Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Sveikos,
Užsukau ir aš pasilabinti. Sveikinu visas išlaikiusias, o as dar vis bandau išlaikyt blush2.gif
Pirmiausia tai noriu padrasinti vias, bijančias Regitros egzo. Nėra ko bijoti. Aš jau bandau n-tąjį kartą ir neišlaikiusi gaunu kur kas geresnių patarimų nei iš instruktoriaus gaudavau. Po vieno pasivažinėjimo mieste egzaminatorius (pasitaikė liuks žmogus) man puikiai išaiškino visas mano klaideles, parodė kaip daryt negalima ir paaiškino kodėl ir kas gali nutikti. Su juo pavažiavusi aš gavau daugiau info nei po 5 papildomų važnėjimų su "halturčiku" instruktoriumi. Žmonės jie ten visai geranoriški, puikiai supranta mūsų padėtį ir žino kaip instruktoriai dirba. Man jau ne vienas egzaminatorius rekomendavo važinėti tik su tėvu ar MB. Tada įgaunama daugiau patirties, nes instruktoriai linkę sankabas prilaikyti ir mašiniukai pas juos patvarkyti, kad mažiau gęstų ir pan.
QUOTE(denaxa @ 2008 07 21, 12:46)
Tau pasiseke,vis del to maleisi po aikstele...O as sustot ir pajudet neuzgesus ir vien su sankaba mokiausi jau po mokyklos baigimo pas kita instruktoriu doh.gif

Mano ir dabar problema yra užgesimas pajudant. Atvažinėjau daug pamokų su instruktoriumi ir nė karto nebuvau užgesusi. Gesti pradėjau per egzus Regitroje. Dabar jau tėtis makina kaip pajudėti iš vietos įkalnėja ir dar pamoko kaip pajudėti ir ne vaisai pagal taisykles, bet gyvenimiškai kai mašiniukas pradeda nudusinėti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 21, 13:46)
Tau pasiseke,vis del to maleisi po aikstele...O as sustot ir pajudet neuzgesus ir vien su sankaba mokiausi jau po mokyklos baigimo pas kita instruktoriu doh.gif O tas mano pirmaji vis keike,sake kad tas man tikriausiai pats sankaba prilaike,

Beje,as irgi 38m.pirma karta uz vairo sedau biggrin.gif

Tikrai žinau, kad man tiesiog pasisekė su instruktorium. Sutaupiau ir pinigų, ir nervų. Neliauspsino jis manęs ir nedrąsino (a man to ir nereikėjo), tiesiog aiškino ir mokė visko, ko reikia kad padoriai važiuočiau, palaimino egzui ir nuoširdžiai pasveikino jį išlaikius smile.gif

O va dėl tavojo pirmojo instruktoriaus įpročio sankabą prilaikyt doh.gif umn.gif Nu, pritrūkau žodžių, moko, žmogus, vadinasi; įdomu ko tikėdamasis doh.gif Ar už tave ir egzo išlaikyt nepasisiūlė, ar jam iš vis viskas pofig, kad tik atstotum greičiau, bile pinigai į kišenę doh.gif

QUOTE(agutis @ 2008 07 21, 14:01)
Nes čia problema ne mano vairavime buvo,bet jų mokinime.Vat taip aš galvoju

Žinai, pradedu vis labiau tuo įsitikinti drinks_cheers.gif

QUOTE(Jori @ 2008 07 21, 14:36)
... nes instruktoriai linkę sankabas prilaikyti ir mašiniukai pas juos patvarkyti, kad mažiau gęstų ir pan.

na, va, ir vėl doh.gif
Ačiūdie pataikiau ant tokio, kuris nei sankabos laikė, nei mašina kaip negesinėjimui patvarkyta buvo. Bet rodė kitą tos pačios mokyklos mašiną, sakydamas, kad su šita, gali važiuot, kaip tik nori, nei gęsta, nei ką. Tada maniau, kad ji geresnė, nei manoji, kuri kad ir ne kasdien, bet vis tik man užgesdavo lotuliukas.gif Kad taip nėra, supratau tik paskui, pasiskaičius čia, kiek kai kurios vargsta per egzą gesdamos su regitrinėm po tokių ,,gerų" mokomųjų mašinų doh.gif
Atsakyti
man tai daznai labai gaza spausdavo instruktorius pastebejau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(comep @ 2008 07 19, 10:22)
nu cia dabar  blink.gif  taigi visas menuo dar 'darbui'-registruokis  mirksiukas.gif

:pineer: mirksiukas.gif
QUOTE(agutis @ 2008 07 19, 19:54)
IŠLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!!![COLOR=red]

valio valio valio thumbup.gif saunuolė drinks_cheers.gif sėkmės kely 4u.gif
QUOTE(staselė @ 2008 07 20, 20:00)
O kaip teorija regitroj, ar sunkesni klausimai, negu vairavimo mokykloje? g.gif

