Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(renachiuke @ 2008 08 04, 21:45)

Oi,jokiu paslapciu nezinau,tik galiu savo instruktores telefona duoti,pasivazinetum bent karta,isaiskintu  4u.gif

aciuks.gif bet kad man atrodo mes is skirtingu miestu, as nuo pajurio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 04, 21:48)
Baik tu,jis tai suprastu kaip kysi jam,gal susigundytu irnesakyk.gif hihihi.gif

tai reik tada po 5 litus detis,gal rimtai padetu lotuliukas.gif
QUOTE(l'eau @ 2008 08 04, 21:57)
yra toks stebuklingas tinklapis www.regitra.lt rolleyes.gif

aciuks 4u.gif nepagalvojau visai apie si puslapi 4u.gif
Atsakyti
21.8. SPK (B1 ir B kategorijos) – atlikdamas manevrą šešis ar daugiau kartų keitė važiavimo kryptį, t. y. tris ar daugiau kartų jungė atbulinės eigos pavarą;

Pagal www regitra.lt iseitu, kad jei buciau trecia karta pasitaisiusi tai butu buve tik klaida, o pagal mano egzaminuotoja - nieko tokio, nes jis kiekvienam pratimui butu leides po tris kartus taisytis g.gif o pagal mane - isvis nebesitaisiau to trecio karto ir gavau kritine doh.gif
Papildyta:
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 04, 21:46)
ale tai is kur dabar zinot kiek tiksliai kartu galima pasitaisyt g.gif

Tai va, kad cia pagal kiekviena egzaminuotoja, todel sekanti karta pries pradedant kiekviena pratima klausinesiu kiek turiu progu pasitaisyt esant reikalui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 04, 20:59)
Ryt laikančioms dideliausios sėkmės  4u.gif (Tik sako dėkot negalima, reikia pasiūsti po velnių  lotuliukas.gif )

Zinai ka? EIk po velniu irnesakyk.gif

QUOTE(sirdinga @ 2008 08 04, 21:06)
aciuks.gif bet kad man atrodo mes is skirtingu miestu, as nuo pajurio ax.gif

QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 04, 21:15)
tai reik tada po 5 litus detis,gal rimtai padetu lotuliukas.gif

Bliamba,reiks padaryt man ryt taip g.gif biggrin.gif

Atsakyti
klausykit mergaites o gal zinot kur vilniuje galima pavazinet aikstelese nes as siap alytuj mokausi bet dabar busiu vilniuj tai nezinau ka daryt doh.gif doh.gif kur cia parkuot mokintis,please help help.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 04, 22:48)
klausykit mergaites o gal zinot kur vilniuje galima pavazinet aikstelese nes as siap alytuj mokausi bet dabar busiu vilniuj tai nezinau ka daryt doh.gif  doh.gif  kur cia parkuot mokintis,please help help.gif

Galima ten link Dvarcioniu mokintis vazinet.
Siaip yra vienas sargas kuris leidzia vazinet kiti nea schmoll.gif
Tai va antradieni galima nuo kokiu 9h vakaro, o sekmadieni nors ir visa diena mirksiukas.gif
Valandos kaina 10lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 04, 23:09)
Galima ten link Dvarcioniu mokintis vazinet.
Siaip yra vienas sargas kuris leidzia vazinet kiti nea schmoll.gif
Tai va antradieni galima nuo kokiu 9h vakaro, o sekmadieni nors ir visa diena mirksiukas.gif
Valandos kaina 10lt smile.gif

o tai kaip man zinot kada tas sargas o kada tie kur neleidzia g.gif ryt tai tikrai ne,o va sekmadieni tai visai neblogai,tai ka man sakyt ten atvaziavus? 4u.gif ir kur ten tiksliau randas as tai nevilniete tai nezinau,bet mano vyras is vilniaus tai jamreiks paaiskint kur ten ieskot
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 04, 23:13)
o tai kaip man zinot kada tas sargas o kada tie kur neleidzia g.gif ryt tai tikrai ne,o va sekmadieni tai visai neblogai,tai ka man sakyt ten atvaziavus? 4u.gif ir kur ten tiksliau randas as tai nevilniete tai nezinau,bet mano vyras is vilniaus tai jamreiks paaiskint kur ten ieskot

Tai ten tik vienas toks ir leidzia, jis buna antradieniais ir sekmadieniais
Jis ten stovi arba aiksteleje (yra tokia pavesine ale) arba savo budelej, ten toliau uz aiskteles...
O atvaziavus sakyt reikia kad nori pasimokinti pavazineti mirksiukas.gif tada sumoki jam 10litu, jis atrakina slakbauma ir pirmyn smile.gif

O pati aisktele yra kur yra sauletekio degaline ant kampo (lukoil atrodo blush2.gif ), ir kai vaziuoji nuo antakalnio ziedo ji yra po desne, tada pasuki ir vaziiuoji tiesiai tiesiai, pravaziuoji po kaire autobusu zieda kazkoki, ir vel po desne toks nezymus ivaziavimas yra, na sone pro krumus turetumet pamatyti aikstelej masinos vazineja ;]] nezinau kaip paaiskint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 04, 23:13)

O pati aisktele yra kur yra sauletekio degaline ant kampo (lukoil atrodo  blush2.gif ), ir kai vaziuoji nuo antakalnio ziedo ji yra po desne, tada pasuki ir vaziiuoji tiesiai tiesiai, pravaziuoji po kaire autobusu zieda kazkoki, ir vel po desne toks nezymus ivaziavimas yra, na sone pro krumus turetumet pamatyti aikstelej masinos vazineja ;]] nezinau kaip paaiskint doh.gif

Labai gerai paaiskinai smile.gif

Na bandysiu dar aiskiau,jei vaziuoji is antakalnio puses,antakalnio gale yra ziedas,tada kyli i nemencines puse,vaziuoji tiesiai,tada po desine puse lukoilas,pasuki ten ir varai tiesiai tiesiai,tada kairej pusej bus troleibusu ziedas,varai vis tiesiai iki kelio susiaurejimo jau link dvarcioniu ir i desine bus posukiukas,na,rasit,jei ne i ta isuksit,isvaziuosit,pataikysit i kita ;D

Aha,paaiskinau "geriau" ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renachiuke: 04 rugpjūčio 2008 - 23:04
QUOTE(ingauk @ 2008 08 04, 21:00)
tai biski irgi nesamone, vieniems leidzi du kartus taisytis, kitiems tris kokia teisybe ka  g.gif

Čia dar vienas įrodymas, kad sąlygos priklauso nuo egzaminuotojo...
Atsakyti
ok bandysim ieskot seklmadieni.aciu mergytes
Atsakyti
Viskas,vaziuoju i Regitra swoon.gif
Atsakyti