QUOTE(Iovi @ 2009 07 08, 15:53)
As Lazdynyise jau 3 metus gyvenu, bet vis lankydavausi Karoliniskiu poliklinikoje. bet dideliu sentimentu savo gydytojai nejauciau
Kai testas pasake, kad berods laukiuosi antrojo, pagaliau ryzausi persikraustyti i Lazdynu moteru konsultacija. Uzrase is karto pas Navickiene. Poryt einu.
Kaip ziuriu pagal kitu atsiliepimus, turbut ne pas pacia blogiausia gydytoja patekau
Dabar tik kumscius laikome, kad testas butu teisus
Papildyta:
As Lazdynu moteru konsultacijoje pries daug metu lankiausi pas tokia Baurina berods, kurios jau seniai toje poliklinikoje, matyt, nera (tiksliai nezinau), bet viena sestadieni su dideliais skausmais pilve uzejau i ta konsultacija, pagalvojau, gal pavyks pirmadieniui uzsiregistruoti. Ta diena poliklinikoje budejo Navickiene (tada dar jauna)

ir kaip tik tuo metu kalbejo su registratore. Isgirdo, kad noriu uzsiregistruoti pirmadieniui, kad skauda, tai sako, ko tau to pirmadienio laukti, einam as tave dabar apziuresiu. Na, as buvau suzaveta, ne sekundes nemastydama, perejau pas ja nuolatiniam lankymuisi. Ji man dare keleta intervenciniu proceduru, taip pat spirale dejo, bei iseme. Viska atliko labai gerai, jokiu komplikaciju neapturejau. Na, geresnes ginekologes man sutikti neteko. Tikrai, kaip kazkas rase, visada geros nuotaikos, su humoru ir tikrai viena is profesionaliausiu gydytoju (kiek tai imanoma poliklinikose). Poryt vel pas ja bandysiu uzsiregistruoti, jei neatostogauja. Daug metu pas ja nebuvau. Mano nuomone, tai gydytoja, kuri visu simtu procentu paiso Hipokrato priesaikos.