žinok nepasakyčiau, kad lengesni ar sunkesni.. klausimai apie tapati tik formuluotė skiriasi..ir mokykloj nepasitaike nei kartelio apie išcentrine jėga (ar kažkas panašaus) tai gerai namie bespresdama teises.lt papuole panašus klausimas tai vyra išklausinėjau kas per dalykas....o regitroje turbut 3 klausimai papuole buvo apie ta dalyką doh.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 07 20, 19:12)
O aš noriu paklausti vairuotojų, kurie pirmą kartą gyvenime sėdo už automobilio vairo (kuriem neteko vairuot nei vaikystėj, nei paauglystėj, nei šiaip miško keliukais) būtent su instruktorium. Ar neapėmė beviltiškumo jausmas? biggrin.gif Ar liepė iškart į miestą važiuot? Ir per kiek laiko išmokote draugaut su pavarom, sankaba, posūkių signalais ir veidrodėliais?žodžiu, kada nebereikėdavo galvoti kokį bėgį kada jungti, o tik sekti kelio ženklus? smile.gif

aš irgi tokia esu.. užvairo atsisėdau pirma kart su instrukturium ...irgi parode kas kur ir išvare į miestą doh.gif o su sankaba ir kt..tai po 10 pravažiavimų nelabai verysad.gif nua ką padarysi...nu nejaučiu verysad.gif ir išvis jaučiu kad insruktoriu laiko ten ją ar sureguliavo..nes ja atlėidieju o mašiną stovi doh.gif tik visiškai atleidus ir staigiai susoka ...nu vnž nemoku važiuot su instruktoriumi verysad.gif
o atsisedus į vyro mašiną .taip nedarosi cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 21, 15:36)
Tikrai žinau, kad man tiesiog pasisekė su instruktorium. Sutaupiau ir pinigų, ir nervų. Neliauspsino jis manęs ir nedrąsino (a man to ir nereikėjo), tiesiog aiškino ir mokė visko, ko reikia kad padoriai važiuočiau, palaimino egzui ir nuoširdžiai pasveikino jį išlaikius smile.gif

O va dėl tavojo pirmojo instruktoriaus įpročio sankabą prilaikyt  doh.gif  umn.gif Nu, pritrūkau žodžių, moko, žmogus, vadinasi; įdomu ko tikėdamasis doh.gif  Ar už tave ir egzo išlaikyt nepasisiūlė, ar jam iš vis viskas pofig, kad tik atstotum greičiau, bile pinigai į kišenę  doh.gif Žinai, pradedu vis labiau tuo įsitikinti drinks_cheers.gif
na, va, ir vėl  doh.gif
Ačiūdie pataikiau ant tokio, kuris nei sankabos laikė, nei mašina kaip negesinėjimui patvarkyta buvo. Bet rodė kitą tos pačios mokyklos mašiną, sakydamas, kad su šita, gali važiuot, kaip tik nori, nei gęsta, nei ką. Tada maniau, kad ji geresnė, nei manoji, kuri kad ir ne kasdien, bet vis tik man užgesdavo  lotuliukas.gif Kad taip nėra, supratau tik paskui, pasiskaičius čia, kiek kai kurios vargsta per egzą gesdamos su regitrinėm po tokių ,,gerų" mokomųjų mašinų doh.gif

nu jaučiu ir aš ant tokio užsiroviau ...mato petencialia kliente papildomiems pamokoms ir moko byle kaip....paskutini kartą aikšteleje dave pačiai pavažinėt po figuras..tai nei gesau ir beveik normaliai pravažiavau viska..kaip atsisedo vel sankabos ir gazo nejauciu cool.gif verysad.gif
Atsakyti
rytoj turbut jau galesiu su M raide ir vyru važinėti thumbup.gif kaip jau laukiu..

ir ieškosiu kitą instruktorių papildomiems...bet bijau kad ant tokio pačio užsirausiu doh.gif nors...kaip pinigai eis į kisenę tai gal kitaip bus cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 21 liepos 2008 - 16:04
QUOTE(agutis @ 2008 07 21, 14:01)
Aukštyn galvą SIRDINGA ir ENORA,kai norėsit atšaukt egzą-pasiskaitykit mano vairavimo istoriją...
Vis dar galvoju ir galvoju,kaip man čia pasisekė išlaikyti iš pirmo karto,ir prieinu išvados,kad man ne PASISEKĖ pravažiuoti egzamino maršrutą,bet aš MOKU važiuoti ir gana GERAI(tik nepagalvokit,kad giriuosi blush2.gif ...),tik tikriausiai NEMOKU taip važiuoti kaip mane mokinę instruktoriai,nes iš jų nei vieno kartelio neišgirdau padrąsinančio ir pagiriančio žodelio mano vairavimo atžvilgiu blink.gif Bet dabar manau,kad tos vairavimo mokyklos instruktoriai turėtų praeiti psichologijos kursus ne kas 4mėn. kaip dabar,bet kas savaitę lotuliukas.gif Nes čia problema ne mano vairavime buvo,bet jų mokinime.Vat taip aš galvoju drinks_cheers.gif

