Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Baltoji feja @ 2008 08 05, 22:52)
Na ka ateinu pasiguosti verysad.gif ,neislaikiau antra karta,ir vel net neisvaziavau i gatve verysad.gif ,jauciu,kad nuleisiu rankas unsure.gif
Norejau jusu paklausti,greitejimo juostoj sustojau ne prie pat stop linijos ,o gal koks metras,gal maziau iki jos,egzaminas buvo baigtas unsure.gif ,nors pirma karta,kai laikiau buvo gerai unsure.gif  ir siaip mane mokino instruktorius,kad geriau nedavaziuoti nei visai prie pat  g.gif

Niu niu niu nono.gif nono.gif nono.gif jokiu ranku nuleidimu, o tai ir as paskui tave nuleisiu savasias blink.gif Nors neislaikiau dar tik pirma karta, bet kartais uzplusta mintys, kad gal kita savaite dar per anksti bandyt antra karta, bet tuoj pat save raginu, jog atidejusi, galiu ir nebeisdryst pradet greitu laiku unsure.gif tad aukstyn galvas ir mes laimesim nugalesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 08 05, 21:52)
Na ka ateinu pasiguosti verysad.gif ,neislaikiau antra karta,ir vel net neisvaziavau i gatve verysad.gif ,jauciu,kad nuleisiu rankas unsure.gif
Norejau jusu paklausti,greitejimo juostoj sustojau ne prie pat stop linijos ,o gal koks metras,gal maziau iki jos,egzaminas buvo baigtas unsure.gif ,nors pirma karta,kai laikiau buvo gerai unsure.gif  ir siaip mane mokino instruktorius,kad geriau nedavaziuoti nei visai prie pat  g.gif

tikrai nenuleisk ranku, tau butinai pavyks rolleyes.gif 4u.gif
o del linijos tikrai per toli manau sustoji, jau geriau arciau, bent man taip sake g.gif
Atsakyti
as tai laikysiu kol islaikysiu,tuo labiau kad jau masinuka turiu,zinot koks nervas ima kad galiu tik su seimos instruktorium vaziuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 05, 22:42)
Niu niu niu  nono.gif  nono.gif  nono.gif jokiu ranku nuleidimu, o tai ir as paskui tave nuleisiu savasias  blink.gif Nors neislaikiau dar tik pirma karta, bet kartais uzplusta mintys, kad gal kita savaite dar per anksti bandyt antra karta, bet tuoj pat save raginu, jog atidejusi, galiu ir nebeisdryst pradet greitu laiku unsure.gif tad aukstyn galvas ir mes laimesim nugalesim drinks_cheers.gif

Tikrai ne per anksti,tik pirmyn 4u.gif ,as tai gailiuosi,kad antra karta po menesio laikiau,tai pasimirso viskas,o dabar vel reiktu po menesio,eiles blink.gif ,dar neuzsiregistravau,galvoju unsure.gif
O tau sekmes laikant antra karta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2008 08 05, 22:44)
tikrai nenuleisk ranku, tau butinai pavyks  rolleyes.gif  4u.gif
o del linijos tikrai per toli manau sustoji, jau geriau arciau, bent man taip sake  g.gif

DEKUI MERGINOS UZ PALAIKYMA,MAN TO LABAI REIKEJO 4u.gif
Pagalvoju gal man neskirta vairuoti unsure.gif
O del linijos man atvirksciai sake tai ir ikale i galva nedavaziuoti doh.gif ,nors siaip instruktorius mano buvo labai geras,niekada negalvojau,kad strigsiu greitejimo juostoj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 05, 22:49)
as tai laikysiu kol islaikysiu,tuo labiau kad jau masinuka turiu,zinot koks nervas ima kad galiu tik su seimos instruktorium vaziuot verysad.gif

as irgi jau masiniuka turiu,o tesiu dar ne doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 08 05, 23:57)
Tikrai ne per anksti,tik pirmyn 4u.gif ,as tai gailiuosi,kad antra karta po menesio laikiau,tai pasimirso viskas,o dabar vel reiktu po menesio,eiles blink.gif ,dar neuzsiregistravau,galvoju unsure.gif
O tau sekmes laikant antra karta mirksiukas.gif

Aciuks uz palaikyma 4u.gif Bandysiu ir kaip bus taip bus, juk dar ir trecias, ir ketvirtas kartas pries akis lotuliukas.gif nieks neuzdraus lotuliukas.gif Tik gaila, kad sia savaite dirbu 7 dienas po 11 valandu, tai jau gryzus vakare nebeturiu jegu vaziuot pasivazinet, bet sakiau nuo sekmadienio iki treciadienio reiks paralinet ax.gif
Atsakyti
[quote=zidinga,2008 08 05, 22:32]
[quote=Baltoji feja,2008 08 05, 22:23]
1.man net draugem geda sakyti,kad vel neislaikiau verysad.gif ,sunku dabar rasti jegu ir noro vel ir vel perlaikineti unsure.gif
suprantu tave,nes man po dviejų nesėkmingų kartu ,tas pats buvo,tad kai trečią kartą ruošiausi eit laikyt,tai tik vyras ir mano tėvai žinojo,daugiau niekam nesakiau. Tad trečias kartas buvo sėkmingas,tad galėjau jau visiems girtis biggrin.gif . Tik nenuleisk rankų,tau tikrai pavyks. 4u.gif
[/quote]
saunuole 4u.gif ,as irgi noreciau is trecio karto islaikyti,jei tik jam pasirysiu blush2.gif ,ech noreciau buti stipresne,tik siandien ilipau i masina apsiverkiau kaip mazas vaikas doh.gif ,si karta buvo skaudziau neislaikius nei pirma....
Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 05, 23:04)
Aciuks uz palaikyma 4u.gif Bandysiu ir kaip bus taip bus, juk dar ir trecias, ir ketvirtas kartas pries akis lotuliukas.gif nieks neuzdraus lotuliukas.gif Tik gaila, kad sia savaite dirbu 7 dienas po 11 valandu, tai jau gryzus vakare nebeturiu jegu vaziuot pasivazinet, bet sakiau nuo sekmadienio iki treciadienio reiks paralinet ax.gif

oi nors prajuokinai mane lotuliukas.gif 4u.gif
o man neisejo su vyru mokintis,tiek darbo turi paskutiniu metu,tai va irgi neturi jegu su manim vazinetis velai grizes doh.gif
Atsakyti
nenuleiskit ranku merginos!!!!
As va ryt vaziuoju i regitra, gal pasiseks (tik reik 10ct nepamirst)biggrin.gif
mokinaus aikstelej su instruktorium maza auto, poto su didesne, o regitroj vel mazesnes, tai net nezinau kaip bus, bet as nesijaudinu (bent jau siandien) mirksiukas.gif

LAIKYKITES ir JOKIU BUDU NENULEISKIT RANKU!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 05, 23:14)
nenuleiskit ranku merginos!!!!
As va ryt vaziuoju i regitra, gal pasiseks (tik reik 10ct nepamirst)biggrin.gif
mokinaus aikstelej su instruktorium maza auto, poto su didesne, o regitroj vel mazesnes, tai net nezinau kaip bus, bet as nesijaudinu (bent jau siandien) mirksiukas.gif

LAIKYKITES ir JOKIU BUDU NENULEISKIT RANKU!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekui 4u.gif ,o tau ryt sekmes didziausios,parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
TAi, ka, merginos, laukit sugriztant biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 06, 10:27)
TAi, ka, merginos, laukit sugriztant biggrin.gif

laukiam laukiam su gerom naujienom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 06, 09:27)