Vat ir nežinia dėl ko naujienų nėra: ar iš džiaugsmo mus laukiančias pamiršo ar ašarom takai užpilti...

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 05, 16:02)
Vat ir nežinia dėl ko naujienų nėra: ar iš džiaugsmo mus laukiančias pamiršo ar ašarom takai užpilti... 

na nebent po pietu laiko tai tada dar teks palaukti

bet kaaaaip nekantru

QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 09:23)
sėkmės 

QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 05, 09:28)
dideliausios sekmes

QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 05, 09:42)
Aga, ačiū, išėjau, kad tik mačytų dabar
renachiuke, laukiam gerų naujienų

renachiuke, laukiam gerų naujienų

QUOTE(ingauk @ 2008 08 05, 09:52)
tai ka, laukiam geru ziniu siandien ane

Kaip faina,kad laukiat

Islaikiau

šaunuolė

Na ka,atvaziavom su draugu ir drauge i regitra gerokai per anksti ir nuejom prie aiksteles pasiziureti,paskui uzsireginau,susimokejau ir t.t. turejau laikyti 12h,o pakviete tik apie puse 1...na mes sedim,laukiam nuziurinejam instruktorius " oi,kad tik ne sitas
,oooo,sitas butu neblogai ir t.t. "
nu,atvaro vienas toks nekoks,draugas sako oba,jau su situ tikrai nenreciau vaziuot ir ka jus sau galvojat,zinoma,pakviecia mane ... 
Aprode man viska,apsukau ratuka,isibegejimas OK,estakada LIUKS,dariau be rankinio
ribotas plotas liuks,klausiu koks parkavimas "90,sako.." bliamba,taip norejau prie bortelio,pats mylimiausias mano,tai ne,pirma karta teko 45 laipsniu,dabar 9O,nu sekasi... jau galvoju tuoj baigsis mano egzas,bet ne,ivaziavau laaabai graziai,net nereikejo pasitaisyti
ir T forma... Is viso apie ja nelabai galvojau,nes netikejau,kad iki jos prieisiu,bet ka ir ja iveikiau puikiai
geeras galvoju,na ka,vaziuojam i miesta.. O instruktorius piktas,nieko nekalba,tik ruskoje radija pasileides,paklause ar netrukdo,sakau nea,siaip linksmiau buvo is tikruju vaziuot,tik va aiksyelej paprasiau,kad ijsungtu.. is regitros reikejo pasukti i desine,siaip tikrai nelabai sunkus marsrutas pateko man.. Vaziuojam vaziuojam,o as sau mintyse " Renata,jau beveik islaikei,jau beveeeik (ir smailas iki ausu),bet nee,tuoj kai pasakys kur pasukt,susikirsi ir vsio"... Tokios mintys mane lanke
Na bet jau ziuriu vaziuojam link Regitros,o is desines nu tookia ziauri avarija,jis man sako " Eeee,ziek kokia avarija " ,o man jau sukti reik prie sviesoforo,as jam" Tai gal i kelia geriau ziuresiu "
Vaziuojam vaziuojam,pravaziavom viena posuki i regitra,nieko nesako,man jau neramu,kita irgi beveik pravaziavom ir jis tik staigiai "Ooooi,pamirsau,suuuk cciaaaa "
Pasukau,sako sustok cia.. sustojau.. Jis piktoku ir pakeltu tonu " EEEeik,susimokeeek" As tik
" AAAACIUUUU"
Ir stykt pastrykt prie draugu
Liuks,nesitiki man dar
Klaidu nepadariau kaip ir tik mieste uzgesau du kartus
Papildyta:
AI,bate turejau 1O ct
Pries egza taip toj laukimo salej bijojau... Kai pakviete nelabai,o jau kai isedau i masiniuka,tai is viso,pradejau galvot,kad tai eiline pamoka ir viskas
O pries mane toks jau dundukas stovejo ant estakados,neperdedu,tada dar buvo ijungtas radijas (paprasiau isjungti kai pati vaziavau ant estakados),tai kazkur dvi dainos pagrojo kol jis ten kankinosi,na,negalima taip sakyt,nepasiseke vakinukui,neislaike
O foto jau kokia baisi isejo
Papildyta:
Ai,gavau Polo,patiko man jis
Nors cia buvo geras,yra trys masinos : GOlfas,Polo ir Astra,yra trys parkavimai: Soninis,45 ir 9O ,norejau golfo ir soninio abu kartus,pirma karta gavau astra ir 45,antra polo ir 9O,to,ko norejau,negavau per abu kartus

Aprode man viska,apsukau ratuka,isibegejimas OK,estakada LIUKS,dariau be rankinio

Liuks,nesitiki man dar

Papildyta:
AI,bate turejau 1O ct

Pries egza taip toj laukimo salej bijojau... Kai pakviete nelabai,o jau kai isedau i masiniuka,tai is viso,pradejau galvot,kad tai eiline pamoka ir viskas

O pries mane toks jau dundukas stovejo ant estakados,neperdedu,tada dar buvo ijungtas radijas (paprasiau isjungti kai pati vaziavau ant estakados),tai kazkur dvi dainos pagrojo kol jis ten kankinosi,na,negalima taip sakyt,nepasiseke vakinukui,neislaike

O foto jau kokia baisi isejo

Papildyta:
Ai,gavau Polo,patiko man jis

Nors cia buvo geras,yra trys masinos : GOlfas,Polo ir Astra,yra trys parkavimai: Soninis,45 ir 9O ,norejau golfo ir soninio abu kartus,pirma karta gavau astra ir 45,antra polo ir 9O,to,ko norejau,negavau per abu kartus

Valiooo renaciukei

Aciu,panos
Bet kaip gera ir ramu sirdy,kad jau VISKAS...

Bet kaip gera ir ramu sirdy,kad jau VISKAS...

Sveikinimai renaciukei
Oi kaip nieks nesake kai as laikiau ,kad reikia 10 ct įsidėti, gal nebūčiau tris kartus regitrą aplankiusi.

Oi kaip nieks nesake kai as laikiau ,kad reikia 10 ct įsidėti, gal nebūčiau tris kartus regitrą aplankiusi.

QUOTE(zidinga @ 2008 08 05, 18:16)
Sveikinimai renaciukei

Pirma karta as pamirsau isideti,siandien isidejau

QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 18:23)
i desini isedejai?