Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Indi @ 2008 08 05, 18:38)
bigsmile.gif  tai mačiau tave šiandien. Važiavom su tėčiu, ir regitros masina priešais važiuoja. Galvoju, reiks pažiūrėt kas už vairo egzaminatorius ar mokinys. Tai labai apsidžiaugiau, kad sėdi mokinys(ir kad dar panele)  thumbup.gif . Manęs irgi laukia egzaminas, tai labai kreipiu dėmesio dabar i regitros masinas rolleyes.gif

Nors teises turiu keturius mėnesius,bet vis dar pasižiūriu į pravažiuojančią regitros mašiną,ir džiaugiuosi jei joje sėdi mokinys,o ne egzminatorius prie vairo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 20:49)
Aha,as tai dazniausiai sakau "prireiks" ir viskas smile.gif

Oo,tai jei islaikysi busi saunuoliu saunuole!  4u.gif

Tikiuosi bus viskas ok.gif
Siandien dar vaziuosiu i aikstele, tikiuosi ileis sargas tas rolleyes.gif
Atsakyti
kaip matau turim geru naujienu ane bigsmile.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 18:12)

Kaip faina,kad laukiat  4u.gif
Islaikiau swoon.gif Tuoj papasakosiu,as 12h laikiau,bet pala,tuoj papasakosiu smile.gif

Saunuole drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir aisku dziaugiuos uz ta 10 cnt, ot uzvedziau mada hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 18:12)

Kaip faina,kad laukiat  4u.gif
Islaikiau swoon.gif Tuoj papasakosiu,as 12h laikiau,bet pala,tuoj papasakosiu smile.gif

dideliausi sveikinimai ir baltai pavydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 08 05, 20:20)
kaip matau turim geru naujienu ane  bigsmile.gif sveikinu  4u.gif  4u.gif

QUOTE(sirdinga @ 2008 08 05, 20:51)
Saunuole  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 05, 21:27)
dideliausi sveikinimai ir baltai pavydziu 4u.gif

Aciukas,mergaites 4u.gif
karamele,pamatysi,islaikysi tuoj ir tu,tada galesi dziaugtis tuo plastmases gabaliuku 4u.gif Dabar atrodo tiek nedaug reikia,kad islaikytum..(kai jau viskas baigesi,ta prasme nedaug,tik pusvalandukas plius minus,aisku nesneku apie visa vairavima su instruktoriais,teorijos mokymasis ir laikymas,nervu gadinimas...) tada taip neatrode,pagalvojau,kad labiausiai kimba toj aikstelej,o mieste tai kazkaip ka as zinau,tikrai man bent jau daug kartu lengviau...dar ta instruktore vakar labai pagelbejo del aiksteles,tikrai manau del to ir islaikiau...

QUOTE(comep @ 2008 08 05, 21:26)
sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir aisku dziaugiuos uz ta 10 cnt, ot uzvedziau mada  hihihi.gif

O kaip tu manai,mes dabar islaikom tik del tu 1O ct,kas neislaiko,tai tik del to,kad 1Oct nebuvo isidejusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 21:33)

O kaip tu manai,mes dabar islaikom tik del tu 1O ct,kas neislaiko,tai tik del to,kad 1Oct nebuvo isidejusios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif [/i]

eeee...... mmmmm.......
manau irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na ka ateinu pasiguosti verysad.gif ,neislaikiau antra karta,ir vel net neisvaziavau i gatve verysad.gif ,jauciu,kad nuleisiu rankas unsure.gif
Norejau jusu paklausti,greitejimo juostoj sustojau ne prie pat stop linijos ,o gal koks metras,gal maziau iki jos,egzaminas buvo baigtas unsure.gif ,nors pirma karta,kai laikiau buvo gerai unsure.gif ir siaip mane mokino instruktorius,kad geriau nedavaziuoti nei visai prie pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 08 05, 21:52)
Na ka ateinu pasiguosti verysad.gif ,neislaikiau antra karta,ir vel net neisvaziavau i gatve verysad.gif ,jauciu,kad nuleisiu rankas unsure.gif
Norejau jusu paklausti,greitejimo juostoj sustojau ne prie pat stop linijos ,o gal koks metras,gal maziau iki jos,egzaminas buvo baigtas unsure.gif ,nors pirma karta,kai laikiau buvo gerai unsure.gif  ir siaip mane mokino instruktorius,kad geriau nedavaziuoti nei visai prie pat  g.gif

Kas cia dabar per "nuleisiu rankas" blink.gif mano drauge viena is 4 karto islaike,pazistamas is 6,bet bande,kol pavyko,o tau kol kas tik du kartus nepasiseke 4u.gif

Del tos stopo linijos,nezinau,bet man atrodo metras yra per daug,siandien kai as dariau,tai isibegejau,tada prisdabdziau su stabdziu siek tiek,tada jau visiskai sustojau ir taip labai lengvai gavosi,pabandyk ir tu kokioj aikstelej taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 05, 21:58)

1.Kas cia dabar per "nuleisiu rankas"  blink.gif  mano drauge viena is 4 karto islaike,pazistamas is 6,bet bande,kol pavyko,o tau  kol kas tik du kartus nepasiseke  4u.gif

2.Del tos stopo linijos,nezinau,bet man atrodo metras yra per daug,siandien kai as dariau,tai isibegejau,tada prisdabdziau su stabdziu siek tiek,tada jau visiskai sustojau ir taip labai lengvai gavosi,pabandyk ir tu kokioj aikstelej taip  4u.gif

1.man net draugem geda sakyti,kad vel neislaikiau verysad.gif ,sunku dabar rasti jegu ir noro vel ir vel perlaikineti unsure.gif
2.kiek bandziau ne karta su savo instruktorium viskas budavo gerai,mane ir mokino toliau sustoti,na ir pirma karta tiko kaip sustojo,del to ir keista,kad dabar netiko g.gif
Atsakyti
[quote=Baltoji feja,2008 08 05, 22:23]
1.man net draugem geda sakyti,kad vel neislaikiau verysad.gif ,sunku dabar rasti jegu ir noro vel ir vel perlaikineti unsure.gif

suprantu tave,nes man po dviejų nesėkmingų kartu ,tas pats buvo,tad kai trečią kartą ruošiausi eit laikyt,tai tik vyras ir mano tėvai žinojo,daugiau niekam nesakiau. Tad trečias kartas buvo sėkmingas,tad galėjau jau visiems girtis biggrin.gif . Tik nenuleisk rankų,tau tikrai pavyks. 4u.gif
Atsakyti