QUOTE(sirdinga @ 2008 08 09, 20:36)
Palaukit, palaukit

tai kaip skaitysis man, jeigu antra karta laikysiu 08.13, o pirma karta laikiau liepos menesi? Antras kartas nors tik nuo dabar pradeda skaiciuot? Pvz, mano drauge rugpjucio pabaigoj laikys 3 karta, tai jai kaip ir paskutinis kartas tada skaitosi ir jeigu nepavyksta, tai vel nuo pradziu viskas?
QUOTE(ssanta @ 2008 08 09, 21:11)
aš nesuprantu nuo kokios pradžios tipo ir teoriją reiks iš naujo laikyt?Įdomu kaip čia bus nes ką daryt tiem kurie dar ateis šį mėn laikyt 4 kartą ką jiems pasakys?
skaičiuos nuo rugpjūčio *9 dienos. bent jau vakar man taip sakė Kauno regitroj pildant dokumentus pažymėjimo išsdavimui. tad informacija kaip ir patikima, patys snekėjo darbininkai regitros kad jiems patiems šokas.
QUOTE(Rimuselis @ 2008 08 09, 20:52)
Sveikos merginos,esu islaikiusi teorija.Vairavimas 27d.Prikalbejau mama,kad vaziuotu iki Moletu sunena parvest.Ji turi 20m.staza,bet spyriojasi.Prizadejau pati pavaziuoti,bet tiksliai nezinau ar galiu?Kokiu reiktu dokumentu?
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 09, 20:56)
gali drasiai

reikia tureti pazymejima kad baigiai kursus vairavimo mokykloj ir gimimo liudijima jei tavo pavarde pasikeitus ai ir ta pazymejima kad isklausiai pirmos pagalbos kursa
ir šalia būtinai turi sedėti žmogus turintis teisę mokyti vairuoti, pagal nsutatytas taisykles, Ket 260.
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 09, 21:16)
Tai va, as irgi nesuprantu nuo kada pradedama viskas skaiciuot
O jei sako, kad visa kursa vairavimo mokykloj praeit, tai tipo iseina, kad ir teorija? Bet jei as teorija islaikiau is pirmo karto? Ir ta is naujo?
Manau, cia dar tikrai rimtai nenuspresta, nes logiskai mastant, daug priestaravimu ir neatitikimu
QUOTE(ssanta @ 2008 08 09, 21:25)
MAN IRGI ČIA NESĄMONE KVEPIA NES JEI VISKAS IŠ PRADŽIŲ TAI TADA IR LT IŠ NAUJO NEŠT Į MOKYKLĄ REIKIA IR LIUDIJIMAS KITAS TURI BŪT JEI JAU TAIP IŠ NAUJO.

MAN ATRODO GALI NEBENT PO TAM TIKRO LAIKO TIK ATEIT LAKYT VĖL JEI PER 3 KARTUS NEIŠEINA IŠLAIKYT, TAI TAIP GAL IR GALI PADARYT
paprščiausiai tai manau yra pasiskambuinti į regitra ir pasikalusti o ne panikuoti forume,

tada viskas aišku būna. Aš pasidalinau žiniomis ką man pasakė.
ir tada visiems bus aišku.