Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Sveikos,

man instruktorius kazkaip niekad nera sakes, kaip teisingai reikia stabdyti. O pati zinojau, kad pirma reik pradeti stabdyti, o tik paskui nuspausti sankaba... Deja, pati taip nedariau g.gif , o ir instruktorius buvo tai pastebejes. Man kazkaip daug saugiau atrode, kad jei pirma ispausiu sankaba, o po to stabdi, tai tikrai neuzgesiu doh.gif
Bet pries egzamina, instruktorius liepe buti atsargiai, nes regitrininkai ziuri, kiek mazdaug laiko laikai sankaba ismynus. Ir jeigu tai trunka ilgiau nei galima (o ismynus pirma sankaba, tai yra labiau tiketina), tai uzskaito kaip klaida. Aisku, per egza vientik ir galvojau apie tai, kad pirma reikia pradeti stabdyti ir tik po to sankaba ir kazkip pavyko si dalyka suvaldyti thumbup.gif . Bet jei dabar tenka kada pavairuoti, tai vistiek isijungia tas baimes jausmas uzgesti ir pirma vistiek isminu sankaba doh.gif doh.gif doh.gif

Zinau, kad darau blogai, bet kazkaip kitaip dar neina. Turbut reikia dagiau praktikos ir pripratimo prie masinos ax.gif
Papildyta:
Mergaites, visoms jums dideliausios sekmes, kurios laikys 12 d. (aisku, ir visoms kitoms) 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, si diena bus jumsl aiminga, kaip ir man (as irgi egza laikiau 12 d. ir islaikiau thumbup.gif)

4u.gif
Atsakyti
IŠLAIKIAU VAKAR thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Papildyta:
P.S. o šiandien sužinojau kad regitroj jau nuo 09,09 skaičiuos kiek kartlaikai vairavima, ir po trečio nesėkmingo siūs atgal į mokyklėlę iūr per nauja visa daina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 09, 15:56)
IŠLAIKIAU VAKAR  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Papildyta:
P.S. o šiandien sužinojau kad regitroj jau nuo 09,09 skaičiuos kiek kartlaikai vairavima, ir po trečio nesėkmingo siūs atgal į mokyklėlę iūr per nauja visa daina smile.gif

Niu va saunuole! Dabar prasom visa istorija kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
laikaiu Kauno regitroj, maršrutas - Raudondvario pl. - poto iš plento į kažkokią gatvę kur išlendi į stop ženklą, pro audima, proe STOP i dešinę, - pro LVA - žiedas aplink- atgal tilžės gatve - stop ženklas tiesiia- vėl raudondvario plentas ir regitra. viskas apsiėjo be jokių fokusų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 09, 17:00)
laikaiu Kauno regitroj, maršrutas - Raudondvario pl. - poto iš plento į kažkokią gatvę kur išlendi į stop ženklą, pro audima, proe STOP i dešinę, - pro LVA - žiedas aplink- atgal tilžės gatve - stop ženklas tiesiia- vėl raudondvario plentas ir regitra. viskas apsiėjo be jokių fokusų.  thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė.
o kaip suprast jei trečią kartą neišlaikai vėl grįšti į mokyklą vairavimo?Muo kada tas bus?o jie dabar neskaičiuoja kelintą kartą laikai?biškį išisgandau, nes neišlkiau anrą kart kai laikiau, vis mano susijaudinimas pakiša koją, jau baigiu kompleksą įsivaryt kad nemoku vairuo jau buvau pasmus parvažiavimus su nepažystamai dviem instruktoriais ir tie man pasakė, kad kaip tu neišlaikai jog viską gerai vairuoji. Aš jau pradedu galvot nevykus esu gal? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 09, 18:00)
laikaiu Kauno regitroj, maršrutas - Raudondvario pl. - poto iš plento į kažkokią gatvę kur išlendi į stop ženklą, pro audima, proe STOP i dešinę, - pro LVA - žiedas aplink- atgal tilžės gatve - stop ženklas tiesiia- vėl raudondvario plentas ir regitra. viskas apsiėjo be jokių fokusų.  thumbup.gif

ot saunuole.sveikinu thumbup.gif o kaip sekesi aikstelej koki parkavima gavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 09, 18:00)

o - mano marsrutas atneses sekme..as ji labai greitai pravaziavau smile.gif smagu kad ir tau pasiseke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 09, 17:13)
sveikinimai  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  šaunuolė.
o kaip suprast jei trečią kartą neišlaikai vėl grįšti į mokyklą vairavimo?Muo kada tas bus?o jie dabar neskaičiuoja kelintą kartą laikai?biškį išisgandau, nes neišlkiau anrą kart kai laikiau, vis mano susijaudinimas pakiša koją, jau baigiu kompleksą įsivaryt kad nemoku vairuo jau buvau pasmus parvažiavimus su nepažystamai dviem instruktoriais ir tie man pasakė, kad kaip tu neišlaikai jog viską gerai vairuoji. Aš jau pradedu galvot nevykus esu gal? unsure.gif

nuo siandien skaiciuoja. nes as vakar islaikiau kadangi i t\regitra gryzau 4,50 tai fotkintis ir dok. tvarkyt variau snd. tai ir pasake. man ir toks kompleksas būuvo nes as pagaliu iveikiau is 5 karto VISKAS BUS GERAI. thumbup.gif

thumbup.gif

aiksteleje, estakada. apsisukimas, tada prie sono parkavimas ir tada isibegejimas ir tada garazas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 09, 16:56)
IŠLAIKIAU VAKAR  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Papildyta:

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 09, 19:00)
nuo siandien skaiciuoja. nes as vakar islaikiau kadangi i t\regitra gryzau 4,50 tai fotkintis ir dok. tvarkyt variau snd. tai ir pasake. man ir toks kompleksas būuvo nes as pagaliu iveikiau is 5 karto VISKAS BUS GERAI.  thumbup.gif

thumbup.gif
aiksteleje, estakada. apsisukimas, tada prie sono parkavimas ir tada isibegejimas ir tada garazas. smile.gif

bet tai nesuprantu tipo jei iš trečiokarto neišlaikai, tai tada vėl laikai ir teorijos egzą iš naujo?
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 09, 20:00)
nuo siandien skaiciuoja. nes as vakar islaikiau kadangi i t\regitra gryzau 4,50 tai fotkintis ir dok. tvarkyt variau snd. tai ir pasake. man ir toks kompleksas būuvo nes as pagaliu iveikiau is 5 karto VISKAS BUS GERAI.  thumbup.gif

thumbup.gif

Palaukit, palaukit blink.gif tai kaip skaitysis man, jeigu antra karta laikysiu 08.13, o pirma karta laikiau liepos menesi? Antras kartas nors tik nuo dabar pradeda skaiciuot? Pvz, mano drauge rugpjucio pabaigoj laikys 3 karta, tai jai kaip ir paskutinis kartas tada skaitosi ir jeigu nepavyksta, tai vel nuo pradziu viskas? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,esu islaikiusi teorija.Vairavimas 27d.Prikalbejau mama,kad vaziuotu iki Moletu sunena parvest.Ji turi 20m.staza,bet spyriojasi.Prizadejau pati pavaziuoti,bet tiksliai nezinau ar galiu?Kokiu reiktu dokumentu?
Atsakyti