Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

man tai tipiškas etikečių manijos mąstymas čia. atrodo, kad jei jau raštas toks, tai jau tau patinka toks raštas, tai trūk plyš turi nusipirkti originalą, o ne "padielką"
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 08 12, 21:05)
aš irgi manau , kad geriau kokios alternatyvos paieškot,kad skirtusi tas marginimas, o ne kopiją, raštu įdentišką 'burberry'  rolleyes.gif

Aquascutum salikai irgi nera pigus, kokybe nenusileidzia burberry, toks salikiukas kainuoja apie 90 svaru smile.gif Gaila nezinau kokia burberry salikeliu kaina.
Atsakyti
Rudens/Žiemos 2009 must-have sąrašas g.gif

Rudens/žiemos 09′10 sezono tendencijos
Paskutinė dalis "Puošni investicija" sako, kad stereotipas, jog klasika yra nuobodi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 rugpjūčio 2009 - 21:01
o čia asmeniškai tavo toks sąrašas? tai tada gana keistokas biggrin.gif

o dėl tų burberry' šalikų tai nematau prasmės ar orginalas ar padielka,bile man raštas gražus, tai kam pirkt už kelis šimtus kai už 20lt galima rolleyes.gif
Atsakyti
ilgi juodi lygiapadziai batai. dar ir rudi nepamaisytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketter @ 2009 08 12, 23:50)
o čia asmeniškai tavo toks sąrašas? tai tada gana keistokas  biggrin.gif

o dėl  tų burberry' šalikų tai nematau prasmės ar orginalas ar padielka,bile man raštas gražus, tai kam pirkt už kelis šimtus kai už 20lt galima  rolleyes.gif

jei jau gilintis tai manau del kokybes, bet jei perkama del ivaizdzio tik, tai tada taip, jokio skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketter @ 2009 08 12, 23:50)
o čia asmeniškai tavo toks sąrašas? tai tada gana keistokas  biggrin.gif

Čia man buvo klausimas? biggrin.gif Ne, kaip ir pavadinta, ten yra artėjančio sezono tendencijos. Įdėjau pasidairyt, ką dizaineriai siūlo ir kad daugiau idėjų kiltų ruošiantis rudeniui ax.gif Savo must - have kol kas dar dėliojuosi mintyse, todėl ir iškėliau temą į viršų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 rugpjūčio 2009 - 08:32

Ash kazkaip neturiu savo must have, kelis kartus bandziau rashytis, ko noreciau ir ka reiktu isigyti, bet kai pamaciau, kad geriausiu atveju pliusa galiu uzdeti prie poros,tai meciau sita reikala smile.gif Kazkaip kaip ash sakau, man nereikia nieko, bet reikia visko smile.gif Taigi jau nuo aplinkybiu priklausys ka pirksiu smile.gif Dabar zinau tik,kad reikia palto ir juodu kojiniu virs keliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 08 12, 20:05)
aš irgi manau , kad geriau kokios alternatyvos paieškot,kad skirtusi tas marginimas, o ne kopiją, raštu įdentišką 'burberry'  rolleyes.gif

O aš ir nerašiau kad noriu Burberry šaliko rolleyes.gif rašiau tokio stiliaus / tipo. Kad būtų langeliuose ar kažkas pan.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 08 12, 23:07)
ilgi juodi lygiapadziai batai. dar ir rudi nepamaisytu  biggrin.gif

norėčiau rudųųųųųųųųųųų tokių bigsmile.gif
Atsakyti
Mano must haves:

Juoda arba tamsiai melyna tunika;
Zemakulniai paprastuciai zomsiniai bateliai kasdieniniam nesiojimui;
pilkos kojines virs keliu;
rudeniniai/zieminiai aukstakulniai storu, tvirtu kulnu, geriausiai juodi;
tamsiai melyni dzinsiniai sortai;
susiauciamas megztinis;
megzta juoda suknele.
Atsakyti
Mano must haves rudeniui:

Kokios 3-4 trikotažinės suknelės (Tamsiai pilka, indigo, ruda). Gal kokia net marga gerai būtų... Žodžiu kaip pasiseks paieškos smile.gif
juodi ilgi batai (plokščiapadžiai).
Minkštas, didelis vienspalvis šalikas (žalias arba indigo).
Laikrodis (kokybiškas, sidabro spalvos, metalinis)
Kostumėlis dailus darbui....
Žieminiai crocsai smile.gif
Atsakyti