Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė kojų vonelė

as irgi turiu vonele- pasakiskas dalykas ypac nuvargusoims kojoms thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tokia vonele pasiskolinus ilgam blush2.gif Man jos prireike po gydomojo padikiuro, kai suzinojau, kad nuospaudas isnaikinti reikia palaipsniui mirkant ir sveiciant jas, todel vonele man tam labai tiko. Dar nusipirkau salonuose pedoms minkstinti naudojamu milteliu ir taip smagiai palepinu kojytes, paskui jas tepu kauke nakciai, i spec. kojinytes ir ryte-silkines kojytes ok.gif Zodziu ten yra sildymas i ******, burbuliukai ir virbacija. Po 10 minuciu tokio masaziuko kojytes buna maloniai pailsejusios (jeigu neprikankinu bruzindama ax.gif )
Atsakyti
Mergaites, o kaip is tikruju su tom vonelem, jei koju venos linke plestis? g.gif Gal prie instrukciju radot kokiu pastabu? Planavau isigyti, bet kadangi mano kojytes tinsta ir venos pleciasi bei jau matosi, tai dabar ir suabejojau... unsure.gif
Atsakyti
As turiu, tai kas antra vakara tikrai pasijungiu. Mano maziukui dar net labiau uz mane patinka sedet, kartais net uzsnusta biggrin.gif
labiausiai patinka ne burbulai, o vibracija thumbup.gif
Maniske, turi 2 minusus - sunki ir garsiai dirba (na gal jos visos garsiai dirba g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Orune @ 2008 04 17, 19:18)
Mergaites, o kaip is tikruju su tom vonelem, jei koju venos linke plestis?  g.gif  Gal prie instrukciju radot kokiu pastabu? Planavau isigyti, bet kadangi mano kojytes tinsta ir venos pleciasi bei jau matosi, tai dabar ir suabejojau...  unsure.gif

Pas mane instrukcijoje tikrai buvo para6yta, kad jei venos linkę plėstis tai negalima sad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif 4u.gif
MB man padovanojo Boch firmos masažinę vonelę.
Gailėjo jis mano kojelių jug visgi išstoviu po 12val.
Nu žinot man pasitvirtino.Kaip yra malonu gryžus iš darbo įkišti savo pavargusias kojeles.Pas mane instrukcijoje irgi parašyta kad negalima nieko ten pilti.Bet aš ištirpdžius jūros druską pilu.
Tikrai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 04 18, 22:30)
Pas mane instrukcijoje tikrai buvo para6yta, kad jei venos linkę plėstis tai negalima sad.gif

O aš nepastebėjau pas save instrukcijoje šito... unsure.gif gal neatidžiai skaičiau, reikės iš smalsumo dar pažiūrėti kada kartą.
O pati antri metai turiu OBH Nordica vonele (nežinau ar LT šitos firmos yra) tai labai esu patenkinta. Prieš darydama pedikiūrą visada naudoju ir šiaip dažnai vakarais kol žurnale kokį straipsniuką paskaitau įmerkiu kojas. Ne pigiai mokėjau palyginus, bet nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
Per kaledas masazine vonele padovanojau mamai. Patenkinta ji labai, nes gali pavargusias kojas pailsinti smile.gif Vakarais pries tv kelis kartsu per savaite - jau ritualas. Firmos neprisimenu, yra keletas funkciju - sildomas vanduo, vibracija, burbulai, antgaliai trys berods. isigijo visokiu koju prieziuros priemoniu - lepinasi. Nedulka ir nepanasu, kad dulkes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2007 07 13, 08:57)
Labai man norejosi koju masazines voneles, tai ir isigijau. Kai pirkau buvo labai mandra. Tai pirmas dienas mirkem, masazavom, kaip smagu buvo. Dabar kuo toliau, tuo reciau. Jau puse metu stovi ir niekam nebereikia.
Tai perkant reiketu rimtai apsvarstyti ar tikrai naudosi 4u.gif
Sekmes apsvarstant smile.gif

Ir as tokia pat smile.gif labai labai norejau, pasinaudojau gal kokius 10 kartu ir viskas - dabar stovi ir niekam nereikalinga g.gif manau, kad ismesti pinigai, bet kojitems patinka biggrin.gif
Atsakyti
As irgi gavau kovo 8 proga nuo vyro dovanu. Sakiau,kad labai brangios nepirktu. Tai jis nupirko Cliatronic firmos ,dar akcija buvo tai iki 100 litu gavosi. Dar tik pora kart naudojau,labai patinka. Pas mane palaikanti siluma,su burbulais ,infraraud.spinduliais. Vienintelis dalykas ,kuris mane erzina tai,kad dirba ji gan garsiai. Nezinau kaip kitos,gal brangesnes ir tyliau dirba. Tai va,pries perkant, reiktu issiaiskinti kokiu garsumu ji dirba ir dar paziuret,kad apsauga nuo vandens taskymosi buti gera(pas mane nebloga,bet kai ijungiu burbulus,tai pro krastus visvien pratyksta truputi). Siaip nenusivylus,nes labai gerai kojos pailsi ir oda suminksteja,po to tik pedikiura lieka pasidaryt... biggrin.gif
Atsakyti
niu man tai nepamainomas dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turiu BAUER esu patenkinta viskuo!!
Atsakyti
negi niekas nesidalina patirtimi apie masazo voneles, kad sioje temoje jau seniai nerasyta? gal kita tema kur sukurta, bet paieska nerodo.
masazo voneliu pasirinkimas parduotuvese nuo paskutinio pasisakymo turejo padidejti:) seniai apie toki dalykeli svajoju, bet niekaip neisirenku. noreciau suzinoti, kokiu firmu voneles naudojate? gal galite pasakyti pliusus ir minusus. ir kaina aisku smile.gif dekoju uz informacija.
Atsakyti