Įkraunama...
Įkraunama...

"švetikliai" galvos odai

QUOTE(strykt @ 2008 08 05, 18:46)
o ne kiekvienas sampunas turetu isvalyti tuos likucius?  g.gif  gal per daug optimistiskai vertinu sampunu galimybes?

Tikrai ne kiekvienas paprastas sampunas, giliam plauku valymui yra skirti kitokie-specialus sampunai nei iprasti ir ju negalima daznai vartoti. Jei naudojama daugiau visokiu plauku formavimo priemoniu: standikliu, putu, laku..., tai 1 karta savaiteje, jei maziau - 1 karta per 2 savaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 rugpjūčio 2008 - 15:50
isbandziau tas furterero kapsulytes su complex 5 aliejumi smile.gif
man patiko,idomus jausmas,atrode toks lyg siek tiek saldantis smile.gif
o efektas toks kad ilgai kvepia plaukai ir prie saknu puresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 20, 17:26)
isbandziau tas furterero kapsulytes su complex 5 aliejumi smile.gif
man patiko,idomus jausmas,atrode toks lyg siek tiek saldantis smile.gif
o efektas toks kad ilgai kvepia plaukai ir prie saknu puresni smile.gif

O aš atėjus į darbą neikaip nesusivokiau kodėl taip aštriai užuodžiu citrusų kvapą lotuliukas.gif Man gal tas kvapas, nors ir malonus, bet kiek per daug intensyvus pasirodė ax.gif
Atsakyti
Zadu isigyti galvos odos pilinga CUTRIN BIO+PEELING-MASK.Gal kas bandete is jusu?Noreciau zinoti ar yra koks poveikis,ar verta pirkti?Aprasyme raso,kad naikina pleiskanas,valo galvos oda ir pan.....
Atsakyti
laba visom 4u.gif siaube, as net nezinojau apie galvos odos sveitiklius doh.gif blush2.gif blush2.gif o apie rene furterer ampules galiu pasakyt pora zodeliu...naudojau tikrai ilgai, ir ampules PO ir PRIES plovima. rezultatas buvo. o va cia neseniai tyriausi plaukus, ir pasake kad vienos ampules (be sampuno TOS PACIOS FIRMOS) nk neduoda... g.gif susinervinau dar labiau nes as atseit "veltui pinigus svaisciau"... blink.gif cia gal buvo reklamine agitacija? biggrin.gif biggrin.gif ir dar: neuztenka naudoti tik viena is tu 2 kapsuliu (po ar pries ), reikia ir ta ir ta vienu metu! cia ziuriu saskaita gerule pareitu uz viska "ko reikia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 07 22, 17:48)
o gal yra kokiu sampunu valanciu plaukus? siandien Eurokose paklausiau, tai nelabai suprato ko noriu  biggrin.gif , bet paskui pasake , kad neturi nieko  g.gif

yra is Redken thumbup.gif labai geras dalykelis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NooR: 28 lapkričio 2008 - 15:03
Sveikutes mergaites, nu ir as nusipirkau vakar galvos odai pylinga Maschera su vitaminu e, nu ir spejau isbandyti siandien, jausmas geras uzsitepus, saldo, is po pirmo karto sunku ka pasakyti, plaukai kazkaip nuo saknu pasikele paliko,
Atsakyti
mano galvos oda labai riebaluota, plaukai apsivele riebalais, kita diena po plovimo saknys jau riebaluotos verysad.gif vaaaa, tai ka galetumet patart naudot? manau vien sampuno nepakaktu, tai galvoju apie kokia specialia kauke ar sveitikli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 03 25, 23:40)
mano galvos oda labai riebaluota, plaukai apsivele riebalais, kita diena po plovimo saknys jau riebaluotos verysad.gif  vaaaa, tai ka galetumet patart naudot? manau vien sampuno nepakaktu, tai galvoju apie kokia specialia kauke ar sveitikli rolleyes.gif

kaukyte. arba ampules sugeriancias riebalu pertekliu. is kokios gydomos linijos. mirksiukas.gif aijsq sveitiklis koks irgi ne pro sal manau.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 26, 00:49)
kaukyte. arba ampules sugeriancias riebalu pertekliu. is kokios gydomos linijos.  mirksiukas.gif aijsq sveitiklis koks irgi ne pro sal manau.smile.gif

o gal galit ka konkreciai parekomenduot? ax.gif kokios firmos kauke verta isbandyti?
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 03 26, 08:01)
o gal galit ka konkreciai parekomenduot? ax.gif kokios firmos kauke verta isbandyti?

nniu as tokios problemos neturiu tai nlb domiuosi , bet del galvos niezejimo esu pirkus zalio molio kauke, kuri parasyta istraukia riebalus, ir seijp lankstinuke esu maciusi ampuliu. as turejau reklamini lankstinuka ten ir maciau. bet seijp manau kokio gydomos linijos kitos irgi turi tureti kazka tokio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 26, 10:44)
nniu as tokios problemos neturiu tai nlb domiuosi , bet del galvos niezejimo esu pirkus zalio molio kauke, kuri parasyta istraukia riebalus, ir seijp lankstinuke esu maciusi ampuliu. as turejau reklamini lankstinuka ten ir maciau. bet seijp manau kokio gydomos linijos kitos irgi turi tureti kazka tokio.  mirksiukas.gif

Va reiks zalio molio kaukes paieskot smile.gif kaip tik vakar sita rekomendavo wink.gif
Atsakyti