Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė kojų vonelė

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2007 07 14, 14:30)
Elektrines masazines voneles netinka, jei venos linkusios plestis  4u.gif  (maniske dulka antri metai nenaudojama).

netiesa. Valyk dulkes ir kisk kojas, gaudyk malonuma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano koju venos gerokai buvo issiplete, bet naudojuosi ir kaifa gaudau.
Beje - venos traukiasi 4u.gif

Naudoju Dr.NONA Negyvosios juros druska - jos labai mazai reikia, ir labai puiku poveiki kojoms daro - ramina, aktyvina, isvalo. Kiek kitu firmu bandziau - ne tas ir gana, kol atradau sita druska thumbup.gif
Atsakyti
Aš vos nepasidovanojau sau vienos iš vonelių.... 4u.gif Bet pabijojau, kad besilaukiant gal nelabai gerai būtų kraujotaką "pavarinėti". Su parduotuvės konsultante išsitraukėm paskaityti instrukciją. TAIGI.... yra daug visokių atvejų, kuomet nerekomenduojama naudoti vonelės. Visų tikrai nepamenu - bet nėštumas, padidėjęs kraujospūdis ir dar kažkas yra tam sąraše. Taigi man dar reiktų bent žiemos palaukti, o savo mamai irgi negalėčiau dovanoti verysad.gif

Taigi lauksiu Kalėdų 4u.gif o kol kas pataupiau - nusipirkau plasmasinę vonelę apytiksliai už 10 LT lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinuks: 10 rugsėjo 2009 - 20:03
nusipirkau iš Anglijos REMINGTON vonelę thumbup.gif Bet dar kol kas nieko negaliu komentuoti, nes ji pas mane dar neatkeliavo... ax.gif Oi, bus džiaugsmo mano kojytėms bigsmile.gif Šiaip reikia kuo daugiau visokių funkcijų: vandens pašildymas ir pan. Kai dariaus pedikiūrą, man labai patiko tokie papildomi masažo rutuliukai, esantys pačioje vonelėje (ten buvo VISIQ vonelė), tai dabar pirkdama žiūrėjau, kad jie būtinai būtų smile.gif Jie labai gerai masažuoja pavargusias kojas thumbup.gif
Atsakyti
kas naudojasi siomis vonelemis, gal galetumet patarti kokios firmos geriau? noreciau dovanu pirkti ir niekaip neissirenku..
Atsakyti
na isgyre man BOSCH firmos masazine vonele, tai siandien ir nupirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 07 31, 20:31)
netiesa. Valyk dulkes ir kisk kojas, gaudyk malonuma  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Mano koju venos gerokai buvo issiplete, bet naudojuosi ir kaifa gaudau.
Beje - venos traukiasi  4u.gif

Naudoju Dr.NONA Negyvosios juros druska - jos labai mazai reikia, ir labai puiku poveiki kojoms daro - ramina, aktyvina, isvalo. Kiek kitu firmu bandziau - ne tas ir gana, kol atradau sita druska  thumbup.gif

man sake jei koju venos issipletusios, tai naudot negalima, o taip noretusi, nes stovi spintopj nenaudojama...vistiek esu bandziu keleta kartu, tai man suteikia tai malonumo..
Atsakyti
Aš turiu ROWENTA TS-5510, geras daiktas, labai vaikams patinka lotuliukas.gif
Iš tikro yra vienas trūkumas, kad neužsikištų burbuliukų skylutės, negalima naudoti druskos ar aliejaus, o taip norisi ax.gif
Burbuliuoja, šildo vandenį, vibruoja. Yra pilingo ir masažo priedas.
Pylinguoja šiaipsau, bet masažuoja puikiai, uždedi koją tuomet sukasi rutuliukai. Dirba gan tyliai.
Nežinau ar šiuo metu dar tokių yra, nes turiu daugiau nei du metus.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 08 28, 07:07)
Na, čia atseit kaip infraraudonųjų pirtis, tik kojoms skirta. Atseit aktyvina kojų taškus, juos šildo, gerina kraujotaką ir pan., labai net neskaitinėjau. Pas mane Bosch firmos.

Na tikriausiai dėl to ir naudojamos šios vonelės sanatorijose. Mano vaikai su BA gavo šią procedūrą,bet ją skiria ir po kojų lūžių,sergantiems artritu,na beveik visiems vaikams...Todėl ir galvoju įsigyti... Sanatorijoje naudojamos BOSCH firmos,tai gal tvirtos,nes ten jos veikia beveik nuolat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamax3: 14 rugpjūčio 2010 - 20:37
Labai senai ziuri kas komentavo apie koju masazuokli, gal kas gali pakomentuot koki pirkt geriausia, nes noriu motinai padovanot,nes daznai pavargsta kojos.
Pasidalinkit savo patirtimi.

Aciu is anksto. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visiems!
Ruosiuosi padovanot mylimai pedu masazo vonele, bet niekaip negaliu apsisprest kokia is dvieju pasirinkt,tai yra kokia is ju yra geresne/funkcionalesne.
Renkuosi is Bosch 1232 ir Bosch 2232.
Kaip pagal aprasyma,taip ir pagal kaina jie mazai skiriasi,bet gal as kazko nepastebiu ir viena is ju turi kazkokiu tai pranasumu ir akivaizdziu pliusu? Gal kas turit,prasau pasiulykit.
Is anksto dydelis aciu!
Atsakyti
Merginos 4u.gif
Noriu paklausti ka galvojat apie Rimi parduotuvej parduodamas koju voneles blush2.gif Ar verta ja pirkti?
Atsakyti
Mamytes gal galite parekomenduoti kokia masazine koju vonele naudojat. Kokie ju pliusai ir minusai? Kurios yra geresnes ir patikimos? I ka reiktu atkreipti demesi perkant?
Atsakyti