Užsukau ir aš pasilabinti. Sveikinu visas išlaikiusias, o as dar vis bandau išlaikyt

Pirmiausia tai noriu padrasinti vias, bijančias Regitros egzo. Nėra ko bijoti. Aš jau bandau n-tąjį kartą ir neišlaikiusi gaunu kur kas geresnių patarimų nei iš instruktoriaus gaudavau. Po vieno pasivažinėjimo mieste egzaminatorius (pasitaikė liuks žmogus) man puikiai išaiškino visas mano klaideles, parodė kaip daryt negalima ir paaiškino kodėl ir kas gali nutikti. Su juo pavažiavusi aš gavau daugiau info nei po 5 papildomų važnėjimų su "halturčiku" instruktoriumi. Žmonės jie ten visai geranoriški, puikiai supranta mūsų padėtį ir žino kaip instruktoriai dirba. Man jau ne vienas egzaminatorius rekomendavo važinėti tik su tėvu ar MB. Tada įgaunama daugiau patirties, nes instruktoriai linkę sankabas prilaikyti ir mašiniukai pas juos patvarkyti, kad mažiau gęstų ir pan.
QUOTE(denaxa @ 2008 07 21, 12:46)
Tau pasiseke,vis del to maleisi po aikstele...O as sustot ir pajudet neuzgesus ir vien su sankaba mokiausi jau po mokyklos baigimo pas kita instruktoriu

Mano ir dabar problema yra užgesimas pajudant. Atvažinėjau daug pamokų su instruktoriumi ir nė karto nebuvau užgesusi. Gesti pradėjau per egzus Regitroje. Dabar jau tėtis makina kaip pajudėti iš vietos įkalnėja ir dar pamoko kaip pajudėti ir ne vaisai pagal taisykles, bet gyvenimiškai kai mašiniukas pradeda nudusinėti ir pan.