Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

burrbery marskiniai. savaitgali pagailejau pinigo, dabar sazine grauzia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
normaliai atrodancios kelnes i kurias itilpciau. rast praktiskai misija neimanoma.
Atsakyti
Nu ka, tai ir as savuosius parasysiu, kuriuos butinai turiu gaut ir turet siais metais blush2.gif
1. Varpelio formos raudonas paltukas iki subiniaus, apvaliomis apykaklemis ir su antpetukais. wub.gif
2. Juodi, susmuke, ilgaauliai batai sendintos odos.
3. Rudas, skustos odos sijonas iki kelieniu, priekyje susagstomas sponkutemis.
4. Storoku siulu juodos, ilgos kojnes (na istiesus mazdaug iki slaunu, o kai susmunka iki kelieniu).
5. Perregimas sketis.
Na ir t.t.... blush2.gif
Atsakyti
Dar kelnių noriu...klostuotų stambiomis klostėmis rolleyes.gif Labai must haves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donnatella: 02 rugsėjo 2009 - 19:17
mano:
1. pilka rankine (jau turiu ax.gif )
2. dzinsinis sijonas - nerandu niekaip tokio, kad itiktu,
3. slyvos spalvos nagu lakas (jau antra sezona ax.gif )
4. odines pirstines su skylutem
Atsakyti
Labai ilgai neturejau jokios vizijos... Po truputi deliojasi. Taigi...

mano nuolatiniai rudens musthavai (viskas sueis is pernai):

- lietpaltis.
- juodas nepasiltintas paltukas iliemenuotas iki keliu - butinas. Galima tureti nors 10 kitokiu, bet toks atstos visus juos.
- priglude klasikiniai ilgaauliai - prie sijonu ir sukneliu
- daug pedkelniu: pilku, pieno spalvos, juodu
- daug spalvotu silkiniu skareliu
- juoda didele rankine.

O cia ka reikes papildyti:

- pilki bateliai (reikia greit - gal zinot, kur gauti? )
- pilka rankine (nezinau, ar gausiu - pernai negavau)
- Klostytas sijonas ik keliu sviesiu, pilku atspalviu (turiu)
- sviesus megztukas cardi prie jo
- noreciau dar kokios sukneles ilgom rankovem...

o cia mirtinai:
- balti vyriski marskiniais (ne maziau 2, be jokiu cacku)
- juodos klasikines kelnes (nesioti prie marskiniu)

sketis permatomas ir man patiktu, bet negausiu as tokio. biggrin.gif
Atsakyti

Apie sketi permatoma ir ash seniai svajoju, bet net neieshkau todel, kad man kazkaip sketi butina rankineje tureti smile.gif Atsinesiojau jau savo metu toki dideli, kuri pastoviai su savim tampydavausi smile.gif O sketis pas mane rankinej buna 365 per metus blush-anim-cl.gif Su laaaabai laaaaabai retom išimtim blush2.gif
Atsakyti
O as vietoj skecio nesiojosi silofanini palta wink.gif man kazkaip daaaug patogiau, jauciu antipatija skeciams.
Sorry uz OT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 02 rugsėjo 2009 - 20:16
QUOTE(Zvirblis @ 2009 09 02, 20:55)
o cia mirtinai:
- balti vyriski marskiniais (ne maziau 2, be jokiu cacku)

Man situ irgi mirtinai jau koks menuo ir niekur niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
kalbant apie skecius - as neturiu nei jokio - nemegstu skeciu, jei lyja einu be jo rolleyes.gif
Atsakyti
brangiosios, gal kas matet kur galima nusipirkti kojakelnes su isilga siule? ax.gif (kaip kad seniau budavo) kazkurioj naujoj kolekcijoj maciau, galvoju gal ir pas mus jau yra kur nors pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinis_drugelis @ 2009 09 02, 22:42)
brangiosios, gal kas matet kur galima nusipirkti kojakelnes su isilga siule?  ax.gif (kaip kad seniau budavo)  kazkurioj naujoj kolekcijoj maciau, galvoju gal ir pas mus jau yra kur nors pirkti  mirksiukas.gif

na, ne cia reiktu klausti, bet tokiu rasite bet kurioj pedkelniu parduotuvej, net kosmadoj priesh pora metu pirkau smile.gif va ka sunkiau rasti tai kuno spalvos su juoda siule, o visu kitu variaciju tai pilna visur mirksiukas.gif
Atsakyti