Pritariu del instruktoriu thumbup.gif ,turejau as vieninteli ir tas iki paskutinio vaziavimo, sake kada pradet begius junginet(nors jau zinojau )ir diktavo kada posuki pradet rodyt,kada sankaba ispaust pries stabdant,nors jau prasiau,kad nieko nesakytu ,net igavau baimes kada cia ka spaust,kad laiku padaryciau ir neuzrektu doh.gif zinau,kad tai kvaila,bet taip buvo...aikstelej moke visai kitaip vaziuot,nei realiai reikia,liepe ziuret pro tuos mazus veidrodelius,sako,taip geriau matysi,va ant sito ir susimoviau pirma kart regitroj doh.gif ,uzteko paciai su vyru 3 kart pavazinet ir "pagavau kampa"kaip reik vaziuot...
Pykdavo,kai pati viska darydavau,mat 1-2 sek.anksciau ir ne pagal ji...zodziu tik nervuodavo,jau laukiau greiciau atvaznet tuos 10 kartu...
Na daugokai cia prirasiau unsure.gif ,siek tiek ne i tema...na bet netokie zmones turetu dirbt isntrukroriais...juolab,kad mokam pinigus...

Aciu uz palaikyma aguti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enora: 21 liepos 2008 - 16:11
QUOTE(DAMA XL @ 2008 07 21, 15:54)
ir ieškosiu kitą instruktorių papildomiems...bet bijau kad ant tokio pačio užsirausiu doh.gif nors...kaip pinigai eis į kisenę tai gal kitaip bus cool.gif

Geriausia ieškotis per pažįstamus, gal kas važinėjo ir rekomenduos gerą instruktorių. Aš tikiu, kad ne visi dirba bile kaip, kad tik pinigą užsikalti, bet čia jau laimės dalykas pas ką papuoli. Geriau papildomiems važiavimas pasieškoti "pagal rekomendacijas".
Atsakyti
Nu merginos, perskaičiau visų jūsų potyrius atsisėdus pirmą kart už vairo ir pasidariau išvadą, kad čia, matyt, panašiai kaip su matematika - pas ką galvą geriau dirba, tiems lengviau ir sekasi išmokt vairuot smile.gif Dar susideda tokios aplinkybės kaip instruktoriaus kokybė ir jei pakliūna koks kelmas, tai visų pirma įvaro kompleksų krūvą, kvailą baimę,kurią gali nugalėti tik savo valios ir užsispyrimo dėka.
Vis pagalvoju smagu, kad jau nebereiktų galvoti nei apie sankabą, nei apie bėgius, o tik leki sau su vėjeliu.. ax.gif
Atsakyti
Ar vairavimo mokyklos egzaminą išlaikius ir gavus vairavimo mokyklos pažymėjimą galima su mokomuoju ženklu važinėtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 21, 15:36)

O va dėl tavojo pirmojo instruktoriaus įpročio sankabą prilaikyt  doh.gif  umn.gif Nu, pritrūkau žodžių, moko, žmogus, vadinasi; įdomu ko tikėdamasis doh.gif  Ar už tave ir egzo išlaikyt nepasisiūlė, ar jam iš vis viskas pofig, kad tik atstotum greičiau, bile pinigai į kišenę  doh.gif

Siaip zmogas neblogas lyg ir buvo,bet mazdaug per devinta ar desimta vaziavima lyg pusiau juokais buvo pasiulyta eit uz pinigus laikyti,per blata,net kaina buvo pasakyta-500lt.Tai as uz tuos pinigus pas kita instruktoriu vaziuoti pramokau smile.gif O sitam pasakiau,kad vaziuoti reiks man,o ne blatui smile.gif Taigi... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 07 21, 20:59)
Ar vairavimo mokyklos egzaminą išlaikius ir gavus vairavimo mokyklos  pažymėjimą galima su mokomuoju ženklu važinėtis? g.gif

Kiek man sake ir kiek pati kazkur skaiciau, tai su M zenklu vazinetis galima turint mokyklos baigimo pazymejima ir islaikius regitroje teorija. Ai, ir dar su seimos nariu (teciu, mama, seserimi, broliu arba vyru, tiksliau esamu vyru, o ne busimu biggrin.gif ) bet as vazineju su dar tik busimu vyru, bet salia turiu pasidejus 50 lt (nusprendziau, kad gal uzteks g.gif ), nes neaisku ant kokio policininko galiu uzvaziuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, agutis, aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti