Įkraunama...
Įkraunama...

Narkozė

Teko aptūrėti net ne vieną ir ne dvi narkozes per itin trumpą laiko tarpą. Greita ir veiksminga, o "išsigaivalint" tai bet kokiu atveju šiek tiek užtrunka, bet niekad neteko bijoti ar dvejoti dėl jos pasirinkimo g.gif
Atsakyti
Ir as turejau pirmaja savo gyvenime narkoze ir dar Anglijoj. 4 dienos pries operacija sesute paime is nosies tepinelius ar nera virusu, bet aisku operacijos ryta atsikeliau su sloga! doh.gif Nustebau, kai ryte atejo vyriskis, visko isklausinejo apie alergijas, vaistus, valgyma, protezus, nes nezinojau, kad anesteziologai ateina pries operacija ,,susipazint'' smile.gif na tada 5 valandos bla bla bla... ir pagaliau iejau pati i operacine, -laba diena su visais, i vena -kateteris, i ji - svirkstas su baltu ir labai saltu skysciu - 3 sekundes ir miegi. iki tol pamenu viska, kai uzdejo kauke, sujunge tuos sirdies matuoklius visur, o po to jau pati pirma prabudima atsimenu tik palatoj siltai apklostyta. Maniskis anesteziologas sake, kad po operacijos mane zadins, bet sito tikrai neatsimenu, ir po to pirmas prabudimas buvo 5 sekundes ir vel uzmigau, ir taip iki vakaro vis prabundi minutei ir uzmiegi smile.gif Pirma kart gyvenime jauciausi taip gerai issimiegojus lotuliukas.gif ir vakare dar anesteziologas atejo paklausti ar gerai jauciuosi. Manau anesteziologija yra pavojinga kaip pavojingas ir pvz gimdymas. Bet kuo ji kenkia - as nepajutau smile.gif dar.. kolkas.
O dabar merginos nesijuokite labai garsiai - pries operacija prisiklausiau istoriju, kad operuojant atsipalaiduoja kunas ir gali apsikakot!! Tai mano menkam proteliui be viso operacijos ir adatu streso panika, kad ir man taip atsitiks!!!!! doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Laime neatsitiko ir turbut taip buna tik labai retais atvejais lotuliukas.gif arba isvis nebuna lotuliukas.gif nors pamenu, kai prabudus pasitikrinau ! biggrin.gif
Atsakyti