sveikos
QUOTE(jolita0711 @ 2008 07 25, 16:19)
malonu skaityti, kam pasiseka islaikyti is pirmo karto.as laikysiu rugpj.12. kaip as bijau.As taip norejau teisiu, galvojau kad viskas seksis lengviau, bet dabar kai vazineju su vyru, tokia baimė sukausto, ir nesuprantu kodel.net neprisimenu kaip atvaziuoju, atrodo kad sustingstu. ar jum taip nebuvo?gal jei atsipalaiduociau tai ir geriau sektusi, bet niekaip negaliu.
vajei kokia pažistama būsena

irgi sukausto,net nežinau kaip atsipalaiduoti

egzui užsirasiau 08,29 dar laiko turiu bet pagalvojus apiee ji net nupurto nuo įtampos
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 07 26, 13:49)
sveikos busimos vairuotojos priimkit i bureli,siandien iveikiau teorija 100 %

mokykloj tiek spresdami nesurinkdavau,o cia tik te ir 100,dabar laukia sunkioji dalis

bet labai jau ji toli rugpjucio 21 tai bijau kad viska pamirsiu,nebent pasisektu rast kokia laisva vietele ankscia
sveikinimai,saunuole
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 26, 13:56)
nieko sau kokia šaunuolė aš užvakar tik 77 proc surinkau

nenusimink labai,bandyk

kitas kartas bus sėkmingesnis
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 28, 09:45)
http://www.ve.lt/?da...p;id=1217171909
Nu negaliu tvertis Jau taip papiktino mane šitas straipsnis. Maždaug - visi instruktoriai mieli balti pūkuoti padarėliai norintys gero, o būsimi vairuotojai - velniai tinginiai ir nevėkšlos....ui, kaip pykstu
irgi nunervino toks straipsnis

: kokie jie geručiai vajei ir laika nusuks ir nervus pagadins
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 28, 19:06)
Labas
vis slaptai jus skaitydavau ir nedrįsau dalintis savo nerimu dėl Regitros egzaminų. Teoriją išlaikiau liepos pradžioj, iš pirmo karto paėmiau. Šiandie buvo praktika ir ją paėmiau iš pirmo karto. Pora klaidų padariau, bet išlaikiau...
Didžiausias košmaras tai buvo gale egzamino, kai egzaminuotojas pasakė, kad teks dar kartą į Regitrą atvažiuoti... Pasiimti vairuotojo pažymėjimą... Galvojau, kad aš jį nudėsiu toj mašinoj.

sveikinimai
QUOTE(Ammy @ 2008 07 28, 19:11)
Sveikutes mergaites

Na skaiciau, skaiciau, ir galvoju reikia ir man prisideti prie jusu diskusiju Tikiuosi, priimsit
Tai, va, papasakosiu ir as savo istorija, siandien laikiau vaziavimo egzamina pirma karta.. O nervinausi nuo ryto tai baisiausiai

Nuvaziavus i regitra kojytes dar labiau drebet pradejo, ypac kai reikejo laukti koki pusvalandi, kol pakvies.. Beje, buvau issitikinus kad is pirmo karto tikrai neislaikysiu, nors instruktorius sake priesingai.. Galvojau, busiu nerealiai laiminga jei bent is aiskteles isvaziuosiu..
Tai va, isedau i masiniuka, o egzaminatorius sako apsiprask su masina ir pats kazkur isejo.. Taigi pasedejau keleta minuciu, apsidairiau, apsirpatau ir is karto ramiau pasidare
Na ir ka gi, prasidejus egzaminui pirma uzduotis - estakada, ant kurios visad uzvaziuodavau puikiai.. Ir ka jus manot? Sikart emiau ir uzgesau.. Na bet antra karta labai pasistengiau ir vis delto pavyko uzvaziuot Toliau viskas ejosi puikiai Ir negalejau patiket, kai egzaminatorius pagaliau pasake "sustok cia, pasiruosi vaziavimui i gatve"
Na o gatvej visiskai nusiraminau, net paciai keista buvo, vaziuoju sau ramiai, ir zenklus visus pamatyt speju, ir dar siaip kazka sau galvoju

Na ir neilgai trukus jau griztam i regitra, egzaminatorius sako: "Na jei prisiparkuosi tarp situ masinu atbulai, egzaminas bus islaikytas"

O as jau laiminga sau kad parkuojuos, netgi padejo man tas egzaminatorius, pasake kaip vaziuot
Tai va, manau pasiseke del egzaminatoriaus
Tiesa, dar pries tai buvau skaicius kazkuri is jusu rase kad pries egzamina reikia isideti i bata 10 ct moneta Na, taip ir padariau : Gal cia ji man padejo?
sveikinimai