Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Vat ir nežinia dėl ko naujienų nėra: ar iš džiaugsmo mus laukiančias pamiršo ar ašarom takai užpilti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 05, 16:02)
Vat ir nežinia dėl ko naujienų nėra: ar iš džiaugsmo mus laukiančias pamiršo ar ašarom takai užpilti...  g.gif

na nebent po pietu laiko tai tada dar teks palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
bet kaaaaip nekantru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 09:23)
sėkmės thumbup.gif

QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 05, 09:28)
dideliausios sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 05, 09:42)
Aga, ačiū, išėjau, kad tik mačytų dabar  mirksiukas.gif
renachiuke, laukiam gerų naujienų  4u.gif

QUOTE(ingauk @ 2008 08 05, 09:52)
tai ka, laukiam geru ziniu siandien ane  4u.gif  g.gif

Kaip faina,kad laukiat 4u.gif

Islaikiau swoon.gif Tuoj papasakosiu,as 12h laikiau,bet pala,tuoj papasakosiu smile.gif
Atsakyti
šaunuolė thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ka,atvaziavom su draugu ir drauge i regitra gerokai per anksti ir nuejom prie aiksteles pasiziureti,paskui uzsireginau,susimokejau ir t.t. turejau laikyti 12h,o pakviete tik apie puse 1...na mes sedim,laukiam nuziurinejam instruktorius " oi,kad tik ne sitas swoon.gif ,oooo,sitas butu neblogai ir t.t. " biggrin.gif nu,atvaro vienas toks nekoks,draugas sako oba,jau su situ tikrai nenreciau vaziuot ir ka jus sau galvojat,zinoma,pakviecia mane ... biggrin.gif
Aprode man viska,apsukau ratuka,isibegejimas OK,estakada LIUKS,dariau be rankinio thumbup.gif ribotas plotas liuks,klausiu koks parkavimas "90,sako.." bliamba,taip norejau prie bortelio,pats mylimiausias mano,tai ne,pirma karta teko 45 laipsniu,dabar 9O,nu sekasi... jau galvoju tuoj baigsis mano egzas,bet ne,ivaziavau laaabai graziai,net nereikejo pasitaisyti smile.gif ir T forma... Is viso apie ja nelabai galvojau,nes netikejau,kad iki jos prieisiu,bet ka ir ja iveikiau puikiai blink.gif geeras galvoju,na ka,vaziuojam i miesta.. O instruktorius piktas,nieko nekalba,tik ruskoje radija pasileides,paklause ar netrukdo,sakau nea,siaip linksmiau buvo is tikruju vaziuot,tik va aiksyelej paprasiau,kad ijsungtu.. is regitros reikejo pasukti i desine,siaip tikrai nelabai sunkus marsrutas pateko man.. Vaziuojam vaziuojam,o as sau mintyse " Renata,jau beveik islaikei,jau beveeeik (ir smailas iki ausu),bet nee,tuoj kai pasakys kur pasukt,susikirsi ir vsio"... Tokios mintys mane lanke biggrin.gif Na bet jau ziuriu vaziuojam link Regitros,o is desines nu tookia ziauri avarija,jis man sako " Eeee,ziek kokia avarija " ,o man jau sukti reik prie sviesoforo,as jam" Tai gal i kelia geriau ziuresiu " lotuliukas.gif Vaziuojam vaziuojam,pravaziavom viena posuki i regitra,nieko nesako,man jau neramu,kita irgi beveik pravaziavom ir jis tik staigiai "Ooooi,pamirsau,suuuk cciaaaa " biggrin.gif Pasukau,sako sustok cia.. sustojau.. Jis piktoku ir pakeltu tonu " EEEeik,susimokeeek" As tik blink.gif " AAAACIUUUU" biggrin.gif Ir stykt pastrykt prie draugu thumbup.gif

Liuks,nesitiki man dar wink.gif Klaidu nepadariau kaip ir tik mieste uzgesau du kartus blush2.gif

Papildyta:
AI,bate turejau 1O ct biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pries egza taip toj laukimo salej bijojau... Kai pakviete nelabai,o jau kai isedau i masiniuka,tai is viso,pradejau galvot,kad tai eiline pamoka ir viskas smile.gif

O pries mane toks jau dundukas stovejo ant estakados,neperdedu,tada dar buvo ijungtas radijas (paprasiau isjungti kai pati vaziavau ant estakados),tai kazkur dvi dainos pagrojo kol jis ten kankinosi,na,negalima taip sakyt,nepasiseke vakinukui,neislaike sad.gif

O foto jau kokia baisi isejo swoon.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Ai,gavau Polo,patiko man jis smile.gif

Nors cia buvo geras,yra trys masinos : GOlfas,Polo ir Astra,yra trys parkavimai: Soninis,45 ir 9O ,norejau golfo ir soninio abu kartus,pirma karta gavau astra ir 45,antra polo ir 9O,to,ko norejau,negavau per abu kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 17:28)

sveikinimai birthday.gif
Atsakyti
Valiooo renaciukei 4u.gif
Atsakyti
Aciu,panos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet kaip gera ir ramu sirdy,kad jau VISKAS... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai renaciukei 4u.gif

Oi kaip nieks nesake kai as laikiau ,kad reikia 10 ct įsidėti, gal nebūčiau tris kartus regitrą aplankiusi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zidinga @ 2008 08 05, 18:16)
Sveikinimai renaciukei  4u.gif

Oi kaip nieks nesake kai as laikiau ,kad reikia 10 ct įsidėti, gal  nebūčiau tris kartus regitrą aplankiusi.  biggrin.gif

4u.gif

Pirma karta as pamirsau isideti,siandien isidejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 18:23)
4u.gif

Pirma karta as pamirsau isideti,siandien isidejau biggrin.gif

i desini isedejai? biggrin.gif pas tave gal tamsus,biski garbanuoti plaukai?
Atsakyti