineti su nauju automobiliu, nes mokausi su senu opel, tai kad jis uzgestu reikia gerai pasistengti. O siandien su nauja masina regitroj buvo nemazai vargo ant estakados. O pasirodo su jais reikia biski kitaip elgtis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indi: 26 liepos 2008 - 12:58
QUOTE(Indi @ 2008 07 26, 13:57)
As irgi noriu pasakyti, jei kas tures anksciau laika negu rugpjucio 27, parasykit 4u.gif . Siandien man buvo pirmas kartas regitroj ir ...  verysad.gif  Reikia pavazineti su nauju automobiliu, nes mokausi su senu opel, tai kad jis uzgestu reikia gerai pasistengti. O siandien su nauja masina regitroj buvo nemazai vargo ant estakados. O pasirodo su jais reikia biski kitaip elgtis doh.gif
o is kur esi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 07 26, 14:03)
o is kur esi  g.gif

Man tiktu ir Klaipedos ir Vilnius regitros filialai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 07 26, 14:05)
Man tiktu ir Klaipedos ir Vilnius regitros filialai smile.gif

tada niekuo negaliu padeti verysad.gif
o tu jau prisisregistravus ar ne, nes kiek zinau galima keisti tik laika ir data bet ne miesta g.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas nenoretu laikyti praktikos egzamino Kaune regitroj? Noreciau islaikyt egza iki rugpjucio 3 d., bet dabar anksciausiai galiu uzsiregistruot tik 19 dienai, tai gal kas noretu man savo laika atiduot? blush2.gif Jei ka, rasykit geriau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, jei nera, kas galetu iki rugpjucio 3d., tai gal kas tada noretu pasikeist, kas turi laika nuo rugpjucio 10 d. iki 18 d.?
Atsakyti
turiu vieta 2008-07-30 laikas 10 00, keisiu i rugpjucio viduri 4u.gif , Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indi: 27 liepos 2008 - 10:05
Kaip gaila, kad ne Kaune, o Vilniuj. Gal kas pasiulys Kaune? 4u.gif doh.gif
Atsakyti
jeigu butu panevezy mielu noru keisciau bet deja dabar kaunas tai nelabai tinka schmoll.gif
Atsakyti
http://www.ve.lt/?da...p;id=1217171909
Nu negaliu tvertis mad.gif Jau taip papiktino mane šitas straipsnis. Maždaug - visi instruktoriai mieli balti pūkuoti padarėliai norintys gero, o būsimi vairuotojai - velniai tinginiai ir nevėkšlos....ui, kaip pykstu protest.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 28, 10:45)
http://www.ve.lt/?da...p;id=1217171909
Nu negaliu tvertis mad.gif  Jau taip papiktino mane šitas straipsnis. Maždaug - visi instruktoriai mieli balti pūkuoti padarėliai norintys gero, o būsimi vairuotojai - velniai tinginiai ir nevėkšlos....ui, kaip pykstu protest.gif

Iš straipsnio:
O instruktoriams trūksta psichologinių žinių mokiniams įteigti, kad šie dar nėra pasiruošę egzaminui"

Jau man tai pastoviai teigė,kad esu prasta mokinė,kad man toli gražu iki gero vairavimo ir t.t.O ėmiau ir išsilaikiau iš pirmo karto,ir tikrai ne sėkmės lydima,o mokėjimo vairuoti drinks_cheers.gif Man vienintelis instruktorius kalė į galvą,kad nemoku vairuoti,o vyras ir tetis pamtę namie kaip aš vairuoju,sakė,kad tikrai išsilaikysiu iš pirmo karto-taip ir buvo lotuliukas.gif Manau,kad ir Lietuvoje instruktoriai nepasižymi labai aukštu IQ lotuliukas.gif
Atsakyti