Įkraunama...
Įkraunama...

"švetikliai" galvos odai

QUOTE(Dolphin @ 2009 03 26, 14:39)
Va reiks zalio molio kaukes paieskot smile.gif kaip tik vakar sita rekomendavo wink.gif

as turiu cosmetici dora pharmacy firmos , man visai ji nieko , duosiu mamai isbandyti kur pas ja riebaluotos saknys . paziuresiu ar padeda jeij .smile.gif
Atsakyti
Sweikos,

as tokios problemos,kad daryti galvos odos pylinga,kaip ir neturiu,bet paskutiniu metu naudojau daug lako,tad norejau visa tai isplauti,kadangi iprastas sampunas nepadeda,naudojau LAKME firmos galvos odos pylinga,jis skirtas riebimes plaukams,nors manieji sausi,bet kadangi man reikejo tik tam kartui,tai ir isbandziau ir ka galiu pasakyti,rezultatas va toks thumbup.gif
Atsakyti
kai slinko plaukai tai pirkau firmos sea of spa galvos sveitikli is druskos ir gryno rozmarinu aliejaus tai galiu pasakyti sis + kitos priemones man padejo. gal ir tikrai sveika plaukams bet uzknisdavo juodai kad labai sunkuisplauti ta alieju. bet del plauku sveikatos tai thumbup.gif
Atsakyti
aš naudoju Wella priemonę, ten šampūnas - pylingas galvos odai. Vadinasi remove shampeeling, žalsva tūtelė. pirkau pas kirpėją salone, kiek kainuoja nepamenu, jo ilgam užtenka, nes ne kaskart plaunant galvą naudojamas. Galvos oda tampa itin švelni. geras daiktas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2009 04 25, 18:14)
aš naudoju Wella priemonę, ten šampūnas - pylingas galvos odai. Vadinasi remove shampeeling, žalsva tūtelė. pirkau pas kirpėją salone, kiek kainuoja nepamenu, jo ilgam užtenka, nes ne kaskart plaunant galvą naudojamas. Galvos oda tampa itin švelni. geras daiktas.  rolleyes.gif

As irgi sita periodiskai naudoju, gal jau 3cia tutele ax.gif Tikrai geras daiktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 08, 08:54)
As tai tepu kartais ir galvos oda, nes man kokosu aliejus padeda nuraminti ta riebuma, aisku tikrai ne kiekviena plovima ta reiktu daryti, o y menesy du tris kartus. O kitais kartais tepti tik sausas vietas. Siaip turiu ta pacia problema, tai viskas, ka galiu patarti, yra butinai naudoti riebiu plauku sampuna, nes kiti riebaluos, kaukes, balzamus tepti tik ant plauku, ne ant galvos odos, plaukus plauti vidutinio saltumo vandeniu ir pabaigai perlieti siek tiek saltoku, bei palenkus galva kasdien masazuoti galvos oda apie pora minuciu. Taip pat kartais pasidaryti druskos pylingus. Ir aisku kuo maziau liesti galvos oda. Tikrai padeda palengvinti gyvenima  smile.gif Dar megstu, kai zinau, kad niekur nereikes eiti, neplauti galvos 2-3 dienas, tada jie maziau riebaluojasi.

Dekui uz patarima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 09, 09:22)
Dekui uz patarima  4u.gif

P.S. O kaip daryt tuos druskos pylingus, gal gali parasyt. Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 10 09, 12:23)
P.S. O kaip daryt tuos druskos pylingus, gal gali parasyt. Dekui smile.gif

Tiesiog stambesne druska suslapinu ir paskirtau ant saknu sukuojant kaip per koky dazyma, o tada palenkus galva pamasazuoju svelniai, nedraskant, kad nepazeisti galvos odos. O tada isplaunu su sampunais ir balzamais 4u.gif
Atsakyti
pirmą kartą girdžiu, kad galvai pylingą galima daryti blink.gif
čia gal tom kurios pleiskanų turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 09, 13:10)
pirmą kartą girdžiu, kad galvai pylingą galima daryti  blink.gif
čia gal tom kurios pleiskanų turi  g.gif

SM dar ne to suzinosi biggrin.gif nebutinai nuo pleiskanu...pasalinamos lasteles negyvos, na tiesiog pravaloma oda,todel plaukam lengviau augti,kvepuoti
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 09, 13:31)
SM dar ne to suzinosi  biggrin.gif  nebutinai nuo pleiskanu...pasalinamos lasteles negyvos, na tiesiog pravaloma oda,todel plaukam lengviau augti,kvepuoti

Gal galima ta druska su aliejumi truputi sumaisyti..??? g.gif Nors gal geriau issivalo be nieko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 10 10, 14:51)
Gal galima ta druska su aliejumi truputi sumaisyti..??? g.gif   Nors gal geriau issivalo be nieko... g.gif

Na as manau kad sumaisius su aliejum jau gerai nenupilinguosi, nes vistiek galvos plotas apgyvendintas plaukais ir taip pakankamai sunku ta pylinga pasidaryti, gali tiesiog nepasalinti, o ytrinti y oda druska su aliejum ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 10 spalio 2009 - 15:59
Kartais su druska pasidarau pylingą, tačiau kažkokių specialių priemonių pirkti nejaučiu poreikio ax.gif
Atsakyti