Įkraunama...
Įkraunama...

"švetikliai" galvos odai

Dievuliau mano, pirma karta girdziu apie "giliai valanti sampuna"... doh.gif

kokiam as amziuj uzsilikus?

ka jis daro? ar tai ne tas pats, kaip sampunas-spalvos nuemejas, kuris atkelia plauko zvynelius ir is po ju isvalo pigmenta ir tt...?

labai noriu informacijos.. kokia nauda to sampuno? blush2.gif
Papildyta:
p.s. man sita sampuna vilniuje cup'e isiule kaip spalvos nuemeja, veikianti pamazu ir ne taip agresyviai, kaip tie tikrieji nuemejai vienkartiniai.

bet skaitau skaitau, ir kaip suprantu cia butu labiau tas "giliai valantis" sampunas..?

Salerm
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 17, 21:06)
Tiesiog paimu druskytę, biški vandenuko ir tokią košelę padarau smile.gif ir ištrinu galvos odą smile.gif

Ir as taip darau, t.y. galvos odos pylingas. thumbup.gif Labai geras dalykas, darau 1 karta /sav. Plaukai auga thumbup.gif juolab veido oda tai pylinguojate, tik reikia atsargiai
Atsakyti
O jeigu kava nusisveist galva....smile.gif niekas nebandet?
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 11 17, 15:20)
O jeigu kava nusisveist galva....smile.gif niekas nebandet?

vat ir man sita mintis kirba galvoj. juk kava dar turi ir tonizuojanti poveiki- kofeinas gal skatins plauku augima? o beto as tasmsiaplauke turetu ir atspalvi pagerinti. buvau plius kazkur skaiciusi kad galima ir plauti plaukus kava. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 07, 15:34)
vat  ir man sita mintis kirba galvoj. juk kava dar turi ir tonizuojanti poveiki- kofeinas gal skatins plauku augima? o beto as tasmsiaplauke turetu ir atspalvi pagerinti. buvau plius kazkur  skaiciusi kad galima ir plauti plaukus kava. tongue.gif

kažkada esu bandžius, su tirščiais patrinti galvos odą, kiek pamenu sunkokai išsiplovė, ir visa vaikščiojanti kavinė buvau biggrin.gif kvapas ilgai nesisklaidė

jei bandysit, praneškit kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
As pabandziau jau biggrin.gif su kava,zinokit is vis manau sveiktikliai nesamone,nes iki pacios galvos sunkiai pakliuna,isivele man ta kava i plaukus,nieko blogo neatsitiko,trinkiaus duse,viska svariai isiplove,kvapas aisku kazkiek liko,bet man kava nesmirdi,o kvepia,tai nematau nieko bloga
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 07, 14:34)
vat  ir man sita mintis kirba galvoj. juk kava dar turi ir tonizuojanti poveiki- kofeinas gal skatins plauku augima? o beto as tasmsiaplauke turetu ir atspalvi pagerinti. buvau plius kazkur  skaiciusi kad galima ir plauti plaukus kava. tongue.gif

rašiau temoj apie namines kaukes plaukam apie plovima su kava smile.gif reikia išsiplovus galvą perskalaut su kava (aišku be tirščių) atspalvis tai super gavosi, kaip dažyti plaukai thumbup.gif

o pilinguojant su druska reikia sušlapint plaukus ir galvą? ar ant sausos galvos tik sušlapintą druską? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 07 gruodžio 2010 - 18:52
as pabandziau siandien papylinguoti galvos oda su kava. tai man labaiu patiko nei su druska, kazjkaip svelnesnes kavos granules nei druskos. as isipyliau i delna sampuno ir sumaisiau ji su kava ir itryniau i galvos oda poto iskalavau ir perploviau jau be tirsciu su sampunu. sunkokai issikalauja , bet issiskalauja, oda gerai pasimasazuoja. bandysiu dar kada. o kava tai irgi koki karta pabandysiu perskalauti, gal netycia mano kutvelos augti prades rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien dare man kirpeja pilinga su KAARAL Scrub,labai faina wub.gif ,pati procedura ir kaip jauciasi galvos oda ir plaukuciai po jos wub.gif ,kadangi paskutiniu metu (naujametiniai baliai)naudojau daug formavimo priemoniu,tai si procedura itin aktuali buvo,pasalino taip vadinamas kosmetines pleiskanas,kosmetikos likucius,nuramino,pamaitino oda galvos,plaukas blizga,kazkoks lengvas pasidare,paslankus,ryskus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
niekada su galvos oda neturėjau problemų, ale pradėjo darytis pleiskanos, kažkaip sausėjt, manau apsivėlė nuo šampūnų, nes galvą vos ne kasdien plaunu, kažkaip negražiai plaukai krist pradėjo, kaip apsunkę... gal ir man vertėtų kažkaip nusišveist?
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2010 12 07, 19:49)
rašiau temoj apie namines kaukes plaukam apie plovima su kava smile.gif reikia išsiplovus galvą perskalaut su kava (aišku be tirščių) atspalvis tai super gavosi, kaip dažyti plaukai thumbup.gif

o po perskalavimo su kava plaukai neturi nešvarumo pojūčio, nesitepa rūbai? Kvapas turbūt ilgai "vaikšto" kartu?

Kažin kaip plaukus veiktų stiprus arbatos nuoviras? Jis gi irgi turi tonizuojantį poveikį, o ir atspalvis rudaplaukėm turėtų tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 04 20, 11:18)
niekada su galvos oda neturėjau problemų, ale pradėjo darytis pleiskanos, kažkaip sausėjt, manau apsivėlė nuo šampūnų, nes galvą vos ne kasdien plaunu, kažkaip negražiai plaukai krist pradėjo, kaip apsunkę... gal ir man vertėtų kažkaip  nusišveist?

taip tikrai vertetu nusipirkti giliai valanti sampuna ir retkarciais praplauti juo galva:)
Atsakyti