Tik ką esu iš Jokubonienės. Kitą savaitę eisiu pas kitą gydytoją ir tuo pačiu parašysiu skundą. Nes dėl tokio baisaus žmogaus nevargsiu ir papildomai vien dėl to neisiu į polikliniką.
Įtikėtina, kad aš

, bet dar labai anksti. Tai ir pati žinau.
Esu iš kito miesto visai kilusi ir kadaise ten vaiksčiojau pas ginekologą, Vilniuje esu buvusi visai kitoje vietoje, dėl kitų priežasčių. Tai iš manęs vos ne išsityčiojo, kad mano kortelė tusčia, o aš atėjau tipo su nėštumu.
Aš nemėgstu tokių vietų, todėl stengiuosi labai maloniai elgtis su ten dirbančiu personalu. Mano mama seselė, todėl žinau, kad dirba jie ten sunkiai ir visokių isterikų prisižiūri. Todėl niekada nenoriu pati būti tokia ir stengiuosi gydytojų be reikalo neapkrauti. Ir VISADA žmonės reaguoja taip pat, jeigu jiem šypsaisi ir maloniai bendrauji.
O šiandien buvo pirmas kartas, kai aš sau maloniai šypsuliuoju, o ant manęs pradeda rėkti...........................................................................................
Kažkoks košmaras.
Tik tada, kai man pasakė lipti ant kėdės ir aš neištvėrusi apsiverkiau ir pradėjau rengtis eiti iš kabinėto.... tas žmogus išbalo ir pradėjo bent kažkiek padoriau elgtis. O tas atseit malonesnis elgesys truko labai neilgai...... Dar į pabaigą bandė manipuliuoti manimi, kad tipo ramiai išeičiau ir niekas nepastebėtų, kad verkiau. Išvadino sena boba nesivaldančia...
Gal jeigu tas žmogus būtų pažiūrėjęs į kortelę, tai būtų pamatęs, kad mano ir pavardė dviguba ir metų ne -niolika. Tada tikriausiai nebūtų klausimų apie neštumo nutraukimą. Atrodau tai kaip pauglė, bet negi taip su paaugliais reikia elgtis? Taip elgtis su niekuo negalima. O kai net vardo nežinant pradeda apie tave kažkokius kliedesius pasakoti - kokia aš esu. Tai - žodžių trūksta.
Man tai pirmas kartas. Kai šitaip. Bet koks žmogus jeigu taip elgtūsi - būtų baisu. O čia gydytoja ginekologė.
Užsirašiau pas Navickienę.. nu gal bus geriau. Negi persikraustysiu į Šiaulius pas savo gydytojus nėštumui ir gimdymui.
watch out where the huskies go, and don't you eat the yellow snow